star chick-chat.org star Женски работи star Любов, секс и контрацепция... (Модератор: Bambinastar Нуждая се от помощ, жена ми не иска...
Страници: 1 [2] 3  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нуждая се от помощ, жена ми не иска...  (Прочетена 39236 пъти)
veselushka
Newbie
*
Публикации: 2747« Отговор #25 -: Август 19, 2010, 21:12:37 »

Е, и на мен ми се струват малко прекалени тези предбрачни договори, в които двама "обичащи се" да се уговарят за определено отношение и честота на ласките и секса. Някак много насилствено и изкуствено ми се струва. Наистина не си го представям. В крайна сметка двама души трябва да бъдат заедно, защото искат, трябва да се държат така, както го чувстват, а не както е написано в някакъв договор.
Активен

Винаги очаквай неочакваното!
Vivi
Newbie
*
Публикации: 3565


Mikä ei tapa, se vahvistaa. Tartu hetkeen.


« Отговор #26 -: Август 20, 2010, 08:54:11 »

Брачният договор урежда само имуществени отношения, а не лични отношения между съпрузите.
Това е за България.

Дори да не беше така, за мен лично би било глупаво да се включват клаузи относно секс и др. интимни отношения в брачния договор. Най-малкото защото брачният договор трябва да има нотариална заверка и се вписва в публичен регистър, т.е. - ако изобщо беше възможно да си уреждаме сексуалните отношения с брачния договор, то това означава да изкараме интимните си отношения със съпруга извън прага на дома си и нещо повече - да дадем достъп на неограничен брой външни, чужди, непознати хора да се запознаят свободно с факта, че съгласно сключения със съпруга ми брачен договор, аз съм се задължила да правя секс с него поне пет пъти седмично (образно казано).

Но дори да пренебрегнем публичността (най-вероятно ако дойде момент, в който българското законодателство ще допусне уреждането на лични отношения с брачния договор, то ще се промени по някакъв начин задължението за вписване в регистъра, или нещо друго ще бъде измислено в тази насока, за да се "прикрият" прекалено интимните клаузи...не си го представям за момента, но както и да е), то самата идея да се договарям със съпруга си относно честотата, начина за изпълнение и т.н. на секса между нас, меко казано, ме отвращава. Аз да не съм на работа, че да си върша поетите задължения?И как по-точно ще се договоря със съпруга си, че ще правя еди колко си пъти секс в месеца с него....мога ли отсега да кажа дали ще съм в настроение, дали ще имам желание, дали няма да сме се скарали и да не ми е дотова или хиляди други неща?И какво - ако се скараме и аз един месец му отказвам да правя секс с него, ще бъда в неизпълнение на сключения договор ли?Говоря образно казано, естествено.Мисълта ми е, че искам да давам, съответно да получавам ласки и др.неща от съпруга си, когато и двамата го желаем и имаме настроение да го направим, а не защото го пише в договора ни. И ако съпругът ни не е луд - ок, едва ли ще тръгне да предявява претенции, защото аз не съм правила секс с него от две седмици, а това е неизпълнение на задълженията ми съгласно договора...ами ако се окаже стриктен (да не използвам по-груба дума) в това отношение?

Към автора - аз също бих се чувствала кофти, ако бях на твое място. Ако изведнъж половинката ми спре да прави нещо, което до този момент е правил, ще се зачудя аджеба какъв е проблема? В случая, няма какво да те посъветвам, освен това, което казаха и останалите - говори с нея. Много е вероятно да бъде откровена и да ти сподели какво я притеснява, ако просто говориш с нея и се опиташ да разбереш каква е причината. Ние, жените, сме склонни от време на време на драматизираме обкръжаващата ни обстановка и да изпадаме в разни "черни дупки", без видима причина затова.Мисълта ми е, че може причината да се крие в нещо, което си е наумила, че не е наред и я това да я спира и да си самоналага някакви ограничения, но ти да не го забелязваш, а тя да се притеснява да ти го сподели.
Активен

Fei4ka
Newbie
*
Публикации: 16113


« Отговор #27 -: Август 20, 2010, 09:06:34 »

Е, ясно е, че това с договора вече е прекалено...
Обаче, че пламъчето трябва да се поддържа би следвало да е ясно на всеки и без да се е подписал под договор за това Smile
Активен

Bambina
Moderator
Newbie
*
Публикации: 12993« Отговор #28 -: Август 20, 2010, 16:02:20 »

Feia, оправи си аватара, че е страшен.. Smile Сейвни си картинката която искаш на pc и след това я качи в иmageshack.us, примерно, за да не се получава така.
Активен
Fei4ka
Newbie
*
Публикации: 16113


« Отговор #29 -: Август 20, 2010, 16:49:10 »

Feia, оправи си аватара, че е страшен.. Smile Сейвни си картинката която искаш на pc и след това я качи в иmageshack.us, примерно, за да не се получава така.

Извинете. Премахнах го.
Активен

Bambina
Moderator
Newbie
*
Публикации: 12993« Отговор #30 -: Август 20, 2010, 20:29:51 »

A, извинетеSmile Не го махай, само го промени, просто явно е имал copywrights и имаше един много смешен и голям надпис Smile Дала си директен линк на картинката и за това се е получило. Следваш указанията в горния ми пост, да си я запазиш първо и няма да имаш проблем.
Активен
Fei4ka
Newbie
*
Публикации: 16113


« Отговор #31 -: Август 21, 2010, 18:36:33 »

Не го махай, само го промени

О, не мога да се занимавам, че не се оправям с тези неща. Тя преди Биз ми беше помогнала да си го сложа, така че аз сама изобщо не се справям, пък и много желание нямам Cheesygrin Unsure
« Последна редакция: Август 21, 2010, 18:41:56 от Fei4ka » Активен

utopia
Newbie
*
Публикации: 17649

A believer


« Отговор #32 -: Август 21, 2010, 18:42:28 »

Което е супер умно като се замислиш, защото така си даваш зор да поддържаш искарата, а не просто да се пуснеш по течението, в един хубав момент.

Е стига бе, сериозно ли мислиш, че това е начинът да се поддържа искрата?
Активен

“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”


Bambina
Moderator
Newbie
*
Публикации: 12993« Отговор #33 -: Август 22, 2010, 21:47:23 »

Не, просто казвам, че хората имат много начини и това е един от тях, явно за някои двойки работи. Защо е толкова чудно, при положение, че е толкова практикувано, макар и не тук ?
Активен
utopia
Newbie
*
Публикации: 17649

A believer


« Отговор #34 -: Август 22, 2010, 21:55:36 »

E чак пък много, аз не вярвам, че някакви обикновени двойки, (които не са рокфелеровци) си описват в договора кой колко свирки ще прави. Може и да бъркам де. Не съм запозната.
Активен

“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”


Bambina
Moderator
Newbie
*
Публикации: 12993« Отговор #35 -: Август 22, 2010, 22:09:12 »

Не е въпрос на вяра. Тия неща са факт и в интерес на истината са все по-чести. Кой знае, може би хората прекаляват, то и измислена написана сигурност, всъщност няма.
Активен
Korneliq
Newbie
*
Публикации: 9274« Отговор #36 -: Август 24, 2010, 10:19:25 »

Хаха, интересно е тръгнала темата, това с договорите за секс ме уби  Lol Значи ако една седмица нямам желание по някаква причина, край, развод...И това, за да се поддържа страстта- е как ако нямаме желание, написаното на някаква хартия ще помогне?? Откачена работа...

Ама нещо спряхме да помагаме на автора на темата и да се дълбае в някакви други спорове...
Не че знам и аз какво да те посъветвам. Аз честно казано нямам кой знае каква нужда от орални ласки, случва се с месеци да не ми правят френска и си ми е супер, ама това си е моя особеност. Пък за мъжете (повечето) си е важно, тъй че мога да те разбера. Направи ми впечатление обаче една твоя реплика- нещо от тияпа да не сте луди да правите анален секс, никога. Не, че е задължително да го правите, но просто така да отхвърляш мисъл за някаквъв нов вид интимност между вас показва, че имате някакви задръжки, че поне един от вас е някак консервативен в секса. Може оттам да идва проблема, ако си представяте секса само като определен вид пози и всичко ново и по-перверзно ви пречи, то тогава нормално за жена ти и оралният секс да е част от тези неща. Идеята ми е, опитайте да разчупите малко нещата, пробвайте нещо ново, например белезници, нов вид лубрикант, абе каквото си решите, има достатъчно инфо за тези неща. И след това според мен и на жена ти може да й е по-лесно да предприеме нещо, което за нея е " по-така". Не знам, просто си споделям мислите, пък ти решаваш дали да опиташ. Но при всички случаи ти желая успех!
АктивенBambina
Moderator
Newbie
*
Публикации: 12993« Отговор #37 -: Август 24, 2010, 19:49:24 »

Корни, нещо не си дочела. За нея оралния секс не е 'нещо по така', нито е кой знае колко перверзно, не става дума за задръжки. Мъжът казва, че тази дейност Изведнъж е спряла. Имало я е, било е хубаво, вече я няма. След брака е приключила окончателно, няма и светлина в тунела да я има, защото въпросната жена се опитва да убеди нашия автор да се примири с положението. Идеята е, че това е нечестно. И колко до договорите - те уреждат подобни взаимоотношения, не става дума за седмица и развод, а за подобна ситуация. Смешно е, обаче на него в момента не му е смешно, нали ?
Активен
bizzare
Global Moderator
Newbie
*
Публикации: 15258« Отговор #38 -: Август 24, 2010, 20:37:55 »

Е, друго щеше да е да си получи свирката, защото така пише някъде.
- Е, добре, мили, щом съм минала гратисния период, лягай за една, ама не ме закачай до другия месец.

Иначе вкъщи все бъзикам моя мъж, че той е пуснал тая тема, защото той все се оплаква, че едно време колко секс съм правила преди, а сега какво било. Не, че и той не се вкисва понякога, ако е минало повече време на сухо, поради една или друга причина. Не, че и аз не се цупя, че какво пък се е хванал за тоя секс, нали сме си щастливи. Но истината е в това да си говорите. Не мога аз да виждам, че на него нещо му липсва и да не се погрижа, нито той пък да прекалява и да прави ебаси проблема, щото нещо се е променило.

Еми, ок, спряла е да прави свирки, не е честно и т.н. и какво сега, ще умираме ли? Дай всеки път при секс да си мислим не за друго, ами за къде ми е свирката, а тя за "оф дали сега ще си поиска".

И аз като съм правила секс по 4 пъти на ден, защото сме били гаджета в различни градове, а сега сме семейни, какво да си стягам багажа ли? И двамата сме си намерили средата, защото си говорим, къде на майтап, къде на сериозно, факт е, че не съм бурната мръсница като в началото, щеше да е готино, обаче да има договор, който да ме задължи да съм такава доживот, хаха.

Тоя договор е за ония, дето са на път да си разделят богатствтото с някоя шаврантия и ако може поне с това да си вържат гащите. Или да ги развържат, съответно. Не е за обикновените люде. Те просто негласно трябва да си обещават да не оставят другарчето си в беда и уморени или не, да се грижат за него с определена честота Smile
Активен

Bambina
Moderator
Newbie
*
Публикации: 12993« Отговор #39 -: Август 26, 2010, 19:37:55 »

Секс - никога не е като в началото, защото тогава нещата са една оргомна ексцесия - от опознаване, хормони, феромони, страст.. Ясно ни е на всички, че не може да е същото - let's face it - секс по 4 пъти на ден , ми то какво остава да свършиш въобще друго, през този ден ? И сила трябва. А трябва, и да ти остане. Smile Ежедневието се променя, опознавате се не само сексуално, с този човек започвате да имате и доста добра платонична връзка, която не че заменя секса, но успокоява топката. Нормално е, чувствата стават по-различни.


Обаче е дразнещо фрапантна промяна. Ако щеш в някое действие или честота. То секса е част от щастието.

Активен
katerina
Newbie
*
Публикации: 7177« Отговор #40 -: Август 27, 2010, 15:19:16 »

на мен отношението на жена му ми звучи баш като-"аре, вързах си гащите, сега няма какво да си давам зор". Е тва е грозно и си е чиста проба измама. Все едно преди брака мъжа да го играе супер грижовен, да помага и да мие чинии, а след брака да престане. Просто не е коректно да създаваш някаква представа за себе си, която да те мързи да поддържаш, след като вече си си постигнал целта.
Активен
Bambina
Moderator
Newbie
*
Публикации: 12993« Отговор #41 -: Август 27, 2010, 16:13:13 »

А, де, точно. Ей за това си имам правило - в началото на всяка връзка или потенциална такава се показвам И във възможно най-лошата си светлина, за да няма объркани. Никога не съм разбирала хората, които се държат като Богини и Казанови, за да 'вържат' нещо на куката, а после - ама аз не съм такъв/а, имам си доста различни недостатъци, или недай си - нямам нищо общо с това, което ти показах.

Да се знае  - не съм добре, ако искаш се пускай, ако не ти стиска стой далеч и не се напъвай. И секса ми е важен, и емоциналната нестабилност Lol
Активен
utopia
Newbie
*
Публикации: 17649

A believer


« Отговор #42 -: Август 27, 2010, 17:19:08 »

Абе хора, недейте така, хората се променят. Дайте да подпишем договор, че няма грам да ни мръднат желанията от момента, в който сме се запознали до момента на смъртта/развода.
Ясно ми е, че е малко кофти така да ти откажат нещо, което преди това си получавал без проблем, ама го намирам за нормално - тръпката намалява, има деца, проблеми, битовизми, съвсем нормално е да не е същото. Едва ли жената го е планирала: ще изтрая сега, а после няма да правя повече свирки.
Активен

“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”


katerina
Newbie
*
Публикации: 7177« Отговор #43 -: Август 27, 2010, 17:30:50 »

на мен пък баш така ми звучи историята, като в последното ти изречение...
Активен
Smiley
Newbie
*
Публикации: 6371


Усмивка


« Отговор #44 -: Август 27, 2010, 20:14:39 »

Аз пък не бих изтърпяла да правя нещо, което не ми харесва. Един, два пъти ок. Но после ще си кажа какъв ми е проблемът и така. Ама чак пък дълго време да си трая... цък.
А и винаги може да се оправи това. То ако се изговори, ако се види къде е проблемът според мен може да се намери компромис.
И аз не се кефя примерно на определена поза, но с правилния подход се навивам. И не го правя насила.
За мен нещата са недоизговорени, мацката нещо не й се споделя, но с правилен подход мисля, че могат да се оправят нещата.
Активен
bizzare
Global Moderator
Newbie
*
Публикации: 15258« Отговор #45 -: Август 27, 2010, 23:26:26 »

И аз съм на мнението, че няма смисъл да се напъваш за нещо, ако не мислиш да го поддържаш. Ама като знам, че и при мен са настъпили някои необясними промени, затова така си подкрепям...не точно въпросната жена, по-скоро това, че трябва да има и толерантност. Просто дали ще спреш да правиш свирки, или ще качиш 20 кила и няма да успееш да ги свалиш, за мен това не е основание някой да те зареже. Ама трябва и да можеш да говориш за това, разбира се. Това да си темерут е по-голям проблем, от това, че не духаш.
Активен

katerina
Newbie
*
Публикации: 7177« Отговор #46 -: Август 28, 2010, 00:14:24 »

асла.
Активен
Galina_Dim
Newbie
*
Публикации: 7792


Работохолик-изтрещелник


« Отговор #47 -: Август 28, 2010, 11:28:58 »

Аз от една година насам поне съм на тоя принцип: "I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."
— Marilyn Monroe
Активен

macka```
Newbie
*
Публикации: 1123« Отговор #48 -: Август 28, 2010, 13:20:07 »

Аз от една година насам поне съм на тоя принцип: "I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."
— Marilyn Monroe

Много добро  Cool Thumbup  Smile
Активен
Smiley
Newbie
*
Публикации: 6371


Усмивка


« Отговор #49 -: Август 29, 2010, 21:16:34 »

Е тъй де ама.. усилията в една връзка не бива да са само едностранни... Или поне аз така разбрах вметката с този цитат.
Активен
Страници: 1 [2] 3  Всички   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!