Bambina
Newbie

Публикации: 12993
|
 |
« Отговор #50 -: Май 08, 2007, 19:29:13 » |
|
Мисля, че е хубаво да спрем да си говорим едни и същи неща, мисля, че се пообяснихме едни на други; и да отидем в някоя от темичките в другите форуми, и да сътворим нещо градивно и с положителни емоции.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dita
Newbie

Публикации: 3660
Sakura
|
 |
« Отговор #51 -: Май 08, 2007, 19:31:14 » |
|
Тези проблеми май само ти ги виждаш? Аз всеки ден виждам нови хора, които се регистрират, четат мненията, някои се престрашават да пишат веднага, други четат с дни преди да пуснат новото си мнение. И това не се дължи на наличие на модератори, а на личен избор. Не можем да накараме новите потребители да пишат. ако имат желание - пишат. Никой не е задължен. Ако ти не следиш, то модераторския екип следи потока от нови потребители и си прави изводите. Пореден измислен проблем имаме?  Аз проблеми не виждам. Такива има само в твоето съзнание. Ако някой човек може да започне да пише веднага в един форум, друг се нуждае от време, в което да свикне с порядките. Поради тази причина потребителите се регистрират, а чак когато придобият увереност започват да пишат. Какво предлагаш ти? Как да ги накараме да свикват по-бързо с новите хора? Ебаси, още малко и клоуни ще станем, за да привличаме потребителите. Спомни си в стария форум колко хора са споделяли, че първо са чели 1-2 седмици форума мълчаливо, а чак тогава са се престрашили да пишат. Имаме същото положение и тук. А да не говорим, че някои потребители се регистрират, пускат по едно мнение и решават, че това място не им харесва по ред причини и не влизат повече. Както на мен ми се е случвало да направя това в друг форум, така и други потребители правят същото. Това ми е последното мнение по темата, защото ми се струва вече прекалено да обяснявам очеизвадни неща, които всеки сам може да види.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
лошото_момиче
Newbie

Публикации: 3110
|
 |
« Отговор #52 -: Май 08, 2007, 19:37:05 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blonde
Newbie

Публикации: 5502
|
 |
« Отговор #53 -: Май 08, 2007, 19:39:07 » |
|
Ще кажа и тук нещо,което споделих на момичетата. Спомняте си докъде доведе липсата на контрол в лейдипил. Спомняте си и как всички искаха да има поне един модератор,който да внася ред във форумчето. Сега,когато получихте това,за което говорехте...какъв е новият проблем?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
лошото_момиче
Newbie

|
 |
« Отговор #54 -: Май 08, 2007, 19:46:25 » |
|
Ще кажа и тук нещо,което споделих на момичетата. Спомняте си докъде доведе липсата на контрол в лейдипил. Спомняте си и как всички искаха да има поне един модератор,който да внася ред във форумчето. Сега,когато получихте това,за което говорехте...какъв е новият проблем? аз мисля, че онзи форум работеше добре и без модератори. сто пъти повторих, че няма проблем за мен, а че ми се струва, че има проблем за другите. изяснихме се, хайде да спрем. От целият спор най-много ме е яд, че се засегна Хриси. Тя е единственият човек, който може да ми каже какво да правя аз в нейната къща. Беше невъзпитано от моя страна, че не проявих такт и я жегнах без да съм искала 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Bambina
Newbie

|
 |
« Отговор #55 -: Май 08, 2007, 19:55:14 » |
|
Ако има проблем за другите - ще си кажат. Като си кажат- ще обсъдим и разясним. Все пак : Модераторите не ядат хора 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blonde
Newbie

Публикации: 5502
|
 |
« Отговор #56 -: Май 08, 2007, 19:57:10 » |
|
...само пийват кръвчица,ако луната е кръгла 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dita
Newbie

Sakura
|
 |
« Отговор #57 -: Май 08, 2007, 19:57:59 » |
|
...и носят латексови дрехи и камшици. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
лошото_момиче
Newbie

|
 |
« Отговор #58 -: Май 08, 2007, 20:04:31 » |
|
...и носят латексови дрехи и камшици.  Вярно бе, къде ми е бил акъла да се вра между шамарите 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dita
Newbie

Sakura
|
 |
« Отговор #59 -: Май 08, 2007, 21:24:00 » |
|
Лошата, понеже имаш претенции, че след увеличаването на модераторския колектив хората са се изплашили и са спрели да пишат, то ние бяхме така добри да сметнем за определени периоди колко нови потребители са се регистрирали във форума и колко мнения са се изписали от тях. Период 02 Март - 01 АприлНови потребители: 63Мнения от новите потребители: 770Период 02 Април - 08 МайНови потребители: 112Мнения от новите потребители: 780Забележка: Да се вземе предвид, че са сметнати всички мнения до този момент на потребителите от Период 02 Март - 01 Април, защото няма как да сметнем точно до 1 април колко са изписали. Което означава, че към 1 Април мненията на тези потребители са били по-малко. Още коментари има ли, че потребителите се страхуват да пишат? Никак не се страхуват!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fei4ka
Newbie

Публикации: 16113
|
 |
« Отговор #60 -: Май 08, 2007, 21:27:33 » |
|
Опааа...Извадихме статистиката... Лоши - отстъпвай! Танковете идват! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Bambina
Newbie

|
 |
« Отговор #61 -: Май 08, 2007, 21:34:59 » |
|
Фактите са си факти.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fei4ka
Newbie

|
 |
« Отговор #62 -: Май 08, 2007, 21:37:31 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bizzare
Global Moderator
Newbie

Публикации: 15252
|
 |
« Отговор #63 -: Май 08, 2007, 21:39:00 » |
|
Някой пак влезе и пусна бомбата - Имаме ужасен проблем , и като тръгнеш да му обясняваш, че проблем няма и той ти отговаря - Чакай бе, и за мен проблем няма, аз за другите се притеснявам, че за тях може да има.
Не може ли да бъдем големи хора вече, или форумът стана толкова фамилиарен, че трябва с някакви перденца да си казваме мненията.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Blow
Newbie

Публикации: 4302
|
 |
« Отговор #64 -: Май 08, 2007, 21:46:40 » |
|
|
|
|
Активен
|
YOUR PLEASURE IS MY BUSINESS!
|
|
|
Fei4ka
Newbie

|
 |
« Отговор #65 -: Май 08, 2007, 21:47:54 » |
|
Ти се смееш, ама...Бе айде няма да си отварям устата... 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Blow
Newbie

|
 |
« Отговор #66 -: Май 08, 2007, 21:52:34 » |
|
Ти се смееш, ама...Бе айде няма да си отварям устата...  Не те разбирам. Просто искам да бъда модератор. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
лошото_момиче
Newbie

|
 |
« Отговор #67 -: Май 08, 2007, 21:57:11 » |
|
Дита, тази статистика направо ме разби. Явно не съм достатъчно наблюдателна и хич не съм разбрала, че са се пръкнали толкова много мнения и толкова много кандидатури имало. Моля да ми простите невежеството Бизар, аз не съм някой, ника ми е лошото момиче. Проблем с запомнянето ли имаш, що ли 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
HappyHeart
Newbie

Публикации: 6351
|
 |
« Отговор #68 -: Май 08, 2007, 22:06:24 » |
|
И аз така 
|
|
|
Активен
|
Моето име е Любов.
|
|
|
лошото_момиче
Newbie

|
 |
« Отговор #69 -: Май 08, 2007, 22:11:30 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
HappyHeart
Newbie

Публикации: 6351
|
 |
« Отговор #70 -: Май 08, 2007, 22:13:40 » |
|
Е, как да видим като не сме чели темата??? Айде сега...не ни плъзгай по тангентата! Не сме така тъпи да се издадем, че лъжем;) Извинявам се за спама! Млъквам!
|
|
|
Активен
|
Моето име е Любов.
|
|
|
лошото_момиче
Newbie

|
 |
« Отговор #71 -: Май 08, 2007, 22:15:55 » |
|
Е, как да видим като не сме чели темата??? Айде сега...не ни плъзгай по тангентата! Не сме така тъпи да се издадем, че лъжем;) Извинявам се за спама! Млъквам! млъквай, защото може и докато се обърнеш да има "шат на патката главата" 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fei4ka
Newbie

|
 |
« Отговор #72 -: Май 08, 2007, 22:21:35 » |
|
Ти се смееш, ама...Бе айде няма да си отварям устата...  Не те разбирам. Просто искам да бъда модератор.  Аз мисля, че наистина трябва да си ти...Или Катето. Ама кой ли ме пита мен... 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Blow
Newbie

|
 |
« Отговор #73 -: Май 08, 2007, 22:28:49 » |
|
Ето! Сега да ми се извади статистика на друг,освен мен,който има електорат и да видим веднъж завинаги кон боб яде ли! Ели,ти си клюкарка и изпусквачка. Модераторите са подмолни и скрити. Освен това нямаш електорат. Не си одобрена. Към тези с ампутираното чувство за хумор: всичко беше шега.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Bambina
Newbie