Лора
Newbie

Публикации: 12047
|
 |
« -: Февруари 01, 2007, 18:36:08 » |
|
Айде стига за филми! Разкажи за най-страхотния, разбиващ и размазващ концерт, на който си бил/а! Какво е усещането да видиш как плакатите от стаята ти оживяват? Как се чувстваш, когато чуеш любимата си песен на живо? Интересна случка? Аз съм мания на тема концерти и в тази връзка това май е единственото нещо, заради което исках да остана да живея в София. До преди няколко години ходех само на концерти на Сигнал, БТР (е с тия вече сме на "здрасти") и на ъндърграунд групичките във Варна. Цял живот ще съжалявам, че не отидох на концерта на Металика преди 7-8 години (как съм ревала само аз си знам), но пък сега качествено си наваксвам 8) Може би засега класацията ми се оглавява от концерта на Уайтснейк - не само защото знам всичките им песни наизуст, но и заради новото китаристче, което е неприлично секси! Иначе много се кефих и на тези старите - Пърпъл, Сабат, Назарет, Юрая и т.н. - много е яко да ги гледаш как подскачат на сцената, все едно не са на 70... Е, барабаниста на Юрая го чакаха с линейка на края на концерта... Хайде, софиянци, разказвайте, пък аз ще ви завиждам тука от провинцията! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Garfield
Newbie

Публикации: 3318
Keep on rollin' baby
|
 |
« Отговор #1 -: Февруари 01, 2007, 18:49:18 » |
|
Първия Хелуин-2003.То не беше куфеене,то не беше чудо.Сигурно нашата компания беше единствената която правеше пого.Ама тиквите са си тикви Нямах пари за билета,и общо взето в последния момент един приятел ме извлече за косата от нас и ми купи билет.След това беше едно разбиване по софийските кръчми. И разбира се,концерта на KoЯn,жестоко беше,въпреки че беше фрашкано с дечурлига.Пред залата ми реваха сумати тийнове да кажа че съм им брат и да влезат с мене като придружител-в крайна сметка имах 4 братчета на концерта.
|
|
|
Активен
|
Колкото и сладко да мъркам в момента, никога не забравяй, че си оставам Лъв...
|
|
|
Blow
Newbie

Публикации: 4302
|
 |
« Отговор #2 -: Февруари 01, 2007, 18:51:07 » |
|
Аз помня един концерт на Каналето в НДК преди сума години.... 
|
|
|
Активен
|
YOUR PLEASURE IS MY BUSINESS!
|
|
|
Sahne
Newbie

Публикации: 6741
|
 |
« Отговор #3 -: Февруари 01, 2007, 19:24:51 » |
|
Аз помня един концерт на Каналето в НДК преди сума години....  ооо даа и аз ходех на всички концерти на Каналето (на оня концерт дето пееха песните "франция здравей" беше много яко) и после на Слави като го свалиха от тв-то и го даваха по седем дни тв.Тогава ми беше любим.А концертите просто бяха страхотни и залите бяха претъпкани.
|
|
|
Активен
|
Don’t feed the forum trolls
|
|
|
sexy
Newbie

Публикации: 7156
trapped in this world, lonely and fading
|
 |
« Отговор #4 -: Февруари 01, 2007, 19:46:46 » |
|
Ooo, KORN- Sofia Life Беше страхотно. Да видиш хората, които са се докосвали до сърцето ти толкова години- пред теб. И цялата публика да се кефи на макс 
|
|
|
Активен
|
It's amazing how much somebody can break your heart and still you love them with every broken piece of it. 
|
|
|
Pupi
Newbie

Публикации: 13807
Щастлива мама и щастлива съпруга!
|
 |
« Отговор #5 -: Февруари 01, 2007, 19:51:53 » |
|
Преди много години бях на концерт на Тутурутка  Ама сега ме е срам да си го призная. На много концерти на Слави съм била и наистина прави невероятно шоу. Но пък имам много забавни спомени от предизборните кампании, на които пяха Хазарт ( вокалиста им в момента пее в Куку бенд -Боби). Тогава се поизложих като връчих на същия картичка на Д2 и поисках автограф 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Лора
Newbie

|
 |
« Отговор #6 -: Февруари 01, 2007, 21:29:23 » |
|
Що пък да те е срам от Тутурутка?! Аз какъв смях съм се смяла с тия идиоти - може да ги избиваше на простотия, ама го правеха от сърце  Сега ги виждам редовно в Алиби тука - явно все пак слушат хубава музика хората. Иначе и аз Хазарт ги харесвах още от времето, когато никой не беше чувал за тях и много ми стана тъпо като видях Боби на конкурса при Слави. Сега е един такъв зализан и засукан... 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Garfield
Newbie

Публикации: 3318
Keep on rollin' baby
|
 |
« Отговор #7 -: Февруари 01, 2007, 21:40:04 » |
|
Е те Хазарт направиха един албум дето горе долу беше слушаем..и до там,изгубих им следите
|
|
|
Активен
|
Колкото и сладко да мъркам в момента, никога не забравяй, че си оставам Лъв...
|
|
|
angel_sin
Newbie

Публикации: 7071
|
 |
« Отговор #8 -: Февруари 01, 2007, 21:58:16 » |
|
концерта на Placebo .... не съм изживявала толкова силно музика друг път наживо ....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Korneliq
Newbie

Публикации: 9164
|
 |
« Отговор #9 -: Февруари 02, 2007, 23:02:19 » |
|
Бях на първия Хелоуин в София...Само че бях най-отзад и почти не виждах ;( все пак си беше тръпка да чуя наживо всички тия песни...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Лора
Newbie

|
 |
« Отговор #10 -: Февруари 03, 2007, 00:51:09 » |
|
Аз на Хелоуийн бях това лято, но беше сборен концерт - с Туистед Систър и още една група, на която и забравих името... Имах странни изживявания там...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Lady
Newbie

Публикации: 2191
|
 |
« Отговор #11 -: Февруари 03, 2007, 00:52:34 » |
|
аз не съм ходила на концерт 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Лора
Newbie

|
 |
« Отговор #12 -: Февруари 03, 2007, 00:55:02 » |
|
Ако си от София, просто не мога да повярвам! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sahne
Newbie

Публикации: 6741
|
 |
« Отговор #13 -: Февруари 03, 2007, 01:13:35 » |
|
Ако си от София, просто не мога да повярвам!  що бе то точно тука щото има много концерти и сме пренаситени и не ни се ходи 
|
|
|
Активен
|
Don’t feed the forum trolls
|
|
|
Лора
Newbie

|
 |
« Отговор #14 -: Февруари 03, 2007, 01:38:18 » |
|
Просто ви завиждам, не за друго! То и аз не съм се скъсала да ходя на плаж като живея на морето...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Lady
Newbie

Публикации: 2191
|
 |
« Отговор #15 -: Февруари 03, 2007, 01:45:40 » |
|
ми да,пък и не съм фенка на Пайнер 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
mortisha_addams
Гост
|
 |
« Отговор #17 -: Февруари 11, 2007, 13:00:25 » |
|
бях на концерта на H.I.M. ,исках да отида и на slayer, но за нещастиe трябваше да избирам и така.после концерта на KORN, мноо готин  ,след това на Ооmph! ,супер беШе,жалко ,че пропуснах rammstein :( ама ще гледам да отида на RHCP 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blonde
Newbie

Публикации: 5502
|
 |
« Отговор #18 -: Февруари 11, 2007, 13:05:26 » |
|
аз не съм ходила на концерт  Аз също не съм ходила,не се кефя на масовите изпълнения и тълпите 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

Публикации: 17557
A believer
|
 |
« Отговор #19 -: Февруари 11, 2007, 18:29:28 » |
|
Класическа музика брои ли се? Миналата година редовно ходих в зала България...Обаче нещо по-така бяха двата концерта в НДК на Васко Василев...простоо..невероятно
|
|
|
Активен
|
“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”  
|
|
|
Smiley
Newbie

Публикации: 6362
Усмивка
|
 |
« Отговор #20 -: Февруари 11, 2007, 19:05:13 » |
|
И аз сякаш не съм била на концерт. Миналата година бях лятото на турнето на Слави. Беше приятно. Не ме впечатли особено. Но пък септември имаме в града бирен фест и идват някои фолк звездици и т.н. По принцип не ходя, но тази година имаше и house party и не трябваше да се пропуска. Прекарах си страхотно няколко часа подскачайки с няколко приятелки
Много би ми се искало да отида на представлението на Албена и Максим с Васко Василев. Не знам дали знаете за него, но това е спектакъл на лед. Васко свири посредата на леда, а Албена и Максим танцуват. Гледала съм само откъси по ТВ и... е много красиво 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

Публикации: 17557
A believer
|
 |
« Отговор #21 -: Февруари 11, 2007, 19:09:41 » |
|
Много би ми се искало да отида на представлението на Албена и Максим с Васко Василев. Не знам дали знаете за него, но това е спектакъл на лед. Васко свири посредата на леда, а Албена и Максим танцуват. Гледала съм само откъси по ТВ и... е много красиво  Ихааа...кога, кога?
|
|
|
Активен
|
“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”  
|
|
|
Smiley
Newbie

Публикации: 6362
Усмивка
|
 |
« Отговор #22 -: Февруари 11, 2007, 19:19:20 » |
|
Много би ми се искало да отида на представлението на Албена и Максим с Васко Василев. Не знам дали знаете за него, но това е спектакъл на лед. Васко свири посредата на леда, а Албена и Максим танцуват. Гледала съм само откъси по ТВ и... е много красиво  Ихааа...кога, кога? То е правено в Япония (май). Тук не е имало още (доколкото знам). Но... е хубаво да си мечтая да отида
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Pupi
Newbie

Публикации: 13807
Щастлива мама и щастлива съпруга!
|
 |
« Отговор #23 -: Февруари 11, 2007, 23:55:07 » |
|
Е как кога?? Даже днес давах по ТВ-то спектакъла на запис. Поне аз хванах много малка част. Честно казано, ако бях от София, непременно щях да посетя шоуто! Невероятни отзиви чух! Ето и инфо! Изненадана съм, че не сте разбрали 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kiki
Newbie

Публикации: 518
|
 |
« Отговор #24 -: Февруари 12, 2007, 00:14:22 » |
|
рап концертите ще ви ги спестя, въпреки че май там съм се кефела максимално много. но много впечатляващо ми подейства вторият концерт на Fun Lovin Criminals в София...беше в зимния и публиката не беше кой знае колко, но озвучаването беше добро и момчетата просто пяха с такова чувство, толкова истински, че на 15тата минута всички, дори и охраната, се бяха скупчили пред сцената и скачаха и припяваха...такава атмосфера на концерт не бях виждала, толкова...истинско беше...да усетиш, че някой изпитва удоволствие да свири ТОЧНО за теб...ей на това му казвам истински музиканти 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|