star chick-chat.org star Женски работи star Любов, секс и контрацепция... (Модератор: Bambinastar Жените, отказващи орален секс
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Жените, отказващи орален секс  (Прочетена 2426 пъти)
kpacu
Global Moderator
Newbie
*
Публикации: 2199« -: Януари 10, 2007, 10:32:20 »

Всяка жена е чувала за орален секс, върху мъжкия полов апарат, който в сексологията се означава като фелацио (felatio, lat.). Било от литература, било от филми, било от приятелки, а често и от партньора, искането за орален секс бива отправяно в прав текст, или с намек, което така или иначе навлиза в съзнанието на жената. Разбира се, голям брой жени с удоволствие приемат и отвръщат на оралните ласки, но съществува и немалък брой жени, които изпадат в шок от предложението за фелацио. Започват куп въпроси, като: "Защо трябва да го полагам в устата си?"; "Господи, каква гадост, та оттам той уринира!"; "Това май е извращение!"; "Нима това му се харесва?" и т.н.

Оказва се обаче, че именно това му се харесва, и то много! Разбира се, при някои жени, по пътя на убеждението се стига до компромис, след което нещата леко придобиват нормален сексуален ритъм. При други обаче, отказът е категоричен и често е причина дори за крах в отношенията между двама партньори.

В такива случаи е редно и двете страни да проявят разбиране, като мъжете следва да обърнат внимание на няколко въпроса, които евентуално жените си задават, и които са разковничето за такъв отказ.

Защо тя се отказва от тази доста интимна страна на секса? Ето възможните отговори, които възпрепятстват жената да пристъпи към този вид сексуално занимание:

1. Жената счита, че това е нетрадиционен секс. Имайте предвид, че някои жени, още като момичета и девойки са възпитани именно в традициите на "мисионеризма" и всичко останало за тях е извратеност. Тук начините за справяне със ситуацията са доста трудни, дори непроменяеми.

2. Жената счита, че в това има нещо мръсно, нечисто, срамно, забранено. Тя така е била възпитавана още в детството, с родителски ограничения и невъзможност за разкрепостяване и получаване на удоволствие от пълното влияние на две съблечени тела.

3. Жената е имала несполучлив опит за орален секс с друг партньор, поради което на подсъзнателно ниво отхвърля този акт.

4. Специфичният полов мирис. Известно е, че в областта на мъжките полови органи, съществуват специфични жлези, които отделят доста специфична миризма, която съдържа и голямо количество феромони. Ако една жена не може да възприеме аромата на мъжките гениталии, то това също е причина за отхвърляне. Обикновено жената по-късно ще отхвърли и партньора си, поради феромонна несъвместимост.

5. Неприятен мирис от нечистоплътност - това би отвратило всеки от всичко.

6. Амонячен мирис от спермата, ако преди това мъжът е имал семеизхвърляне, и по члена са останали следи от сперма, то тя дава специфичен аромат, което също може да отврати жената. Същото касае и наличието на засъхнала сперма или прясна такава, която променя консистенцията си с времето.

7. Мисълта за задължителното гълтане на спермата е причина за отхвърляне на оралните ласки. По-неопитните жени, считат че непременно трябва да погълнат спермата на мъжете, а в същото време не харесват нейните вкусови качества, поради което получават гадене, позиви за повръщане и съответно отвращение от нея.

8. Мисъл за унижение - много жени отказват орален секс смятайки, че по този начин са унижавани.

9. Непоносимостта към този тип ласки, направени въпреки волята - обикновено след еякулацията на мъжа, жената която въпреки собствените си разбирания е направила орален секс, побягва към банята, за да отмие позора, или срама от себе си. В случая мъжете реагират по-остро, тъй като това за тях е особен момент на близост, когато споделят най-съкровената си течност с партньора на своите най-интимни мисли, а в същото време този момент на фина близост е разрушен.

Това са в обобщен вид част от причините, които карат една жена да отхвърли оралния секс.

Тук следва да се обсъдят причините и от двамата партньори, за да се стигне до приятното изживяване на миговете.

Оригинална статия.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!