Ако съм вярвала, че някога ще напиша и аз такава тема тук ...
Просто сега четейки темата на Паяка изведнъж осъзнах, че това, което си спретнахме изминалия петък беше само и единствено, заради това място
И така, с моя мъж си направихме бързо помеждудругото организирана градинска сватба, която някак си се получи адски свежо, запомняща се и много красива.
Нашите си купиха преди 2 години къща в едно село до Варна, която има прекрасен двор и всъщност имахме няколко прости точки да покрия:
- на 15.09, когато преди 10 години отидох вече наживо да кажа на този kpacu от форума колко го обичам
- да е на селото
- да сме само от първа ръка близки и роднини
- за ритуала и организацията много държах да има единствено от тези едновремешните кърпички, които се закачат на ревера и пише "Сватбата на..."
- исках лек фоклорен елемент, който избухна в това всички гости почти да се обзаведат с шевици
От там нататък - сестра ми се зае с дизайна на кърпичките, вместо букет направих на мен и Бояна венци, купих си много готина рокля за 20 лв от аутлет бутик; тортата беше подарък и изненада от знаете кой и знаете каква фантазия означава това; кметицата на селото дойде в дворчето и спретна реч със свои думи, без нищо общо с гражданския ритуал и беше много развълнувана; случайно открих, че имам приятели, които пеят и свирят родопски песни с каба гайда и ги поканих.
Всичко беше танцувално, лежерно. Леля ми снима почти професионално и ни направи страхотни снимки. Отделно си бях поръчала еднократни фотоапарати и чакаме сега да ги проявят. В заключение - голям купон и изобщо нестрашна сватба откъм ритуали, внимание към булката и сметки.
Мога да пратя снимки, на който иска.
П.С. честно казано не държа да се фукам, но направих си семейство от това място, дължа му го

))