Korneliq
Newbie

Публикации: 9164
|
 |
« -: Юли 09, 2017, 13:10:39 » |
|
И такааа, имам щастието да обявя официално новината- роди се Дамян! В 11.03, с мерки 3430 и 50 см. Мама Катрин сега ще спи и ще се възстановява, ще я чакаме да се включи с цялата емоция на събитието. Орисвам Дамян да е силен и красив като името си, талантлив и интелигентен като родителите си, да има прекрасен и пълноценен живот! Вълнувам се много, пиша това край морето след една емоционална сватба и нямам повече думи, оставям на вас да се пълни темата с красиви пожелания!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
juliet
Newbie

Публикации: 1741
|
 |
« Отговор #1 -: Юли 09, 2017, 13:18:47 » |
|
Добре дошъл на света, бебе Дамян! Нека е здрав, палав, любопитен към света и вдънхоевен и артистичен като мама и тати! Бързо възстановяване мамо Кат и много усмивки с малкия човек!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

Публикации: 17557
A believer
|
 |
« Отговор #2 -: Юли 09, 2017, 13:26:12 » |
|
Честито, мамо Кат, честито, мило сeмейство! Честит ви син! Ох, тоооолкова се вълнуваааам, все едно аз съм родила  Да е жив и здрав малкият красавец Дамян, да е толкова спокоен, уравновесен, щастлив, вдъхновен, артистичен, умен, мил и отговорен като мама и татко! На мама светкавично възстановяване и скоро да се гушкат с малкото сладко вързопче! 
|
|
|
Активен
|
“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”  
|
|
|
paiachka
Newbie

Публикации: 2737
The awesomest, most best lookingest, greatest!
|
 |
« Отговор #3 -: Юли 09, 2017, 13:37:41 » |
|
|
|
|
Активен
|
 Децата не са даденост и е привилегия да ги имаш!
|
|
|
Pupi
Newbie

Публикации: 13806
Щастлива мама и щастлива съпруга!
|
 |
« Отговор #4 -: Юли 09, 2017, 13:44:35 » |
|
Честит Дамян, Кат! Да ви здрав, умен и прекрасен, да вземе най-доброто от вас и да ви надмине. Аз го орисвам да е благо и послушно бебе, да спи, да слушка и мама да се наслаждава на майчинството! Желая ти бързичко скокване на крака и още по-бързо възстановяване. Цял ден опаковам кутии, творя магични гифт боксове и си мисля за вас. Добре дошли в клуба на родителите 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #5 -: Юли 09, 2017, 18:17:23 » |
|
Корни, завъртяхме се, пак е твой ред, ахахах 
|
|
|
Активен
|
“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”  
|
|
|
D.Dimitrova
Newbie

Публикации: 3176
|
 |
« Отговор #6 -: Юли 09, 2017, 18:34:13 » |
|
Честито прекрасно бебе на вашето семейство. Бъдете здрави и сплотени.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Catherine
Newbie

Публикации: 7776
Heart follower
|
 |
« Отговор #7 -: Юли 09, 2017, 19:33:33 » |
|
Много ви благодаря!  И специални благодарности на Корни за темата!  Вчера вечерта ме хвана паниката и си поревах дали всичко ще е наред, дали ще се справя. Наядох се със сладолед за утеха (преди 20 ч.  ). Наревах се, после си поспах добре през нощта и в 6:30 бях кукуряк, изпълнена с оптимизъм и готова за голямата среща. И тръгнахме към болницата с мъжа ми, мама и свекър ми. Май аз бях най-малко нервният човек в колата  Стигнахме, попълних цялата докуметация, облякох си нощничката, мериха ми кръвното, правиха запис на тоновете, набодоха ме за кръвни изследвания и ми сложиха система, гледаха бебо на ехограф и после ме качиха към операционната. От всичко най-дълго ми.се стори попълването на бумагите  Междувременно свекър ми бил на тръни, казал, че му се иска да присъства, но не знае дали аз ще съм съгласна. И мама веднага казала „Съгласна е”  Та и той е бил в операционната, но аз хич не го видях. Та качиха ме в операционната, пльоснаха ме на масата, дойде анестезиоложката и всичко се случи адски бързо. Най-страшното ми беше спиналната упойка, като ми каза да се свия, бодна ми игла в гръбнака и каза „При никакви обстоятелства недей да мърдаш!”  Шубеее... е, не мръднах. Много бързо ме хвана упойката, сложиха ми катетър, опънаха ми краката, дойдоха лекарите и аз докато се настроя, че ще ме режат будна, анестезиоложката каза „Вадят го!” и след малко видях малкото вързопче и чух как измяука  Лекаритеката ми каза „Аууу, много е хубав!” и изкоментираха, че бил доста надарен  Показаха ми го и го отнесоха, аз се успокоих и така. След малко го донесоха изкъпан и повит и ми дадоха да му нацелувам бузките  Направи ми впечатление колко е беличък. После го отнесоха, а аз си останах да ме шият, вече спокойна, даже почти подремнах на операционната.  Казаха, че било изключително леко секцио с много малка кръвозагуба. Преместиха ме в реанимация, на път за там видях моите хора, всички с блеснали от сълзи очи, а аз нахилена като ряпа. После в реанимацията всички дойдиха да ме нацелуват, много емоционално беше. Мъжът ми ме гледаше като богиня, все едно кой знае какъв подвиг съм извършила, пък аз просто си лежах  И мама и свекър ми ме разцелуваха, после ни оставиха с мъжа ми и той само ме целуваше и ми повтаряше, че ме обича и колко е щастлив, и колко прекрасен син имаме  Направо няма такова щастие... Сама съм в реанимация и е доста спокойно, нали е неделя. Подремнах си следобед, минават да ме наглеждат сестрите от време на време и всичко е спокойно. Пия си водичката, преди час ме раздвижиха и беше доста добре. Трудно, но аз съм борец и не се глезя.  От пустия катетър много ме беше страх, но сега съм благодарна, че го има  Покървих си доста отдолу, но май в рамките на нормалното. Температура нямам. И така... само телефонът ми е развлечението сега. Ще гледам да си почивам, че утре предстои втора среща с Дамян и искам да съм в кондиция. Много се вълнувам, много искам вече да го гушна! Стискайте палци да потръгне кърменето! Оххх, няма такава емоция, нечовешко е 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Korneliq
Newbie

|
 |
« Отговор #8 -: Юли 09, 2017, 20:17:02 » |
|
Оххх, чета и рева, като някоя баба съм сатанала  ) страхотно звучи всичко, особено тази част как мъж ти те е гледал като богиня.. прекрасно семейство имаш 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bella
Newbie

Публикации: 687
|
 |
« Отговор #9 -: Юли 09, 2017, 21:33:26 » |
|
Честито, Катрин! Бъдете здрави и много щастливи! Нека Дамян е здрав, палав, любознателен и бъде вашата гордост!  Звучиш много въодушевена и позитивна, браво! Ще се подредят нещата и бързо ще се нагодите, ти знаеш, че можеш да разчиташ на съвети тук.
|
|
|
Активен
|
Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher. Albert Einstein
|
|
|
alexia
Newbie

Публикации: 2181
|
 |
« Отговор #10 -: Юли 09, 2017, 21:37:04 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lioness
Newbie

Публикации: 8608
|
 |
« Отговор #11 -: Юли 09, 2017, 22:32:28 » |
|
Честито, Катрин! Да сте много щастливи, много хармония и любов да ви донесе Дамян!
|
|
|
Активен
|
  Щастието явно е направено, за да бъде споделяно.
|
|
|
syanna
Newbie

Публикации: 2345
Oтнесена от вятъра...
|
 |
« Отговор #12 -: Юли 10, 2017, 08:22:50 » |
|
Честито!  Да е жив и здрав и да расте много щастливо дете!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fei4ka
Newbie

Публикации: 16113
|
 |
« Отговор #13 -: Юли 10, 2017, 08:27:07 » |
|
Хайде, Кат, честити да сте! Здрав да ви е Дамян. Желая ви обич, топлина и взаимност! Бъдете благословени!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Liliq
Newbie

Публикации: 653
|
 |
« Отговор #14 -: Юли 10, 2017, 08:31:21 » |
|
Честит син, прекрасно семейство! Да е здрав и много щастлив!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kateto
Newbie

Публикации: 4345
|
 |
« Отговор #15 -: Юли 10, 2017, 09:09:48 » |
|
Честито вързопче!!! Много, много да ВИ радва, обича, слуша и изненадва!! Бързо нагаждане един към други на теб бързо възстановяване!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
peace&violence
Global Moderator
Newbie

Публикации: 1899
|
 |
« Отговор #16 -: Юли 10, 2017, 12:07:59 » |
|
Отново - честит син, милo семейство!  Мнoгo страшно ми звучи тoва секцио пък, нo ти си се справила геройски! Сега да се нагушите и да се накърмите еднo хубавo! Леко възстановяване и скoрo да сте си вкъщи, да се гледате тримката влюбено. 
|
|
|
Активен
|
Turning can'ts into cans and dreams into plans. 
|
|
|
juliet
Newbie

Публикации: 1741
|
 |
« Отговор #17 -: Юли 13, 2017, 10:07:34 » |
|
Кат, как сте? Изписаха ли ви вече?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Korneliq
Newbie

|
 |
« Отговор #18 -: Юли 13, 2017, 10:09:21 » |
|
И аз чакам новини, първи опити за кърмене, мама как е и т.н.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #19 -: Юли 13, 2017, 10:58:06 » |
|
Стискаме палци да ги изпишат днес 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Catherine
Newbie

Публикации: 7776
Heart follower
|
 |
« Отговор #20 -: Юли 13, 2017, 12:34:48 » |
|
Здравейте! Изписват ни след малко и съм много щастлива. От вкъщи ше пиша повече като се поокопитя. Добре сме, даже чудесно, и двамата сме с отлични изследвания, даже жълтеничката му е много лека и почти е отшумяла. Имахме проблем със свалените грамчета, педиатърката заплаши вчера, че ако продължи да сваля няма да ни изпишат днес. Вчера затова падна лудо кърмене и дохранване, само и само да ни пуснат. Днес не е свалил повече и си отиваме. Изписват го 3170 гр. Аз имам мноооого кърма, направо се изненадвам, не очаквах така бързо и лесно да слезе честно казано. Дамян е поспалив и го понамързява, но иначе като хвана цаката на сученето, си суче с ентусиазъм и правилно. Аз само като го помириша, гърдите ми протичат като реки, сега се уча да балансирам с помпата така че да не направя някой мастит, нито да си докарам хиперлактация. Иначе детенцето ми е много миличко, ама знам, че в болницата повечето са така и не съм се успокоила съвсем. Преброих 36 часа, в които изобщо не се разплака, за нищо! А последните две нощи си спинка при мен, та сме почти постоянно заедно. Голям бонбон е и искам да го изям понякога, особено.като ме погледне с тоя синеок поглед отнесен. Сега съм ужасно.щастлива, че си отиваме, но и треска ме тресе как ще се справям без помощния персонал в болницата. Макар че ме ядосват как всяка смяна нещо различно казват и май предпочитам сама да се оправям по свое усмотрение.  Стискайте палци бързо да се адаптираме 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #21 -: Юли 13, 2017, 13:05:17 » |
|
Стискаме палци! Първото денонощие е малко стрес, после си влизат в релси нещата, а и ние сме тук да помагаме ако имаш нужда, не се тревожи! :-* Ама той щом си засука вече, няма да имаш проблеми никакви  Кърменето е най-страшното 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fei4ka
Newbie

Публикации: 16113
|
 |
« Отговор #22 -: Юли 13, 2017, 14:02:01 » |
|
Абе, Кат, много ти се кефя. Трябва да ми простиш, но мислех, че ще си майка орлица, параноичка и всички екстри, а ти си такава спокойна, умерена, балансирана. Браво, бе! Блаво. Само така.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Korneliq
Newbie

|
 |
« Отговор #23 -: Юли 13, 2017, 16:25:12 » |
|
Супер звучиш, Кат, и Ут май беше права като каза, че ще ви се падне бебе-ангелче и ще си плувате в розова семейна хармония  Щом кърменето е тръгнало, наистина нямаш повод за терзания идните седмици/месеци  Аз така и не разбрах как става това с потичането на мляко чак до втория месец, никаква кърма не виждах, явно каквото и да разправят консултантите, си има жени с повече и по-малко кърма.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #24 -: Юли 13, 2017, 17:00:56 » |
|
Корни, някои приятелка текоха по 6 месеца, аз примерно 1. Но още си имам кърма де. Фей, аз мислех, че ще съм от майките, дето за всяко падане/сопол/кихане ще откачат, няма да я пускат сама да мръдне и на милиметър и ще я слушам вечер дали диша, ама нищо подобно  Изненадана съм от себе си, поне в това отношение съм много дзен. (тва звучи мн странно, знам)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|