utopia
Newbie

Публикации: 17557
A believer
|
 |
« -: Декември 22, 2014, 22:49:26 » |
|
Хванахте се, аааа  Ох, дойде и моят ред да пиша тук и ми е толкова безкрайно щастливо и емоционално...не ми идват думите да опиша колко съм щастлива, от 2 дни просто мълча и се усмихвам и се опитвам да асимилирам още дали наистина ми се случва. Хора...сгодена съм, сгодена! Беше просто вълшебно, вълшебно...до някаква степен го очаквах, разбира се, бяхме водили доста разговори с мъжа (годеника ми!!!) по въпроса, но моментът беше перфектен - бяхме в Пирин, само двамата, на едно замръзнало езеро, той коленичи и аз загубих дар слово, само стоях, слушах го, напълно стъписана и потънах в емоцията...  Това е най-дълго и внимателно избираният пръстен на света и е просто невероятен, само седя, гледам го, усмихвам се тъпо и не мога да повярвам, че мечтата ми се сбъдна!  Безкрайно щастлива съм, безкрайно, жалко, че не може да се опише с думи точно колко много!!!
|
|
|
Активен
|
“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”  
|
|
|
Catherine
Newbie

Публикации: 7776
Heart follower
|
 |
« Отговор #1 -: Декември 22, 2014, 23:12:39 » |
|
Ох, Ути...  Не знам вече какво да ти пожелавам, хаха, изчерпах се.  Обаче като човек, който знае колко от първа ръка колко важно беше това за теб и съпреживява всички емоции от-до, мога да кажа, че и на мен думи не ми стигат да кажа колко се радвам, че точно с теб се засичаме в този раздел, някак заедно ни вървят нещата дотук.  Сега ще си истерясваме заедно по организацията  Ох, каква вълнуваща година се очертава 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
peace&violence
Global Moderator
Newbie

Публикации: 1899
|
 |
« Отговор #2 -: Декември 23, 2014, 00:41:20 » |
|
Аааайдее беее! Време беше! Честито,Утии!! Пожелавам ти леки емоции покрай сватбата,много щастие в брачния живот,лятото една прекрасна сватба,а зимата едно деликатно коремче 
|
|
|
Активен
|
Turning can'ts into cans and dreams into plans. 
|
|
|
foreveryours
Newbie

Публикации: 509
|
 |
« Отговор #3 -: Декември 23, 2014, 06:53:59 » |
|
 Прекрасно! Пак да ти пожелая адски много любов, да трупате още повече незабравими спомени заедно и да изградите едно здраво и щастливо семейство (вече официално де, че вие и сега сте си семейни  ) ** Ще си прекрасна булка 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
juliet
Newbie

Публикации: 1741
|
 |
« Отговор #4 -: Декември 23, 2014, 08:15:43 » |
|
Ути, честито!!! Стеахотно предложение е направил теоя човек, явно наистина е планирал перфектния момент  пожелавам ти много приказна подготовка и да вземеш максимума от вълшебните емоции, които те чакат в следващите няколко месеца и мноооого да се обичате! ПС: Кат такъично беше сложила снимка с обявяването на годежа. Апелирам да последваш примера, че да оплакнем око.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Anna T.
Newbie

Публикации: 4392
Влюбена в живота
|
 |
« Отговор #5 -: Декември 23, 2014, 09:13:52 » |
|
Ут, като видях новината във ФБ и си помислих: Ути стана Утиеса (от Ути+Принцеса).
Много щастие ти пожелавам и дано все така ти се сбъдват мечтите! Да се обичате много-много и много дълго!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
HappyHeart
Newbie

Публикации: 6351
|
 |
« Отговор #6 -: Декември 23, 2014, 09:18:42 » |
|
Утопия!!!!! Утопия, не Ути!!!!!
Това е най-чаканата сватба за мен! Ще се вълнувам най- много и още не мога да измисля нещо смислено да ти пожелая. Видях през тела още докато съм в леглото и скочих да включа лаптопа! Честито!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Активен
|
Моето име е Любов.
|
|
|
black_berry
Newbie

Публикации: 1452
|
 |
« Отговор #7 -: Декември 23, 2014, 09:34:54 » |
|
Честито, Ути! Много се радвам за вас!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Catherine
Newbie

Публикации: 7776
Heart follower
|
 |
« Отговор #8 -: Декември 23, 2014, 09:55:37 » |
|
Хихи, аз да издам, че пръстенът е у-ни-ка-лен, нейният мъж явно добре си я познава и знае какво да ѝ вземе
|
|
|
Активен
|
|
|
|
paiachka
Newbie

Публикации: 2737
The awesomest, most best lookingest, greatest!
|
 |
« Отговор #9 -: Декември 23, 2014, 10:02:44 » |
|
|
|
|
Активен
|
 Децата не са даденост и е привилегия да ги имаш!
|
|
|
Vivi
Newbie

Публикации: 3564
Mikä ei tapa, se vahvistaa. Tartu hetkeen.
|
 |
« Отговор #10 -: Декември 23, 2014, 10:03:28 » |
|
Утииии, честито!!! Прекрасна сватба и успешен брак ти пожелавам 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mina
Moderator
Newbie

Публикации: 9369
|
 |
« Отговор #11 -: Декември 23, 2014, 10:08:49 » |
|
Ути, ако знаеш колко се радвам за теб...  Само преди десетина дни си говорихме на срещата за тия работи, а пък той човека явно вече е подготвял работата Много щастие ви пожелавам! Много!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #12 -: Декември 23, 2014, 10:34:43 » |
|
Ето и снимка на ПРЪСТЕНА от мястото на събитието, макар че не се вижда колко е невероятен всъщност: The Ring!
|
|
« Последна редакция: Декември 23, 2014, 10:45:16 от utopia »
|
Активен
|
“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”  
|
|
|
Mina
Moderator
Newbie

Публикации: 9369
|
 |
« Отговор #13 -: Декември 23, 2014, 10:37:01 » |
|
Много е красив! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Pupi
Newbie

Публикации: 13807
Щастлива мама и щастлива съпруга!
|
 |
« Отговор #14 -: Декември 23, 2014, 10:37:43 » |
|
Само възклицания ми идват на ум  Честито, мила! Желая ти трепетни и прекрасни емоции покрай организацията, приказна сватба и още по-приказен семеен живот. Макар, че вие си живеете заедно, другото ще е една прекрасна подробност  Леле, форумът никога няма да е същия!  Влизам да видя във ФБто да видя похвалата ти и не вдявам що не намирам Утопия  Толкова се развълнувах, че забравих да те потърся по име.  А пръстена, ах пръстена е толкова нежен. Отново честито 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Салсеро
Newbie

Публикации: 7235
Магистър-Инженер Корабоводител! 17/13.5 ;)
|
 |
« Отговор #15 -: Декември 23, 2014, 12:15:48 » |
|
Таз година булка, догодина люлка! Тогава най-накрая ще разбереш. 
|
|
|
Активен
|
ВНИМАНИЕ: Горенаписаното може да съдържа някой от следните, но не само, литературни похвати - ирония, сарказъм и хипербола - с цел внасяне на хумор в дискусията. На хората без чувство за хумор не се препоръчва да го четат.
|
|
|
lioness
Newbie

Публикации: 8608
|
 |
« Отговор #16 -: Декември 23, 2014, 12:18:57 » |
|
Ути, честито, душа! Много любов и щастливи години ви пожелавам!!! Съобщихте ли новината вече, как се прие, какви са плановете за сватбата? Всичко искаме да знаем!!
|
|
|
Активен
|
  Щастието явно е направено, за да бъде споделяно.
|
|
|
juliet
Newbie

Публикации: 1741
|
 |
« Отговор #17 -: Декември 23, 2014, 12:30:18 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #18 -: Декември 23, 2014, 12:51:44 » |
|
Ох, ами нямаме никакви планове, бяхме говорили за септември, ама честно казано засега не ми се планира нищо поне още седмица-две, ей така си витая в облаците  )) Нашите се досетиха, реагираха въпреки това абсолютно неадекватно, ахахах, беше много забавно, а при майка му сме канени на коледна вечеря, притеснявам се малко, дано не ме съди строго 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Liliq
Newbie

Публикации: 653
|
 |
« Отговор #19 -: Декември 23, 2014, 16:42:14 » |
|
Много вълнуващ разказ  Честито! Бъдете щастливи!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Лора
Newbie

Публикации: 12046
|
 |
« Отговор #20 -: Декември 23, 2014, 20:14:48 » |
|
Аз още снощи като видях, направо подскочих! Хем всеки ден очаквам да съобщиш новината, хем ми се обърна всичко като я видях. И тогава нямах възможност да напиша нещо, и днес цял ден не мога да седна на компютъра, обаче, Ути, непрекъснато си ми в главата и постоянно се усмихвам като си помисля колко си щастлива  Много дълго чаках този пост, не конкретно за годежа, а просто пост изпълнен с толкова трепет, любов, надежда, оптимизъм... И се надявам това да е само началото и вече само такива неща да чета от теб. Пръстенът е перфекшън!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kateto
Newbie

Публикации: 4345
|
 |
« Отговор #21 -: Декември 23, 2014, 20:44:10 » |
|
Честито Ут  и аз гледах снощи във фб и тук, ама не беше писала  Пръстенчето е супер!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #22 -: Декември 24, 2014, 00:12:16 » |
|
Ох, момичета, благодаря ви, аз просто още не знам къде се намирам, само го дебна да го нацелувам този прекрасен мой мъж (годеник!!! (той повече си харесва "тутманик", ахха)) и да му тикна пръстена в лицето и да го питам дали ми е виждал прекрасния пръстен, ааххаха, чувствам се безкрайно влюбена и се хиля като ряпа по цял ден  Честно никога не съм очаквала, че могат да ме завладеят чак такива емоции, а като се сетя за нещо, което беше казала Кат, което важи и за мен с пълна сила: че ще се омъжа за човека, когото обичам, и примирам... 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
JustAGirl^`
Newbie

Публикации: 3888
...dreamer...
|
 |
« Отговор #23 -: Декември 24, 2014, 02:19:04 » |
|
Ути, направил ти е перфектното предложение на перфектното място с перфектния пръстен! Честито, бъдете здрави и вечно влюбени!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina_Dim
Newbie

Публикации: 7791
Работохолик-изтрещелник
|
 |
« Отговор #24 -: Декември 25, 2014, 10:31:17 » |
|
Ох, решил се е, най-после! Тази година кръглото и лъскавото не е тенджера  Пожелавам ти да те тресат дълго трепетликите, че е страхотно като си такава  И просто стискам палци за аудиенцията при Мамата му, да пишеш после.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|