kateto
Newbie

Публикации: 4259
|
 |
« Отговор #75 -: Юли 11, 2017, 17:29:48 » |
|
хехе айде честито и на теб тогава  И ние бяхме така с малката - давай да правим, пък то като пътрвия път ще стане след няколко месеца и резултата беше на лице още същия месец.. ;) леко бременеене ти желая:)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
peace&violence
Global Moderator
Newbie

Публикации: 1898
|
 |
« Отговор #76 -: Юли 12, 2017, 09:18:01 » |
|
Честитo, Бела!  Няма лабавo в тoя форум! В коя седмица си, че не ми се смята? Сложете пo една тикер, джулс и бела 
|
|
|
Активен
|
Turning can'ts into cans and dreams into plans. 
|
|
|
black_berry
Newbie

Публикации: 1417
|
 |
« Отговор #77 -: Юли 12, 2017, 09:34:10 » |
|
Супер, леко бременеене  Колко се очаква да е раликата... Ние нали уж правихме целенасочено след 1вия цикъл след баткото... ами оказа се, че е зацапване от вече имплантирал се Нико  та късмет си е цялата работа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
syanna
Newbie

Публикации: 2292
Oтнесена от вятъра...
|
 |
« Отговор #78 -: Юли 12, 2017, 09:55:16 » |
|
Още една прекрасна новина! Лека и спокойна бременност! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bella
Newbie

Публикации: 682
|
 |
« Отговор #79 -: Юли 12, 2017, 10:51:54 » |
|
Благодаря ви много! Аз се бях настроила нещо, че и този път, както предния, ще ни отнеме известно време. Спряхме да се пазим с идеята да го караме съвсем лежерно лятото без да следим нищо, имах доста ангажименти на работата, стягахме се за дълго чакана почивка и изобщо не ми беше до следене на цикли и овулации. То пък взе че стана от първия път за моя голяма изненада. В 9-та седмица съм сега, термина ми е 18.02.2018. Ако се роди на 14.02., примерно, разликата с баткото ще е точно 2 години и 11 месеца. Надявам се, че баткото до тогава съвсем ще се очовечи. Голям напредък има последните седмици с говоренето, всеки ден ни изненадва с някоя нова дума я на български, я на немски. Онзи ден ни застреля с едно доста сложно изречение на българо-немски...  Ам, дописвам, че забравих: Я кажете как се слагат тикерите. Зле съм, знам! 
|
|
|
Активен
|
Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher. Albert Einstein
|
|
|
syanna
Newbie

Oтнесена от вятъра...
|
 |
« Отговор #80 -: Юли 12, 2017, 11:06:54 » |
|
Само да кажа, че ми се вижда добра разлика - около 3 са много очовечени и разбиращи, нищо общо с тръшканиците на 2 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

Публикации: 17011
A believer
|
 |
« Отговор #81 -: Юли 12, 2017, 11:13:12 » |
|
Ето ти тикерче, копираш линка, слагаш в подписа си в профила по следния начин:
[img ]http://tickers.babygaga.com/p/dev048pr___.png[/img ]
Само махни разстоянията след img
|
|
|
Активен
|
“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”  
|
|
|
bella
Newbie

|
 |
« Отговор #82 -: Юли 12, 2017, 11:23:00 » |
|
Перфектно! Много ти благодаря, Ути! Ох, то е още много грозничко милото! Надявам се наистина да поомекне баткото, че понякога е много вироглав и инат. Палав е доста и на моменти просто ужасно лази по нервите.... Може би и аз трябва по-дзен да съм и на не очаквам и изисквам толкова от него. 3 години разлика ми се струва и на мен добре, то времето си минава, годините се трупат... Определено ще ни е по-трудно с две, като се има предвид, че бабите са ни много далече и още работят, ама ще се справяме, няма как 
|
|
« Последна редакция: Юли 12, 2017, 11:29:09 от bella »
|
Активен
|
Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher. Albert Einstein
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #83 -: Юли 12, 2017, 11:23:50 » |
|
Ххахах, ами да, ама скоро ще се очовечи 
|
|
|
Активен
|
“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”  
|
|
|
bella
Newbie

|
 |
« Отговор #84 -: Юли 24, 2017, 11:20:05 » |
|
Хора, нещо изтрещях, трябва ми съвет: От снощи нещо ме наболява гърлото - ама много странно - ту боли, ту не боли. Без да прочета листовката на тонзилотрена изсмуках снощи 2-3 хапчета, и тази сутрин пак 2-3. Сега прочетох, че бременни трябвало да се консултират първо с лекар, аз няма как да се консултирам. Нали уж хомеопатично го водят, 5-6 хапченца едва ли са проблем, вие как мислите?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Smiley
Newbie

Публикации: 6262
Усмивка
|
 |
« Отговор #85 -: Юли 24, 2017, 11:25:54 » |
|
Тонзилотрен и Боян е приемал, демек малко дете, споко. Хомеопатия си е. А и аз като бях бременна смучех лудо Инфлуцид (нали са от една серия) покрай една настинка. На мен гаргара със смрадлика ми помага. Или сода с мед като натривам (това бабини лекове), чайове с джинджифил. По принцип лимони избягвам, че нали дразнели лигавицата и ефект найн. Някакви витамини може да включиш ако усещаш, че не отиват на добре нещата.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
paiachka
Newbie

Публикации: 2710
The awesomest, most best lookingest, greatest!
|
 |
« Отговор #86 -: Юли 24, 2017, 11:54:17 » |
|
Не се шашкай, нищо лошо не е станало, но аз не бих продължила приема. За гърлото си вземи прополки например.
|
|
|
Активен
|
 Децата не са даденост и е привилегия да ги имаш!
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #87 -: Юли 24, 2017, 12:03:35 » |
|
Тонзилотрен ми го изписаха по време на бременността, (иначе подобна глупост не бих си купила), нищо ти няма, то така или иначе в хомеопатията няма нищо смислено.
Иначе ако си много зле Стрепсилс интензив може да смучеш, бях го проверила в сайта, че е ок за бременност и кърмене. Но все пак избягвай де.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bella
Newbie

|
 |
« Отговор #88 -: Юли 24, 2017, 12:45:56 » |
|
Много ви благодаря за бързите съвети! То като ти изпие чавката акъла... За сега не ме боли гърлото, дано да не става по-зле, зарязах го тонзилотрена. Времето при нас е ужасно, то много топло, ту 15 градуса, току що ходих до вкъщи да си обуя дънки и чорапи, та си домъкнах чай и мед и сега с това ще се наливам, дано се закрепя, че сега изобщо не ми е до боледуване - в четвъртък съм на преглед, а в събота заминаваме на почивка! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
D.Dimitrova
Newbie

Публикации: 3026
|
 |
« Отговор #89 -: Юли 24, 2017, 17:40:23 » |
|
На всички хапчета така пише, които са безопастни. На опастните директно си пише да не се пият.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bella
Newbie

|
 |
« Отговор #90 -: Юли 28, 2017, 16:44:23 » |
|
Да си попиша след прегледа в стил "Мило дневниче..." Вчера бяхме на преглед. Човечето е станало 3,1 см и този път си отговаря изцяло на седмиците, кръвните изследвания са ми добре. Нямам имунитет към една от шарките, които тук доста върлуват особено в детските градини (паровирус Б19 говори ли ви нещо) и от сега съм замислила как ще я караме есента  Дадох кръв и си чакам 14. август да ходим на пренаталния скрийнинг. Утре заминаваме на планина, дано ми се поразсеят малко мислите, че едно черногледство ме е налегнало....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #91 -: Юли 28, 2017, 17:38:32 » |
|
Спокойно бе, много от бебоците покрай мен я изкараха тая мистериозна шарка, дори да я хванете, леко минава, не се шашкай 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bella
Newbie

|
 |
« Отговор #92 -: Юли 28, 2017, 17:52:31 » |
|
Аз баткото не го мисля, той ще я изкара, ама за нероденото се притеснявам, че била опасна за плода, пък аз нямам имунитет....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lioness
Newbie

Публикации: 8460
|
 |
« Отговор #93 -: Юли 28, 2017, 22:44:29 » |
|
Тва чудо пък за първи път го чувам. Дано нямате досег с нея. 
|
|
|
Активен
|
  Щастието явно е направено, за да бъде споделяно.
|
|
|
Galina_Dim
Newbie

Публикации: 7779
Работохолик-изтрещелник
|
 |
« Отговор #94 -: Август 27, 2017, 14:31:02 » |
|
Честита бременност и не се шашкай. Никола беше шарен, ама шарен, докато бременеех с близнаците. Казах на следящия ме лекар след като мина на малкия шарката, защото не ми се слушаха глупости тип "изолирай го", понеже просто нямаше как да стане. Всички сме окей 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
alexia
Newbie

Публикации: 2181
|
 |
« Отговор #95 -: Август 27, 2017, 23:42:21 » |
|
Бела, мина ли скрийнингът?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bella
Newbie

|
 |
« Отговор #96 -: Август 30, 2017, 08:53:26 » |
|
При нас нещата приключиха вчера, в 16-та г.с. Много боли, повечето от вас са майки и ще ме разберат отлично. Имам нужда да споделя, но ще отида в "Да се оплачем".
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #97 -: Август 30, 2017, 09:18:28 » |
|
Ох...ужасно съжалявам, не искам даже да си представям какво ти е  Прегръщам те.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
syanna
Newbie

Oтнесена от вятъра...
|
 |
« Отговор #98 -: Август 30, 2017, 09:24:42 » |
|
Съжалявам и аз, не мога да си представя какво е, сигурно е много тежко. Прегръщам те.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Catherine
Newbie

Публикации: 7721
Heart follower