Най-после прочетох разказа, все отлагах за по-спокоен и свободен момент, ииии...приходи ми се на сватба направо

Да ви е все така вълнуващо и влюбено!
А за гафовете - извинете, ама никой не може да мине нашия, когато свекървата ни хвана със Салсерко полуголи

Иначе имаше и при нас някакви дреболийки, но най-фрапиращо и необяснимо се прояви дружката ми, която по принцип е супер разтропана, а на сватбата буквално блокира, ама блокаж ви казвам! Бях й възложила няколко задачки и тя забрави да изпълни абсолютно всичките, включително й бях зачислила един мой приятел от София и тя просто го забрави, а той е 2 метра човек, не е като да не се вижда

Въобще, това с блокирането беше масово явление и добре, че имахме сватбен агент, защото близките ни не бяха в състояние да свършат каквото и да било. Мъжът ми идва да ме взима и нали, вълнуващ момент, вижда ме за първи път, снимки, възгласи, ала бала, той изтупан с костюма, а в ръцете му една.....найлонова торбичка

И ми вика "ти разбираш ли, че всички са толкова неадекватни, че дори една торбичка (с бутониерите) не могат да носят!". Свекърът на ритуала вместо да отиде на мястото за родителите, си стоеше при гостите, свекървата сама, всички го издирват, абе въобщеее