star chick-chat.org star Женски работи star Любов, секс и контрацепция... (Модератор: Bambinastar Бебеправене
Страници: [1] 2 3 ... 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бебеправене  (Прочетена 41678 пъти)
paiachka
Newbie
*
Публикации: 2739


The awesomest, most best lookingest, greatest!


« -: Април 15, 2013, 10:48:06 »

Не не, не искам.. Не ме разбирайте погрешно, наистина ще си отдъхна когато! ми дойде, но ще си го има разочарованието Cheesygrin
В крайна сметка вчера по обед (в неделя по план) беше пикът на овулацията, надявам се да не е имало оцелели войници. И така,
« Последна редакция: Април 15, 2013, 14:58:07 от bizzare » Активен

 
Децата не са даденост и е привилегия да ги имаш!
D.Dimitrova
Newbie
*
Публикации: 3178


« Отговор #1 -: Април 15, 2013, 11:27:18 »

Аве Паяк, да не пишат двама души през ника ти  Lol В рамките на няколко дни от "ще вдигна всенародни тържества, ако ми дойде, ужасна съм" се стигна до "ще се разочаровам, ако ми дойде"...Изобщо и на мен като на Ут ми е много странно такова лежерно отношение и защо да не може да се прекъсне актът, когато се налага, не е нужно дори да взимаш ОК. Ама сигурно добре, че има и такива хора, че ако всички са като нас да мислят и премислят, то почти няма да се раждат бебета  Lol


Инак и аз да се похваля...последният път беше голяяяма тръпка, припомних си младостта  Razz, когато все правехме откачени неща и сексът в легло беше мит  Red face
Майчинството е наркотик (мисля, че  и бащинството също) и какъвто и да е малкият човек, винаги искаш още малки човеци. Като Мечо Пух ставаш - колкото повече, толкова повече. Няма как да го разбере човек, който не го е изживял. Много добре схващам как на паяка хем и трепери да й дойде, хем иска пък да не й дойде. Няма какво да се разпенвате как някой си мислил с пишката и друг бил безотговорен.
Активен

utopia
Newbie
*
Публикации: 17611


A believer


« Отговор #2 -: Април 15, 2013, 11:29:56 »

Айде сега, то и сексът е инстинкт, ама не скачаш на всеки срещнат по улицата, нали? Големи хора сме, имаме глави на раменете, мисля, че сме достатъчно зрели, за да не правим деца, щото "ми много ми е хубаво и той не го извади", не сме на по 16 години вече. Що па да не се разпенваме?
Активен

“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”


D.Dimitrova
Newbie
*
Публикации: 3178


« Отговор #3 -: Април 15, 2013, 11:43:01 »

Като стане дума за деца скачаш като ужилена по дупето от стършел. Какво ти има? Нали сега така или иначе не може известно време да правиш опити и никой нищо не очаква от теб, за да се защитаваш постоянно в този войствен дух? Омазахме темата. Виж тука, живи хора, не цигани с много деца и даже са усмихнати http://goliamotosemeistvo.com/.
Активен

Korneliq
Newbie
*
Публикации: 9236« Отговор #4 -: Април 15, 2013, 11:44:18 »

Е почна се, "който не го е изживял"... Lol

А за "колкото повече, толкова повече"...не знам дали е точно така, имам познати с по едно дете, които именно защото знаят  какво е, колко са грижите, времето, парите, нервите..., и просто не искат второ, камо ли безброй деца. Или ако искат, изчакват, планират, намират как да го съчетаят с първото и тогава. Не мисля, че е чак такъв инстинкт да се възпроизвеждаме всяка година, докато станат поне 10...

едит: Айде сега, Ут скачала като ужилена и войнствена и не знам какво...Паячка сама си разбуни духовете с нейните постове, знам, че във форума е практика да не казваме никога нищо лошо за другия, ама откога да мислиш стана грях?

« Последна редакция: Април 15, 2013, 11:47:23 от Korneliq » АктивенD.Dimitrova
Newbie
*
Публикации: 3178


« Отговор #5 -: Април 15, 2013, 11:47:09 »

Казах ви, че няма как да го разберете, не очаквам да го направите.
Активен

bizzare
Global Moderator
Newbie
*
Публикации: 15254« Отговор #6 -: Април 15, 2013, 11:49:15 »

Защото правенето на деца е любов, и двете не съм ги правила първо със сметките, а защото така ми е дошло неудържимо.
Активен

Catherine
Newbie
*
Публикации: 7795


Heart follower


« Отговор #7 -: Април 15, 2013, 11:50:20 »

Защо трябва нещо да и има на Ути, не схващам  Blink И аз честно казано не го разбирам това, хич не става въпрос дали и кога искаш деца, дали се надяваш или не да е станала "белята", а за това необмислено "непазене" под претекст "нагонът ме удари, много ми беше гот". Нищо не казвам на Паячето, тя си знае и всичко си е на нейната глава в крайна сметка, аз нямам право да съдя, но по принцип наистина, що да не се блещим, в крайна сметка ние имаме друг начин на пазене и просто ни е странно така с лека ръка да се поема такава отговорност да заченеш нов живот по повод "ми хубаво ни беше, просто така се случи". Не разбирам изобщо какво ще рече "който не го е изживял, няма да разбере". Секс сме правили, поне това ни признайте, пък не сме забременели, явно просто внимаваме, а не, че сме врагове на децата и не разбираме майчинството. Въобще не става дума за това.
Активен

Korneliq
Newbie
*
Публикации: 9236« Отговор #8 -: Април 15, 2013, 11:50:30 »

Казах ви, че няма как да го разберете, не очаквам да го направите.


 Lol

Ут, мисля, че имаме нужда от методи и уроци за вливане на акъл и увеличаване на Ай Кю- то. Тъжно е все да не можем да разберем така очевидни неща като желанието за максимален брой потомци без оглед кога и защо.

едит: Не знам защо ми идва хейтърско днес, нещо влизам в на Ут стила  Razz Иначе точно днес съм максимално лигаво и "бебешки" настроена, но все пак правя разлика между това "хубаво ни беше и не помислихме" и бебешкия въпрос като цяло за хора, които си го искат.
« Последна редакция: Април 15, 2013, 11:54:35 от Korneliq » АктивенD.Dimitrova
Newbie
*
Публикации: 3178


« Отговор #9 -: Април 15, 2013, 11:52:27 »

Корни, заяждаш се безпочвено, нямам никакви съмнения към Ай Кю-то на Ути, което е доказано високо, нито към на някой друг.
Активен

bizzare
Global Moderator
Newbie
*
Публикации: 15254« Отговор #10 -: Април 15, 2013, 11:53:48 »

Аз пък много добре я разбирам, абсолютно така се чувствах и аз, като в размножителен период - беше ми бебешко, разгонено и просто исках да забременя, съответно се панирах от положителния тест първоначално, но пък наистина го исках. Не сме си казвали "айде ще работим за бебе", просто, както си се пазехме, 1-2 пъти не го направихме. Това, че не си си начертал на лист сметктие за бебе, не означава, че си си го направил безотговорно, явно  е с желание и го искаш. Ако стане - стане, ако не - друг път.
Активен

Korneliq
Newbie
*
Публикации: 9236« Отговор #11 -: Април 15, 2013, 11:55:55 »

Това, че не си си начертал на лист сметктие за бебе, не означава, че си си го направил безотговорно, явно  е с желание и го искаш. Ако стане - стане, ако не - друг път.

Аз не видях къде Паяк казва, че иска бебе? По-скоро видях обратното.

Точно за това говорим, че НЕ го иска, но не са могли да се сдържат по време на секс. Което не можем да го разберем явно, да. Съвсем друго е да имате възможност и желание за бебе и просто да не го планирате, а да оставите нещата сами да се случват, това си е много хубаво даже. Но поне аз (и Ут и Кат май) не разбрахме точно по този начин постовете на Паяка.

Но и аз не искам да съдя никого и всеки сам си знае, просто не може вече човек да има мнение в този форум и да каже, че нещо му се вижда безотговорно. Трябва само да повтаряме "ах, колко хубаво, как те разбирам" до откат, че да не ни скачат.
« Последна редакция: Април 15, 2013, 11:59:51 от Korneliq » Активенbizzare
Global Moderator
Newbie
*
Публикации: 15254« Отговор #12 -: Април 15, 2013, 11:58:28 »

Ами на няколко места е писала, че иска деца с малка разлика и тайно се надява да е бременна.
Активен

D.Dimitrova
Newbie
*
Публикации: 3178


« Отговор #13 -: Април 15, 2013, 12:02:04 »

Корни, тя скоро каза , че даже иска близнаци Lol  Lol Lol
Аз само бих се притеснила в нейния случай, че ако забременея,а на детето ми му предстои да проходи ще е доста тежко положението. Като се поставих в тази ситуация, всъщност само това ме притесни, нищо друго, явно може и мен да ме споходи девиза на Мечо Пух.
Активен

utopia
Newbie
*
Публикации: 17611


A believer


« Отговор #14 -: Април 15, 2013, 12:04:43 »

Ди, това беше гадно и грубо, и изобщо не беше вярно - не съм скочила, защото темата е за бебетата, камо ли пък да се защитавам за нещо, (за какво точно да се защитавам???) а защото ми е силно безотговорно да правиш децата на принципа "твърде гот ми беше да го извадя". И мога да ти кажа, че чудесно я разбирам тая емоция, аз която говори Паяка, защото и аз всеки път като правя тест тайно се надявам да съм бременна, ама не съм...И все пак аз съм на такова място в живота си, че едно бебе ще ми дойде точно и финансово, и всякак...не разбирам каква ще е тая емоция, дето да нямаш възможност да си позволиш детенце и все пак да правиш опасен секс. То по тая логика Асан и жена му са най-отговорни, щото всичките са ги правили с желание, бас държа. Пак ще стигнем до темата с 2000лв усещам...

Защото правенето на деца е любов, и двете не съм ги правила първо със сметките, а защото така ми е дошло неудържимо.

Тва е най-голямата глупост, която съм чувала!!! Явно любовта най-често спира до второто дете. Колко удобно.

« Последна редакция: Април 15, 2013, 12:11:00 от utopia » Активен

“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”


D.Dimitrova
Newbie
*
Публикации: 3178


« Отговор #15 -: Април 15, 2013, 12:11:48 »

Не сме се разбрали, ама ви казах, че няма да стане комуникацията. Когато имаш едно бебе ти си преценяваш, че имаш първо всички консумативи за бебе, второ сили, всичко ти е прясно как се гледа и ако се появи още едно бебе скоро, не е нито грешка в плана, нито края на света. Не става дума двама ученици да си направят бебе, а двама възрастни, които с удоволствие биха гледали породени или близко родени деца.  И така ти е едно на кантар и да стане и да не стане, точно както Бизар го е написала и изживяла. Знаеш, че можеш да го гледаш, но не правиш някакъв грандиозен план, а просто пробваш от време на време. Асан не го коментирам, той е щастлив и като си бие децата. ути, за теб бебе, когато му дойде времето, даже близначета, да видиш най-непланираното нещо в живота:}
Активен

utopia
Newbie
*
Публикации: 17611


A believer


« Отговор #16 -: Април 15, 2013, 12:15:00 »

И ти как точно разбра всичко това от изказването на Паяка? Щото аз разбрах: "сложи ми го и беше хубаво и не се замислих за последствията, ма ся голяма работа, ако стане, стане", съвсем не мисля, че имат огромно желание и пробват от време на време. Не знам къде видя възрастни хора, които искат второ дете. Аз видях само тийнейджъри с нагон.
 
За мен не се притеснявай, когато се пазиш и си ползваш главата на раменете, не стават непланирани неща.
Активен

“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”


bizzare
Global Moderator
Newbie
*
Публикации: 15254« Отговор #17 -: Април 15, 2013, 12:21:00 »

Да, Ути, точно това исках да кажа. Всъщност с Краси не се обичаме вече, добре, че хванах намалението поне деца да ми направи Cheesygrin
Всеки може да си прави деца и да се пази, както си иска. Да, когато не си си ги предвидил точно сега, ще се пазиш. Аз в момента така се пазя, изобщо не доспускам такива случайности и се пазя точно като тийнейджърка. Това е щото не обичам повече мъжа ми, нали, да се отбележи Cheesygrin
Но, преди да си запълня капацитета от "нямам нерви за повече деца", наистина ми беше все едно дали ще си го извади или не, просто такъв беше момента - хем хормонален, хем няма какво толкова да стане, ако забременея - просто още едно дете Smile Всъщност какво се обяснявам и аз, така съм го почувствала, така съм го направила, както и преди съм казвала - и двете ми деца са непланирани със сметки, но чакани и желани, който, както иска да си го разбира. Паяка да се оправя с обясненията.

Ути, направо си голяма сухарка понякога. Ми те какво да стават децата, ако не с нагон, ебаси.
« Последна редакция: Април 15, 2013, 12:22:56 от bizzare » Активен

Лора
Newbie
*
Публикации: 12065WWW
« Отговор #18 -: Април 15, 2013, 12:36:44 »

Аз хем тъкмо идвам от преглед и още ми е пред очите смешно шаващо човече (все "младеж" ми иде да му кажа), обаче още съм от отбора на сухарите без нагон  Cheesygrin Не ги разбирам и аз размножителните периоди, на мен тогава ми се прави секс, не бебета  Lol Но се радвам на такива хора де, много романтично и спонтанно звучи, пък на мен спонтанността нали не ми се получава много...
Лично за себе си, мога само да се радвам, че нямах овулация една година след раждането, защото не можех и да си помисля да си деля вниманието към две деца, толкова не се бях наситила на Дани (не че сега съм) и исках да съм съсредоточена изцяло върху него и да си дам време да се почувствам наистина готова за следващото. Не знам и сега дали съм напълно готова, защото понякога ме налягат едни мисли "оф сега кореми, раждане, кърмене..." и ми е малко гузно, но като цяло еуфорията и нетърпението преобладават.

И по темата - не е истина какви неща сънувам вече всяка нощ, бих могла да стана най-добрия сценарист на порно филми! Хормонална революция ме гони.
Активен

Korneliq
Newbie
*
Публикации: 9236« Отговор #19 -: Април 15, 2013, 12:39:08 »

Добре, нека за момент излезем от конкретния случай и говорим по-общо, без да го свързваме с Биз или Паяка.

Наистина ли подкрепяте това деца да се правят без мисъл, само от страст, която смея да кажа всички сме изпитвали не веднъж? Тогава това ще важи и ли за случаи, когато хората не се познават, заедно са отскоро, не знаят дали са Той и Тя, просто голяма страст и бум, бебе. И тепърва след това живеене заедно, разработка на връзката, семейни отношения с другите в семейсвото, финансови планове и т.н. Според вас колко от тези хора остават заедно след 10 години и децата живеят в щастлива семейна среда? Това ли е най-добрият начин да се правят деца?

Не че в това има правила, много често точно такива случайности водят до най-голямо щастие. Но ако бъдем реалисти, колко е голяма вероятността да стане така и това дете да има всичко, от което има нужда? Не говоря само финансово, а емоционално и всякак.
Далеч съм от мисълта, че деца се правят само с термометър в ръка след минимум 10 години брак и 5000лв заплата. Просто май и вие не разбирате какво се опитваме да кажем. Не е само черно или бяло, но това не значи и винаги да казваме на черното бяло. Може би още по-объркано стана.
Активенbizzare
Global Moderator
Newbie
*
Публикации: 15254« Отговор #20 -: Април 15, 2013, 12:44:13 »

Разбира се, че не подкрепям. Аз лично говоря само за в семейство, когато си сигурен, че с този човек ще правиш деца, разбира се, че не говоря да се гмуркаш с всеки, как ти хрумна?
Активен

Catherine
Newbie
*
Публикации: 7795


Heart follower


« Отговор #21 -: Април 15, 2013, 12:47:38 »

Ми факт е, не всичко е розови балони. Което не значи, че аз или Ути, или въобще тези "без деца" никога не сме изпитвали това желание, че само хейтим децата и се пеним и не можем да схванем чистото желание да имаш дете от любимия, да изпитваш такава любов и страст... естествено, че го изпитваме. Ама то детето няма да е направено с по-малко любов или желание, ако е един вид предвидено и запланирано. Тук всички са си правили или ще си правят децата с любов, това е от ясно по-яно. Ама това да си направиш малко от малко сметката не значи, че спонтанността е мъртва и детето е направено с 32 грама по-малко любов. Ути по принцип е малко крайна в това отношение и аз също не съм на 100% на нейното мнение по "въпроса за 2000 лв. заплата", ама пък и не може всичко в тоя живот да е спонтанност и нагон, нали сме хора, не може на всеки размножителен период бебе. То може, де, ама...
Активен

Лора
Newbie
*
Публикации: 12065WWW
« Отговор #22 -: Април 15, 2013, 12:49:17 »

Корни  Lol "без да го свързваме с Биз или Паяка" и после "наистина ли..." - е нали те досега говориха точно за тези конкретни случаи, откъде ти хрумнаха всички други неща?
Активен

Pupi
Newbie
*
Публикации: 13812


Щастлива мама и щастлива съпруга!


« Отговор #23 -: Април 15, 2013, 12:49:58 »

Аз никъде не видях някой да говори само за "голяма страст и бум бебе", стига сте вадили думите от контекста. И да, разбирам паяка, защото не веднъж ни се е случвало да треперим ако нещо ми се оплеска цикъла и после като ми дойде, гледам разочаровано. Корни, ваш си е проблема, че не мислите и не искате дете на този етап, не виждам някой да е тръгнал да те убеждава в противното. Но да скачате като ужилени само защото не можете да вникнете в ситуацията си е лично ваш проблем.
Активен


paiachka
Newbie
*
Публикации: 2739


The awesomest, most best lookingest, greatest!


« Отговор #24 -: Април 15, 2013, 12:55:11 »

Е много съм добра! Cheesygrin Да добавите номинация подпалил най-много форумни пожари!!!

Не се избивайте сега, този спор сме го водили, най-много пак да стане грозно.
Истината е, че желанието ми за две (и повече деца) е огромно. Задължително ми е даже да имам поне още едно. Ако стане сега ще съм щастлива. В тази връзка, Ди, мен по-скоро ме притеснява сменянето на памперси по време на гадене Razz Cheesygrin
Точно в момента желанието да ми дойде е продиктувано освен да си оправя раничката, само и единствено от детински подбуди - да лежа по корем на плажа това лято, да съм слаба и секси милф Lol И какво още незначително беше...

Раничката сама по себе си е важна причина и искрено се надявам всичко да се нареди по най-добрия възможен начин! (Дали небременна да се погрижа или ако забременея да е наред докато родя отново!).

Както някой каза не сме тийнеджъри в ужас да не са сгафили, както някой друг каза, имаме консумативите за бебе (че и в повече), имаме желанието, уменията, младостта (да ме извиняват по-късните майки, даже закъсняла се чувствам на моменти... Навремето ех, можех да не спя с дни Lol). Овулацията ми ме завладя този път, както когато създадохме Ади, мишо според мен вече го поубедих, че искам повече от едно дете. НИКОГА няма да си признае, по-скоро ще ми го направи, ще се потюхка и после ще е най-щастливия.

Тези сексове по време на овулация, завладяващи, умозамъгляващи. И не с Джони Намсикой, ами с моя си мъж, с любовта на живота ми, със всичките му усещания от без презерватив, от подуването на члена при свършване, от идеята, че в мен кипи живот Lol Извинете ме за обстоятелността! За тези, които не искат да забременяват е ясно, че ще изпитват (почти) всичко това и без мисълта за нов живот (която смея да кажа също е завладяваща)...
Опитвам се да се обясня, няма да ме разберете повечето.. И да, в случая, наистина няма как да разбере, който не е работил за бебе.. Пак казвам, аз искам още деца, дали ще станат сега, след месец-два, тази или другата година не е релевантно.  И даже, ако забременея преди изтичане на 1вата година, си увеличавам парите счетоводно така да се каже, защото няма да взимам минималното майчинство за 2ра година, а болнични..
А когато стигна насищането дето вика Биз не ще се пазя, ами спирала или ОК планирам даже!! Не е казано, че дай (отново силното преувеличени) като Хасан понеже му е хубаво да си направим 20 деца.. И, малко ме обижда сравнението Wink

Както и да е, исках мъничко да внеса яснота. ИСКАМ дете (близнаци, близнаци да Cheesygrin), а ако ме питате след август-септември сигурно ще си следя овулацията даже.. Финансовия въпрос - да, понякога ни е по-трудно. Ако нямахме дете щеше да е съвсем различно, признавам, но винаги намираме начин. А откакто я има Ади сме най-щастливите хора на света. Заклевам се, че ако някой каже, че децата не ядат щастие, не цъкат на чисто нов телефон направен от щастие и не ходят на ваканции платени със щастие ще го набия! Не мога да го обясня, но по-скоро заради децата си ще намеря начин дори да съм богата, но не и само заради себе си Wink

Оф, писна ми да пиша, и стана много дълго, дано сте ме разбрали поне мъничко.
В крайна сметка след две седмици ще разбера какво е станало и и двете възможности ще ме направят щастлива по различен начин Wink
Активен

 
Децата не са даденост и е привилегия да ги имаш!
Страници: [1] 2 3 ... 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!