Garfield
Newbie

Публикации: 3318
Keep on rollin' baby
|
 |
« -: Януари 11, 2013, 16:21:10 » |
|
Мацки, дайте съвет коя риба е готина за печене  Изключваме скумрията, понеже ни е писнала, шарана понеже никой вкъщи не го обича, и пангасиуса, понеже е гнусен, и остава ? * да се разбира - в Надежда има няколко добре снабдени рибни магазина, обаче повечето видове дори не съм ги чувал, камо ли да знам как се готвят.. а искам да изненадам жената 
|
|
|
Активен
|
Колкото и сладко да мъркам в момента, никога не забравяй, че си оставам Лъв...
|
|
|
Pupi
Newbie

Публикации: 13519
Щастлива мама и щастлива съпруга!
|
 |
« Отговор #1 -: Януари 11, 2013, 16:26:20 » |
|
аз препоръчвам сьомговата пъстърва с две ръце. С доматки, лук, вино, соев сос и други щуротии по вкус, загъната във фолио и запечена във фурната. Ама можеше и в готварската тема да питаш 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Garfield
Newbie

Keep on rollin' baby
|
 |
« Отговор #2 -: Януари 11, 2013, 16:30:35 » |
|
Pupi, нали ако не се опитам да привлека повечко внимание, няма да съм аз ?  Сьомгова пъстърва викаш, добре, записвам - това не значи че не съм отворен и на други предложения, ще готвя чак в Неделя 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Лора
Newbie

Публикации: 11980
|
 |
« Отговор #3 -: Януари 11, 2013, 16:34:57 » |
|
+1 за сьомговата пъстърва, само във фолио. А напоследък съм луда по паламуд, направо метнат на скарата. Ама верно как можа цяла тема да пуснеш, лъв с лъв такъв 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Garfield
Newbie

Keep on rollin' baby
|
 |
« Отговор #4 -: Януари 11, 2013, 16:40:56 » |
|
Паламуд, записвам *като свърша работа ще се рови за рецепти*. До тук две предложения  А иначе с цялото си великодушие позволявам и други бедни котешки души да ползват темата, Лора 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Catherine
Newbie

Публикации: 7721
Heart follower
|
 |
« Отговор #5 -: Януари 11, 2013, 16:45:08 » |
|
Аз също ще следя темата с интерес. Принципно не си падам по рибешки истории, но с ръка на сърцето си признавам, че ако е правилно сготвена, една риба може да ме поблазни повече от перфектна мусака примерно  А и вкъщи имам любител, та ми се ще някой път да го зарадвам. Все пак това, че не съм фен, не значи, че той няма право да яде 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Garfield
Newbie

Keep on rollin' baby
|
 |
« Отговор #6 -: Януари 11, 2013, 16:47:32 » |
|
Все пак това, че не съм фен, не значи, че той няма право да яде  Така, така, дай боже всекиму хора с такова мислене 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fei4ka
Newbie

Публикации: 15954
|
 |
« Отговор #7 -: Януари 11, 2013, 18:01:24 » |
|
Пъстърва и лаврак са ми фаворит за скара. Сьомгова-пъстърва съм яла само на жар от камина...и...няма такова нещо! Уникална.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
deni_4ka88
Newbie

Публикации: 456
|
 |
« Отговор #8 -: Януари 11, 2013, 20:34:33 » |
|
Ципура с лимонче,зехтин,копър и маслини във фолио и на скарата.Става идеална 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina_Dim
Newbie

Публикации: 7779
Работохолик-изтрещелник
|
 |
« Отговор #9 -: Януари 11, 2013, 23:43:05 » |
|
Хек с подправки на фурна или пъстърва с лимон на сол. И от двете мога да ям неограничено.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|