star chick-chat.org star Женски работи star Домашен уют star Печена рибка
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Печена рибка  (Прочетена 3297 пъти)
Garfield
Newbie
*
Публикации: 3318


Keep on rollin' baby


« -: Януари 11, 2013, 16:21:10 »

Мацки, дайте съвет коя риба е готина за печене Smile
Изключваме скумрията, понеже ни е писнала, шарана понеже никой вкъщи не го обича, и пангасиуса, понеже е гнусен, и остава ? * да се разбира - в Надежда има няколко добре снабдени рибни магазина, обаче повечето видове дори не съм ги чувал, камо ли да знам как се готвят.. а искам да изненадам жената Smile
Активен

Колкото и сладко да мъркам в момента, никога не забравяй, че си оставам Лъв...
Pupi
Newbie
*
Публикации: 13213


Щастлива мама и щастлива съпруга!


« Отговор #1 -: Януари 11, 2013, 16:26:20 »

аз препоръчвам сьомговата пъстърва с две ръце. С доматки, лук, вино, соев сос и други щуротии по вкус, загъната във фолио и запечена във фурната. Ама можеше и в готварската тема да питаш  Cheesygrin
Активен


Garfield
Newbie
*
Публикации: 3318


Keep on rollin' baby


« Отговор #2 -: Януари 11, 2013, 16:30:35 »

Pupi, нали ако не се опитам да привлека повечко внимание, няма да съм аз ?  Lol
Сьомгова пъстърва викаш, добре, записвам - това не значи че не съм отворен и на други предложения, ще готвя чак в Неделя Smile
Активен

Колкото и сладко да мъркам в момента, никога не забравяй, че си оставам Лъв...
Лора
Newbie
*
Публикации: 11958



WWW
« Отговор #3 -: Януари 11, 2013, 16:34:57 »

+1 за сьомговата пъстърва, само във фолио. А напоследък съм луда по паламуд, направо метнат на скарата.

Ама верно как можа цяла тема да пуснеш, лъв с лъв такъв  Lol
Активен

    
Garfield
Newbie
*
Публикации: 3318


Keep on rollin' baby


« Отговор #4 -: Януари 11, 2013, 16:40:56 »

Паламуд, записвам *като свърша работа ще се рови за рецепти*. До тук две предложения Smile
А иначе с цялото си великодушие позволявам и други бедни котешки души да ползват темата, Лора Smile
Активен

Колкото и сладко да мъркам в момента, никога не забравяй, че си оставам Лъв...
Catherine
Newbie
*
Публикации: 7664


Heart follower


« Отговор #5 -: Януари 11, 2013, 16:45:08 »

Аз също ще следя темата с интерес. Принципно не си падам по рибешки истории, но с ръка на сърцето си признавам, че ако е правилно сготвена, една риба може да ме поблазни повече от перфектна мусака примерно  Lol А и вкъщи имам любител, та ми се ще някой път да го зарадвам. Все пак това, че не съм фен, не значи, че той няма право да яде  Razz
Активен

Garfield
Newbie
*
Публикации: 3318


Keep on rollin' baby


« Отговор #6 -: Януари 11, 2013, 16:47:32 »

Все пак това, че не съм фен, не значи, че той няма право да яде  Razz
Така, така, дай боже всекиму хора с такова мислене  Lol
Активен

Колкото и сладко да мъркам в момента, никога не забравяй, че си оставам Лъв...
Fei4ka
Newbie
*
Публикации: 15617


« Отговор #7 -: Януари 11, 2013, 18:01:24 »

Пъстърва и лаврак са ми фаворит за скара.
Сьомгова-пъстърва съм яла само на жар от камина...и...няма такова нещо! Уникална.
Активен

deni_4ka88
Newbie
*
Публикации: 456



« Отговор #8 -: Януари 11, 2013, 20:34:33 »

Ципура с лимонче,зехтин,копър и маслини във фолио и на скарата.Става идеална  Smile
Активен


Galina_Dim
Newbie
*
Публикации: 7773


Работохолик-изтрещелник


« Отговор #9 -: Януари 11, 2013, 23:43:05 »

Хек с подправки на фурна или пъстърва с лимон на сол. И от двете мога да ям неограничено.
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!