tujna_sum
Newbie

Публикации: 393
|
 |
« -: Октомври 06, 2011, 00:38:16 » |
|
Здравейте мили момичета,моля обяснете ми за процедурата цитонамазка (дори незнам дали така се пише),тъй като от 3 години ходя на гинеколог,но никога не ми е правено подобно нещо,наскоро ми казаха че е по желание на пациента-трябва ли да си направя,грешно ли е че до сега не съм си правила?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

Публикации: 17557
A believer
|
 |
« Отговор #1 -: Октомври 06, 2011, 09:30:46 » |
|
Еми принципно е грешно, трябва вяска година да се прави, то иначе всичко е по желание на пациента. Отиваш, казваш, че искаш и ти правят. Споко, не е страшно 
|
|
|
Активен
|
“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”  
|
|
|
6u6inka
Newbie

Публикации: 427
|
 |
« Отговор #2 -: Октомври 13, 2011, 00:09:42 » |
|
Няма нищо страшно, но е много важно да си правиш цитонамазката поне веднъж годишно. Така ще хванеш навреме проблема, най - малкото ако имаш раничка. Аз лично усешам едно бърничкане като чели до сливиците ми опира нещо, но нито боли нито нищо  ) Бъзикче 
|
|
|
Активен
|
Ако понякога се чувстваш безполезен, депресиран или обиден… Винаги помни, че ТИ някога си бил най-бързият и най-способният победител измежду милиони малки сперматозоиди.
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #3 -: Декември 21, 2012, 20:21:07 » |
|
Момичета, мн тъпа тема отворих, обаче цитонамазката ми е 3А, ще ми правят в Шейново колпоскопия, надявам се тия от клиника Пиротска наистина да си разбират от работата, защото съм доста притеснена. Засега ще лекуват някакво възпаление и после пак ще се изследвам, но съм се спекла много.
|
|
|
Активен
|
“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”  
|
|
|
mi6lence
Newbie

Публикации: 549
|
 |
« Отговор #4 -: Декември 21, 2012, 21:07:05 » |
|
Утопия, кой лекар ще те гледа в Шейново? А кой ти прави цитото? Не се панирай сега, това не е толкова страшно. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #5 -: Декември 21, 2012, 21:09:34 » |
|
Шейтанов/Кузманов. Сега ще ми лекуват възпалението, като успея да си запиша час, колпоскопия и така, после контролно цито ако няма нищо на колпоскопията де. Уф. Цитонамазката е малко странна, защото нали са две стойности, едната е 1, а другата 3А. Но казаха, че е възможно да е от възпалението, защото цито не се правело по време на възпалителен процес. Дано е само това  Чета само някакви ужасни неща в нета и се наплаших.
|
|
« Последна редакция: Декември 21, 2012, 21:11:28 от utopia »
|
Активен
|
|
|
|
angel_sin
Newbie

Публикации: 7071
|
 |
« Отговор #6 -: Декември 21, 2012, 21:18:50 » |
|
споко, дано всичко е наред .. и на мен ми правиха колпоскопия година преди да забременея заради такъв резултат от цито .. много се бях шашнала, но в крайна сметка се оказа възпаление и пих нещо, вече не помня какво ... Само да ти кажа, че колпоскопията не е по-различна като усещане от преглед, да не се плашиш за това.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mi6lence
Newbie

Публикации: 549
|
 |
« Отговор #7 -: Декември 21, 2012, 21:26:12 » |
|
Шейтанов е много добър. Те двете стойности са доколкото помня от повърхността и от канала. Възможно е в такъв случай да е възпаление. Не го мисли сега. Всичко ще е наред! 
|
|
« Последна редакция: Декември 21, 2012, 21:28:44 от mi6lence »
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #8 -: Декември 21, 2012, 21:28:52 » |
|
Мерси много, Ангелче  По-добре ми стана. И аз ще пия антибиотик за възпалението от утре. Мишле, и на теб. Да, от канала е лошата стойност.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina_Dim
Newbie

Публикации: 7791
Работохолик-изтрещелник
|
 |
« Отговор #9 -: Декември 21, 2012, 23:55:54 » |
|
О, душа, Шейтанов и Кузманов са ного добър екип. Аз на твое място не бих се шашкала. Ти като пита за Шейтанов... то на практика Кузманов е мозъкът там. Добри са, не бой се, няма да те подведат. Друг е въпросът, че ще те ошушкат, ама кой ти брои за здраве...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Ivena
Newbie

Публикации: 650
|
 |
« Отговор #10 -: Декември 22, 2012, 10:46:38 » |
|
Добри са, не бой се, няма да те подведат. Друг е въпросът, че ще те ошушкат, ама кой ти брои за здраве...
Аз съм с по-различни впечатления от тоя център, Шейтанов като човек не ми хареса, чувствах се като при добре обигран маркетолог, който търгува със здраве. Била съм при страшно много лекари, предимно в частни кабинети, така никога не съм се чувствала. Лично аз бих си направила втора цитонамазка.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #11 -: Декември 22, 2012, 11:10:09 » |
|
На мен определено не ми изгледаше такъв човек.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|