здравейте,аз от самото начало направих грешката да се бръсна,защото преди 10 години кола маската беше нещо като табу сред моето поколение??? и аз незнам защо,но всички се бръснехме.
преди 3 години една приятелка ме нави,така да се каже и отидох на кола маска на триъгълника,признавам си че беше доста болезнено като за първи път,а и ги бях щавила доста.после всеки следващ път ме болеше все по-малко,а аз оставах все по-доволна.дори и сега когато съм бременна си ходя на кола маска на всякъде(крака,мишници,триъгълник).
бих препоръчала кола маската на всяко момиче,а срамът от козметичката го преодолях след 2-рия път,все пак и тя е жена,а на ден минават 10-20 като мен,затова,че даже сиг не й прави впечатление триъгълник ли е,мишници ли са

епилатора също е подходящо средство,зависи от нуждите на жената,мен лично ме боли повече с епилатор,отколкото с кола,но различни хора-различни идеали

периода през който си правя кола маска е 1 месец,или както казавам аз-от цикъл,на цикъл.разбира се като ми се появи някой косъм на краката включвам епилатора.а ефекта от кола маска и епилатор е почти еднакъв за разтежа на космите,това разбирасе зависи и от организма на всяка жена,при някой растът по-бързо,при други не,както е с косата,нали

дано съм била полезна