Не можах да намеря точен превод за "Hair Removal mitts", но онзи ден в магазина си купих съвсем случайно
това чудо и останах изключително изненадана от резултата.. струваше 1 лира и вътре съдържа 3 нахлузващи се на ръцете картончета, покрити с нещо като "шкурка". Махат космите на принципа на ексфолиацията, като редуваш последователни кръгови движения първо в едната посока, а после и в другата.. Наистина не маха на 100% всичко от първото минаване, но крайният резултат при мен беше уникално мека и гладка кожа на краката..нямах зачервявания, въпреки, че ако някой е с по-чувствителна кожа предполагам е възможно да се получи и такъв ефект
Сега ще видим кога пак ще ми пораснат космите, но ако е приемлив периодът без, май ще прибягвам честичко до този метод..имайки предвид, че и за пътуване би било доста удобно, тъй като нищо не тежи и никакво място не заема..

Аз съм малко странна в това отношение, защото краката са ми най-болезнената зона за епилация..с мишници, вече и с бикини зоната нямам никакъв проблем с епилатора, но просто изтръпвам като стане време за обезкосмяване на краката

Вие пробвали ли сте този метод? Имате ли впечатления..?