Влюбвала съм се леко в приятел, но знаех точно какви сме и двамата, какви щяхме да ги сътворим, а и като цяло не беше някаква спираща дъха любов, затова предпочетох приятелството. Не мисля, че желанието за секс с приятел и това, че сте такива са гаранция за успех, примерно аз с този съм несъвместима за връзка, не ми трябва да пробвам, категорично го знам, иначе имах огромно желание да спя с него.

Мисля, че надали имам романтично бъдеще с приятел, защото не се вълнувам любовно от тях (вече

), а за да вкарам някой в категория "приятели" ми трябва доста време, не съм склонна да те подкрепя, че трябва с това да се почне, залагам на секс-начало.
Не ми харесва да се подреждат нещата, да се правят обобщени графики с възходящ/низходящ ред на чувствата и желанията на хората, може да се философства много, както и да се дадат неограничен брой примери за успеха на едната или другата теория. Важното е, в един момент, да имаш налице трите съставки и да преливаш от още много, поне аз това търся.

Никой да не хвърля топа , тъкмо съм ви намерил - чакат ни безкрайни патила цяло лято ..
Лирични и комични отклонения ни чакат това лято. Тъй или иначе се разписваш, вече и в нелюбовните раздели, ако искаш дай малко подробности, на колко години си, с какво се занимаваш/учиш и каквито са ти на душа просветляващи сведения.