Шалове

(1/7) > >>

alin:
До сега разглеждах темите в един друг форум за този прекрасен аксесоар шала. Аз напоследък си напазарувах няколко, но искам още и още и още :-D Като имам кабел ще си снимам моделите надявам се и вие да си покажете вашите. Ако знаете къде в София има магазини за шалове може да предложите. Сега в едно списание има статия с различните начини на връзване, омотаване с гердани, два шала вплетени един в друг, абе въобще страшни красоти.

Fei4ka:
Ооо, много обичам.
Браво, Алка, с удоволствие ще следя темата.

alin:
 :-D
Утре откриват Произведено в България и мисля, че трябва да има щандове само за шалове.

bizzare:
И аз се бях зарибила по едно време, търсих и в нета начини на връзване. Лятото от Зара си взех един много голям от намаленията и постоянно си го носих като потник. Иначе аз предпочитам големи и интересни като десен, за да го омотая набързо около врата ми и да е по-скоро цветови акцент.

alin:
И аз предпочитам гоемите шалве и да са шарени. Едноцветните по-малко ги предпочитам. Сега от Истанбул с майка ми си взехме, които са направени от различни платове и цветове нещо като къпки примерно. И колко ме е яд, че си взехме само по един, там е царството на шаловете.
Биз, това с потника звучи много яко. То има и такива направо готови потници, които отпред стоят триъгълни бюстиета, а отзад само имат като лента тази част, която се връзва, тип сатенени съм виждала.

В новия брой на Всичко за жената има дадени 9 начина за връзване на шала.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page