Не знам какво точно да ви разказвам всъщност ... В Габрово се прибрахме в сряда и 3 дни тичахме по задачи. И понеже съм много организирана, в събота сутринта станах в 7, за да си направя цветята

почнах от букета и 3 пъти го развалях, тъй като не ми хареса .. .а нямах никаква представа как искам да изглежда. Като цяло с цветята направих голям компромис, защото просто нямаше такива, каквито търсех. Та, стана 10 часа и аз все още до никъде с цветята трябваше да ида за разписването. Кумовете и ние, по къси гащи и дънки (някой с тиранти

) отидохме до общината и се разписахме ... имаме много сладки снимки от там, но са на друго фото и ми трябва време да подредя всичко. Подписването беше за 3 минути, после ми връчиха свидетелството и отидохме да пием кафе и да направим план за деня .... След това младоженеца отиде да си купува обувки (добре, че поне ги беше харесал вече), а аз се прибрах да си правя цветята ... До 14 часа с това се занимавах, накрая вече ми се повръщаше от аранжировки, но поне букета ми се получи малко по-добре....Яд ме е, че не се хванах с това предишният ден, а доста претупах нещата .... но то като човек го прави за себе си някак си не успява да се старае така, както го прави за други хора ;)
Към 14:30 почнаха да пристигат някои гости, аз даже отидох да си посрещна двечки на автогарата ;) някои пък се бяха позагубили в разни селца и черни пътчета

ама нека те разкажат за това

В 15 часа ми беше час за фризьор .. исках да е възможно най-късно, за да не крепя прическа цял ден ... и да не стоя с грим много в тази жега, особено както не съм свикнала да ми е намазано с нещо лицето. Направихме прическата и гримчето и с мъж потеглихме към Баланите ... вече почти всички бяха там, аз отидох да си подредя цветната украса ... Поразхвърляхме се в стаята и тръгнах да си търся хората ... хотелчето е много малко и почти всички стаи бяха за нас ;) Беше адска жега и облякох роклята в последният момент. Ритуала естествено закъсня, май започна към 19 часа ... и въпреки това не беше по-хладно или по-сенчесто

Всички бяха долу (на една тераса с басейн с невероятна гледка), започна музиката (една симфония на Muse, невероятно се получи) и с татко слязохме надолу .... Опасявам се, че гледах в краката си през цялото време, но това ще се види на записа ...

много се бях притеснила, едва си вдигах краката ... като застанах до Николай малко се поуспокоих и май спрях да треперя

кумовете не ни помогнаха особено, бяха изтръпнали и те

Започна ритуала и тук единственото интересно е, че съвсем в началото, когато девойката започнала да говори .... ято лястовици се спуснали над стряхата на хотела и почнали да летят в различни фигури. ...

ние бяхме с гръб и не ги видяхме, но всички след това ми разказваха, има ги и на професионалните снимки, които ще си вземем след ден-два ... нямам търпение да ги видя. Казаха, че били страшно много лястовички, потанцували малко и изчезнали ... нямало ги преди това, не се появиха повече и до обяд на другия ден ... не знам какво трябва да значи това, но страшно много ми хареса, че се е случило

След ритуала се поздравихме с гостите, имаше малка почерпка и си правихме снимки ... толкова много снимки, че накрая просто исках да се скрия някъде

Масите бяха подредени на терасата на ресторанта, хората се изнесоха натам и поседнахме най-накрая ... тук нямам много спомен, но май много скоро след това кума си каза речта (нещо, което нямам търпение да видя, защото беше непринудена и естествена). Той милия до последно си мислеше, че няма да има реч ... и вечерта преди сватбата му казахме, че ще има ... а той каза, че си легнал и сутринта като се събудил, вече имал реч

Та така де, страхотен беше, много сладки неща каза за нас

после наздраве с гостите и купон

Сватбеният ни танц беше почти провал

отново на песен на Muse (Blackouts е песента) ... предишната вечер трябваше да решим коя ще е песента ... тази е подходяща за английски валс като ритъм и Николай до 1 часа през нощта ме учи на стъпките ... Добре, обаче на сватбата се оказа, че яко си настъпвам роклята и се притесних, за това се разбрахме да не правим валса, а просто да се поклащаме .... да, ама както си танцувахме решихме да опитаме и така ... получи се нещо много странно, но хората се радваха

От там нататък почнаха танците, песните и купона .. Нямахме dj, а двама музиканти, които свирят на китара, пеят и са страхотни ;) С китарите се включиха братовчед на Николай и един от гостите, свириха Oasis, AC/DC и много много други такива, много гот беше. С пеенето се включиха бащата и чичото на мъж ми, други братовчеди и гости ... Абе, голяма лудница беше и мисля, че всички се забавляваха страхотно ;) като изключим няколкото хора (едно от които водих аз

), музиката беше само рок и малко ретро денс

Към 2 часа 3-ма се метнаха с костюмите в басейна, някои си сложихме банските

ето как приключи сватбата, не знам какво повече да кажа

и така ... поспахме малко, аз от нерви отново почти не спах. На сутринта постепенно всички се разбудиха и се събрахме на голямо кафе на терасата ...
ето част от хората

Много хубаво беше, надявам се и на гостите да им е било толкова добре ... Мисля, че всички се чувстваха добре и се забавляваха .... Аз лично не очаквах да се отпусна толкова, да танцувам толкова и да не искам да си съблека роклята (бях си приготвила други дрехи, но така и не ги сложих .. направо банския)

и така ... много се олях с писането, за това приключвам вече ;)