Esito
Newbie

Публикации: 12
http://vbox7.info/user/prosis21
|
 |
« -: Януари 28, 2010, 14:32:45 » |
|
Много се извинявам ако има такава тема, но сега мисля, че сезона е такъв че ужасно много се пълнее...Всяка една жена би искала да се чувства добре в своите дрехи, а и сред приятели...на работното си място ...а дори в къщи...Нека всеки които се интересува от тази тема да напише по една диетка за по лесно отслабване...  Благодаря Ви , мацки !!!
|
|
|
Активен
|
Даваш много ... и пак е малко ! ТОВА Е ЛЮБОВТА
|
|
|
D.Dimitrova
Newbie

Публикации: 3176
|
 |
« Отговор #1 -: Януари 28, 2010, 15:30:47 » |
|
Глад по пълнолуние-фрешове и варен ориз без сол, много вода поне за 24 часа.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aleto
Newbie

Публикации: 7120
Dick Sucker/DrugDealer/Alcohol Pro/Bug Killer/Pimp
|
 |
« Отговор #2 -: Януари 28, 2010, 16:45:33 » |
|
Та,ако може да ти се подуе ориза в корема. Дъ.Димитрова,защо варен ориз?Всичките ми приятели,псевдо-културисти все това ядат за бързо качване на маса.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
D.Dimitrova
Newbie

|
 |
« Отговор #3 -: Януари 28, 2010, 17:55:50 » |
|
Незнам, вярно е въглехидрат, но това го взех от препоръките на един хомеопат Атанас Михайлов, дето сее идеи и леения из един друг форум. На мен ми помага да се чувствам добре. Ако може без ориз и с английска сол най-добре (това не е шега). Но това не е диета а прочистване на организма.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
alin
Newbie

Публикации: 6623
|
 |
« Отговор #4 -: Февруари 01, 2010, 13:46:05 » |
|
С тази английска сол да се внимава, защото няма излизане от тоалетната.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bizzare
Global Moderator
Newbie

Публикации: 15252
|
 |
« Отговор #5 -: Февруари 06, 2010, 08:49:31 » |
|
Прекалено му вярвате на тоя Михайлов, има готини съвети, много обаче ме изумяват.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
D.Dimitrova
Newbie

|
 |
« Отговор #6 -: Февруари 06, 2010, 12:47:26 » |
|
Е да, например клеевата тинктура дето я дава за всичко на мен три капки и стават адски киселини. как се дава на деца незнам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Catherine
Newbie

Публикации: 7776
Heart follower
|
 |
« Отговор #7 -: Февруари 06, 2010, 18:17:18 » |
|
Не го знам този Михайлов, ама аз от есента съм на клеева тинктура и съм във възторг. Досега толкова спокойна откъм болести зима не съм имала, а по принцип съм болнава и настивам от нищото. Явно си е до стомах, на мен не ми създава проблеми, пия я малко преди хранене. За да не съм тотален офтопик, аз експериментирам с лунната диета в момента, 4 дни в месеца само на течности. Не възлагам никакви надежди, просто ми е любопитно. Пък ако стане нещо-стане, ако ли не, здраве да е.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
D.Dimitrova
Newbie

|
 |
« Отговор #8 -: Февруари 06, 2010, 19:13:39 » |
|
Как се захранваш след 4 дни течности ? Аз слагам и малко ориз, че не издържам на глад,а и 4 дни са ми много.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Catherine
Newbie

Heart follower
|
 |
« Отговор #9 -: Февруари 06, 2010, 19:22:31 » |
|
Аааа, не 4 накуп, а по един всяка седмица  Не се изразих правилно  Иначе си тегава работа, ама стискам зъби, пия чайове много... После нямам проблеми с яденето на другия ден. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
miximixi96
Newbie

Публикации: 1
|
 |
« Отговор #10 -: Октомври 26, 2010, 15:42:09 » |
|
Хей.. и аз се нуждая от диета, но да е в рамките на 2 месеца и да не се отписва много от храната.. Г/д за около 7-8 кг.. Ако знаете такава-пишете! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
celica
Newbie

Публикации: 1
|
 |
« Отговор #11 -: Март 28, 2011, 15:45:05 » |
|
Хей, момичета, здравейте  Знам, че ще ме укорите вероятно, заради мнението, което ще изкажа...и все пак, всеки сам си решава дали да се съобрази с него. Да не кажа единственото, но най-ефикасното средство за отслабване е гладуването.Гладувала съм два пъти за по 15 дни и съм страшно доволна.Ефектът беше и е изумителен.Да, трудно е първите 4-5 дни, но след това всичко си е нормално и много по-лесно, отколкото звучи. Който има нужда да се чувства и изглежда превъзходно, нека се залавя.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Korneliq
Newbie

Публикации: 9170
|
 |
« Отговор #12 -: Март 28, 2011, 16:56:19 » |
|
Наистина чудесна идея. После ще ти опада косата, ще ти се появи някой херпес, ще си болна цяла зима от различни настинки...но ще си слаба, нали това е най-важното.
Права си, че с глад се отслабва най-добре, но после с години не можеш да се отървеш от последствията. Не говоря наизуст. Пазете си здравето, за Бога, няколко кг повече или по-малко няма да ви направят друг човек.Откакто изпитах двата варианта- слаба, но болнава или хмм нормална, но здрава, определено предпочитам второто, дори да отиде към закръгляне. Просто не си заслужава борбата с още 20 нови проблема,които също ще заиграят после по самочувствието ти.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
michelle
Newbie

Публикации: 3605
|
 |
« Отговор #13 -: Март 28, 2011, 17:02:45 » |
|
Абсолютно заставам зад думите на Корнелия. От както преживях нещо много страшно, не си помислям и за миг да спра храната ей така за седмица-две... Пропускам яденета само, ако наистина нямам възможност заради работа или лекции да хапна... Закусвам редовно дори изобщо да не ми е до ядене. Да, имам си няколко кила в излишък, но съм здрава и с коса (защото бях и другото). Не ми се изрежда 6те ми месеца гладуване какви щети на тялото ми нанесоха, но ми се наложи доста дълго време да посещавам кардиолог, ортопед, съдов хирург...
И само да споделя, че преди тези 6 месеца, в които наистина прекалих с гладуването, имах около 5 години, в които правех точно това - на няколко месеца гладувах по 15-тина дни, свалях каквото ми беше излишно и се радвах на живота... Само дето точно това е опасно.. опасно е, защото идва момент, в който положението излиза извън контрол и нищо не може да го спре. Без значение колко акъл имаш в главата, без значение колко любящи те хора има наоколо. Просто спираш да разсъждаваш адекватно и се концентрираш само в едно - неяденето и неописуемия страх от това, че ако започнеш да ядеш отново, ще възвърнеш предишните си килограми и всичко ще отиде по дяволите.. Боли ме сърцето като се връщам назад, затова спирам до тук. Просто... се хранете!
|
|
« Последна редакция: Март 28, 2011, 17:15:25 от michelle »
|
Активен
|
C’est tout!
|
|
|
alin
Newbie

Публикации: 6623
|
 |
« Отговор #14 -: Март 28, 2011, 22:37:47 » |
|
Трябва да си пълно ку ку, за да гладуваш по две седмици, та и повече. А добре де след тези дни на глад после за колко месец два ли си връщате пак килограмите  ? Корни и Миш са прави и много точни. Един ден глад ок, но дотам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Catherine
Newbie

Heart follower
|
 |
« Отговор #15 -: Март 28, 2011, 22:44:40 » |
|
Луда работа е това... Как ще гладуваш две седмици, ти не си наред  Болестно състояние е това, момиче, осъзнай се.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Korneliq
Newbie

Публикации: 9170
|
 |
« Отговор #16 -: Март 29, 2011, 00:09:47 » |
|
ама е права, че така се отслабва най-добре...малко е логично като че ли 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

Публикации: 17557
A believer
|
 |
« Отговор #17 -: Март 29, 2011, 08:34:29 » |
|
А ако гладуваш 6 месеца, така се отслабва, че оставаш само кокали...след погребението имам предвид. 
|
|
|
Активен
|
“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”  
|
|
|
Galina_Dim
Newbie

Публикации: 7791
Работохолик-изтрещелник
|
 |
« Отговор #18 -: Март 29, 2011, 09:04:30 » |
|
Логична си, Ути, не мога да ти го отрека 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

Публикации: 17557
A believer
|
 |
« Отговор #19 -: Март 29, 2011, 09:06:26 » |
|
Ма мола ти се, разбира се, че съм логична 
|
|
|
Активен
|
“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”  
|
|
|
Catherine
Newbie

Heart follower
|
 |
« Отговор #20 -: Март 29, 2011, 10:00:05 » |
|
Абе то и от отрова за мишки се постига същия ефект, защо да чакаш 6 месеца, направо гълташ и се радваш на внезапния успех. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fei4ka
Newbie

Публикации: 16113
|
 |
« Отговор #21 -: Март 29, 2011, 17:21:23 » |
|
Леле мале...Пълният глад за мен е безумие. Виж по-малко ядене си е нужно, ако искаш ефект.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
macka```
Newbie

Публикации: 1123
|
 |
« Отговор #22 -: Март 29, 2011, 17:51:18 » |
|
Аз пък съвсем реално мисля,че има диети,с които не ядеш по-малко,тоест не стоиш гладен,но пък не ядеш какво да е...за мен диетата не е глад,а правилно хранене.Не ме вълнуват особено,никога не съм спазвала,не съм искала,а и не мога,за това не мога повече да се изкажа по темата,ама един сериозен глад от 2 седмици би могъл да донесе СААААМО проблеми и нищо хубаво 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fata morgana
Newbie

Публикации: 2926
|
 |
« Отговор #23 -: Март 29, 2011, 18:36:18 » |
|
А омекотеното лечебно гладуване на д-р Емилова, на едно ли го слагате с чистото гладуване? То е доста плодове и чай, после се захранваш, питам, защото се чудя дали си заслужава да се пробва. Интересувам се еднакво от отслабването и от думичката здравословно в това гладуване, не знам момичетата, които писаха за глад, това ли имат предвид или цигари+вода. Иначе съм отслабвала така, чрез глад (дневните ми дози храна бяха- 1 зелево листо единия ден, 1 яйце втори ден и така), постигнах жестоки резултати, от тогава са ми най-мадамските снимки. После започнах да припадам, появиха ми се едни неща по кожата, като лишей, усетих се и спрях, преди да се скапам по-сериозно. После пък започнах да ям всичко, което ми е на пътя и съм достигнала невиждани размери, което е другата крайност и води до други сериозни проблеми, болки в ставите, задух и т.н. Затова сега се пробвам да ям качествени неща, здравословни, мънички дози, но по-често. Една приятелка все ми пили за д-р Емилова, не било опасно, било контролирано гладуване, премахвало токсините, тонизирало, било пътя към суровоядството, което пък било най-здравословното. Нямам още много ясно мнение, макар че се съмнявам.
|
|
|
Активен
|
Thoughts Become Things... Choose The Good Ones!
|
|
|
Лора
Newbie

Публикации: 12048
|
 |
« Отговор #24 -: Март 29, 2011, 19:05:19 » |
|
Моя близка приятелка практикуваше това лечебно гладуване, след като от едно изтощително кандидатстване тотално си беше съсипала имунната система - цяла година болест след болест, появи й се синузит, отключиха се алергии, излизаха й постоянно афти в устата и гърлото, абе пълна развалина беше. С гладуването се оправи. Сега пак си е леко болнава, но тогава определено й помогна да излезе от тази черна серия.
Обаче според мен този метод си е точно за такива по-крайни случаи и точно с лечебна цел. Само за отслабване ми се струва прекалено драстично.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|