JustAGirl^`
Newbie

Публикации: 3888
...dreamer...
|
 |
« -: Юни 15, 2009, 17:14:51 » |
|
Мисля че дойде време да започнем начисто с новите оплаквания....че старата темичка нещо много се напълни... Предлагам да забравим всичко от старата и да се втурнем към новата тема  Айде оплаквайте се.... Аз започвам с това че утре съм на изпит, а не се чувствам достатъчно добре подготвена, а вече главата ми е изпушила от глупости... 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Лора
Newbie

Публикации: 11980
|
 |
« Отговор #1 -: Юни 15, 2009, 17:18:54 » |
|
Модераторите май бяха казали, че не пречи ако една тема стане много страници... Но пък ми хареса това да забравим за старите оплаквания 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kika
Newbie

Публикации: 533
|
 |
« Отговор #2 -: Юни 15, 2009, 17:26:24 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sexy
Newbie

Публикации: 7156
trapped in this world, lonely and fading
|
 |
« Отговор #3 -: Юни 15, 2009, 17:28:23 » |
|
Супер изнервена съм. Всичко ме дразни и пак е такъв период, когато "всичко ми е объркано". Мразя така. 
|
|
|
Активен
|
It's amazing how much somebody can break your heart and still you love them with every broken piece of it. 
|
|
|
JustAGirl^`
Newbie

...dreamer...
|
 |
« Отговор #4 -: Юни 15, 2009, 17:30:30 » |
|
Лор, не съм разбрала..съжалявам..просто ми изглеждаше много претъпкано вече там от много оплаквния...някак си много ми "тежеше" вече тая темичка...затова така..  Секси и аз съм на твойто дередже в момента 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sexy
Newbie

|
 |
« Отговор #5 -: Юни 15, 2009, 17:32:16 » |
|
Чудя се на кой да си го изкарам. 
|
|
|
Активен
|
It's amazing how much somebody can break your heart and still you love them with every broken piece of it. 
|
|
|
JustAGirl^`
Newbie

...dreamer...
|
 |
« Отговор #6 -: Юни 15, 2009, 17:44:40 » |
|
Чудя се на кой да си го изкарам.  искаш ли да направим един спаринг.....а може и словесен двубой за да ни мине и на двете..ама айде утре че днес трябва да уча 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sexy
Newbie

|
 |
« Отговор #7 -: Юни 15, 2009, 18:32:20 » |
|
Ааа, не. С теб няма да ми е интересно. Трябва да наранявам и натоварвам близките около мен хора, иначе не ми помага. Ей такъв изрод съм аз. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Catherine
Newbie

Публикации: 7721
Heart follower
|
 |
« Отговор #8 -: Юни 15, 2009, 18:40:53 » |
|
Оплаквам се от Бамбина. Изкара ме ненормална, накара ми се и сега ще плача. Ако някой има желание да си комуникира с мен, скайпче. Не мога да се занимавам повече с глупости.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Bambina
Newbie

Публикации: 12993
|
 |
« Отговор #9 -: Юни 15, 2009, 18:56:45 » |
|
Напрежението ти е в повече нещо
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bizzare
Global Moderator
Newbie

Публикации: 15208
|
 |
« Отговор #10 -: Юни 15, 2009, 19:05:10 » |
|
Уф, а ти какво ходиш само след нея и я хапеш, сакън да не останеш без последна дума. Да ходи да се успокои иначе, ама ти за всеки случай я ръчни пак.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Bambina
Newbie

Публикации: 12993
|
 |
« Отговор #11 -: Юни 15, 2009, 19:14:15 » |
|
Уф, муф, не я ръчкам, просто излишно напряга. Какво толкова е станало, спокойно всичките, чил, релакс, етц.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Ния
Newbie

Публикации: 1091
|
 |
« Отговор #12 -: Юни 15, 2009, 19:18:59 » |
|
Установих най-небрежно, че колите с десен волан не са за мен. И че или съм дебела, или краката ми са къси, щото ако стигам педалите на новото slk, то трудно излизам след тва, щото ми е тясно. ... и без да има връзка с горенаписаното - преядох.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Catherine
Newbie

Heart follower
|
 |
« Отговор #13 -: Юни 15, 2009, 19:44:36 » |
|
Наистина не съм очаквала да се заяждаш толкова на дребно. А пък вече това с "не си наред" и "ненормална история"... Не, няма значение, просто не мисля, че си права.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sahne
Newbie

Публикации: 6741
|
 |
« Отговор #14 -: Юни 16, 2009, 00:12:15 » |
|
Котето ми умря одеве и съм много зле , не мога да спра да рева .Оправях си леглото до сега и си помсилих , че тази нощ няма да спи при мене ,че няма да се гушка .... Не искам да си лягам ;(( леле хора изпадам в няква истерия от рев , много ми е гадно 
|
|
|
Активен
|
Don’t feed the forum trolls
|
|
|
euphoria
Newbie

Публикации: 3682
|
 |
« Отговор #15 -: Юни 16, 2009, 01:55:27 » |
|
Моя звяр пък заапа котката днес! Кво да се оплача.... няма кондоми!
|
|
|
Активен
|
when it comes, it comes unannounced and it feels like a matador is taunting me with his reddest red cloth
|
|
|
lady_dy
Newbie

Публикации: 1479
|
 |
« Отговор #16 -: Юни 16, 2009, 08:31:37 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Catherine
Newbie

Heart follower
|
 |
« Отговор #17 -: Юни 16, 2009, 10:43:20 » |
|
Сметанке, съжалявам за котето  Много е тъжно да загубиш скъпо същество. И аз в момента плача, но заради смъртта на човек. А дори не ги познавах реално погледнато. И въпреки всичко съм шокирана. Не мога да повярвам как момче на 23 години просто така ще почине, не в някакъв инцидент, ами... просто така изведнъж. Защо се случват такива неща?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lady_dy
Newbie

Публикации: 1479
|
 |
« Отговор #18 -: Юни 16, 2009, 10:47:52 » |
|
 Ужас!! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
una hada
Newbie

Публикации: 5290
|
 |
« Отговор #19 -: Юни 16, 2009, 11:32:45 » |
|
Леле, Сметано, ужасно е... И аз бях така като ми почина кучето. Твоята котка от старост ли?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

Публикации: 17009
A believer
|
 |
« Отговор #20 -: Юни 16, 2009, 12:22:32 » |
|
Леле, ужасно се вбесих...страшно съм изнервена вече на края на сесията, а имам една колежка, с която сме близки, обаче тя просто прекалява. Използва ме да й обяснявам нещата, които не разбира, неща, които аз също, за да разбера, полагам доста усилия. Това не ме дразни толкова, колкото самият подход, че съм длъжна да се занимавам с нея - дори не казва: можеш ли, моля те...нещо просто, от куртоазия. И сега вече направо откачих като ми каза, че точно сега не можело да й помогна, защото била уморена, по-късно съм щяла да й помогна, като ми се обади. Сега съм и на повикване вече.  А съм толкова нервна, че ми иде да взема една пушка (написах пишка първо...добре, че видях  ) иии 
|
|
|
Активен
|
“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”  
|
|
|
una hada
Newbie

Публикации: 5290
|
 |
« Отговор #21 -: Юни 16, 2009, 12:35:01 » |
|
Ути, а защо й помагаш толкова често? Разбирам, че сте в добри отношения, но тя отнема от твоето работно време... Защо не й кажеш следващия път, че ако има въпроси трябва да се обърне към прекия си ръководител?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #22 -: Юни 16, 2009, 12:40:44 » |
|
Ути, а защо й помагаш толкова често? Разбирам, че сте в добри отношения, но тя отнема от твоето работно време... Защо не й кажеш следващия път, че ако има въпроси трябва да се обърне към прекия си ръководител?
Ох, имах предвид колежка в университета  Тя изобщо не иска да учи това, живее на майната си, гледа кози, боядисва си новата къща, а аз, защото уча доста сериозно, се налага после да й обяснявам. Досега не ми е пречило, ама в един момент ми писва. Пак казвам, не самото питане, ами отношението, че съм й длъжна едва ли не...и като се направя на 2,5, ми се цупи, все едно не е тя тази, която иска помощ. Все си мисля, че като искаш някой да ти помогне, не трябва да се държиш все едно ти е длъжен! Гр...адски съм изнервена
|
|
|
Активен
|
“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”  
|
|
|
bella
Newbie

Публикации: 682
|
 |
« Отговор #23 -: Юни 16, 2009, 12:45:19 » |
|
Съвет от мен - такива хора се отсвирват веднагически, защото от намеци и човешко отношение не разбират. И вместо да си косиш нервите и всеки път да полудяваш от оношението и разбиранията им - ignore
|
|
|
Активен
|
Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher. Albert Einstein
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #24 -: Юни 16, 2009, 12:47:04 » |
|
Ами тъпото е, че сме приятелки...и ни така, ни иначе. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|