macka```
Newbie

Публикации: 1123
|
 |
« Отговор #50 -: Март 09, 2011, 20:59:37 » |
|
И аз мисля,че мъжете са много по-внимателни.Имам чувството,че безкрайно добре виждат неудобството и неразположението,което изпитваме с едни гъби например или какъвто и да е то проблем.До като жената,понеже го е усетила все някога точно това чувство и сякаш по-леко го приема..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Bambina
Moderator
Newbie

Публикации: 12993
|
 |
« Отговор #51 -: Март 09, 2011, 23:47:04 » |
|
Мъжете, както сме си говорили и с други съфорумки, сякаш имат по-голямо уважение към тая институция, наречена Вагина.  Много са внимателни. И най-интересното е, че знаят колко интимно е това, което правиш и подхождат ужасно научно към целия процес. Отпускат някак. Жените как ровят, братче, понеже знаят точно колко може да понесе една жена - и давай, няма проблеми, нали се знаем. Не е общовалидно, била съм и при много внимателни гинеколожки, но с ръка на сърце си казвам, че мъжете са по-добри, като специалисти дори. Да не говорим, че самите им ръце, пръсти са по-заоблени, не са така кокалести, студени като женските, а и сме свикнали на този допир, ако щете.
|
|
« Последна редакция: Март 09, 2011, 23:49:00 от Bambina »
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

Публикации: 17557
A believer
|
 |
« Отговор #52 -: Март 10, 2011, 08:20:57 » |
|
И аз ходя основно при мъже, повече ме радват  )) И на мен ми се струва, че са по-внимателни, поне моят опит говори за това 
|
|
|
Активен
|
“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”  
|
|
|
bizzare
Global Moderator
Newbie

Публикации: 15252
|
 |
« Отговор #53 -: Март 10, 2011, 09:06:40 » |
|
Аз само веднъж съм била при мъж и не, че беше груб, ама беше темерут, сигурно се дължеше и на това, че е стар професор. От моята съм си много доволна, но ме накарахте да се замисля, че по престоите ми в Майчин дом, младите АГ са наистина много внимателни и подхождат едно такова като с уважение. Но аз по-скоро го приемам като един вид притеснение от тяхна страна, че са мъже и някак на джентълменско ниво, отколкото да ме е карало да се замислям, че като цяло са по-добри специалисти.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Catherine
Newbie

Публикации: 7776
Heart follower
|
 |
« Отговор #54 -: Март 10, 2011, 09:24:21 » |
|
Още един глас за мъжете гинеколози 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
сълчоглед
Newbie

Публикации: 44
|
 |
« Отговор #55 -: Март 18, 2011, 12:00:59 » |
|
Здравейте момичета! Ще включа и моята гениколожка д-р Капка Атанасова, Майчин дом Варна. Много съм доволна от нейната работа. Имах раничка на шийката на матката, която 3-ма лекари преди ней не видяха. Благодарение на нея, съм добре.
|
|
|
Активен
|
"Силата на жените идва от това, че психологията не може да ги обясни." Оскар Уайлд
|
|
|
Letme
Newbie

Публикации: 14
|
 |
« Отговор #56 -: Април 16, 2011, 19:39:53 » |
|
Искам да препоръчам ЕДИНСТВЕНАТА ГИНЕКОЛОЖКА КОЯТО УСПЯ ДА МЕ ИЗЛЕКУВА ОТ ГАДНИТЕ ГЪБИЧКИ. КАЗВА СЕ ДР. ЮЛИЯ БЕЙЛЕРЯН и работи в Варна. В Майчин дом. След две лекарки , които се опитаха да ме излекуват в период от около две години ,тя ми предписа лечение което ми помогна и ме излекува от кандидозата, а боледувах доста време (5 години може би).
|
|
|
Активен
|
|
|
|
macka```
Newbie

|
 |
« Отговор #57 -: Май 04, 2011, 18:06:15 » |
|
д-р Кремен Цветков,ин витро клиника Олимед,Варна. Голям пич е,много съм доволна.Внимателен,обяснява за всичко и се съобразява с теб изцяло,след като те е изслушал до край.. въобще супер ! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bizzare
Global Moderator
Newbie

|
 |
« Отговор #58 -: Май 04, 2011, 18:21:58 » |
|
От чисто любопитство - вече за трети лекар във Варна казваш колко е добър и колко си доволна, а защо ги сменяш?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
macka```
Newbie

|
 |
« Отговор #59 -: Май 05, 2011, 19:59:19 » |
|
Така се получи,че конкретно лекарката,която преди това похвалих нещо започна да не ме удовлетворява,след 3-4 посещения при нея.Не ме е разочаровала до толкова,че да я отбележа в черния списък и да има сериозна и конкретна причина да я сменя.Търся си по-добра преценка и когато виждам,че нещо не се прави по правилния начин,си търся друго.За сега си намерих мястото,може би.Ще видим и тук колко ще се задържа.Всички сме имали лекари за известно време,от които сме доволни,а после нещата се променят.Нали... някак си,надали някой е ходил винаги винаги само и единствено при един лекар.Не виждам нищо лошо в това да си търся този,който ми обръща най-голямо внимание и съм доволна от начина на работа.Считам,че и тримата,които съм похвалила са добри по своему,зависи за какво ходиш при тях.Но не съм имала потресаваща случка или разговор с тях,за да ги включа в протиположната тема.Точно за това и тримата си остават тук  Ако погледнем назад в темата,надали някой има изтрито мнение за похвален гинеколог... а има доста от форумните членове,които имат по няколко такива,както и аз  Не виждам нищо странно в това....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
сълчоглед
Newbie

|
 |
« Отговор #60 -: Август 25, 2011, 14:36:53 » |
|
Здравейте момичета! Искам да си сменя гениколога. В момента ходя при д-р Капка Атанасова, наистина добра е, обаче ми излиза адски скъпо  Пък и чакам доста, за да ме приеме. Моля, препоръчайте ми някой от Варна, но да работи по Здравната каса. Честно, не ми се дават по 100 лв на посещение.
|
|
|
Активен
|
"Силата на жените идва от това, че психологията не може да ги обясни." Оскар Уайлд
|
|
|
lioness
Newbie

Публикации: 8608
|
 |
« Отговор #61 -: Август 25, 2011, 15:03:19 » |
|
Кремен Цветков, м.ц. Олимед. Многократно изпитан. Приема по з.к. в сряда и петък (или вторник и петък, изключих в момента). 600-027 
|
|
|
Активен
|
  Щастието явно е направено, за да бъде споделяно.
|
|
|
сълчоглед
Newbie

|
 |
« Отговор #62 -: Август 25, 2011, 15:04:37 » |
|
Кремен Цветков, м.ц. Олимед. Многократно изпитан. Приема по з.к. в сряда и петък (или вторник и петък, изключих в момента). 600-027  Благодаря ти! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Smiley
Newbie

Публикации: 6362
Усмивка
|
 |
« Отговор #63 -: Август 25, 2011, 18:51:29 » |
|
Прегледът без направление в Олимед станал 50лв. А последно беше 25лв. Изумих се. И отидох при д-р Капка Атанасова. Вярно чаках 15 мин за прегледа, но пък не е болка за умиране.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lioness
Newbie

Публикации: 8608
|
 |
« Отговор #64 -: Август 25, 2011, 19:06:18 » |
|
Хм, на мен ми взеха 15 преди 2 седмици без направление. Писаха ми на бележката "консултация", а реално и вагинален ехограф ползваха даже. 
|
|
|
Активен
|
  Щастието явно е направено, за да бъде споделяно.
|
|
|
Smiley
Newbie

Усмивка
|
 |
« Отговор #65 -: Август 25, 2011, 19:43:49 » |
|
Еми... явно зависи от пациента. Защото и в сайта цените са променени. Аз казвам какво ми съобщиха по телефона "да предупредя само, че прегледът е 50лв". А аз не съм искала нищо допълнително - просто да седна и да се разкрача.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bizzare
Global Moderator
Newbie

|
 |
« Отговор #66 -: Август 25, 2011, 19:54:38 » |
|
Тия пак полудяха с цените. Като знам, че като ми дойде и цито трябва да правя , лошо ми става.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Smiley
Newbie

Усмивка
|
 |
« Отговор #67 -: Август 25, 2011, 20:17:15 » |
|
Мен юни месец покрай сесия и глупости не ми остана време да сменям личен лекар, но декември определено ще го изместя във Варна. Че и гинеколог, и офталмолог за един месец ми дойдоха множко.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Лора
Newbie

Публикации: 12048
|
 |
« Отговор #68 -: Август 25, 2011, 20:51:13 » |
|
Защо като ти дойде, Бизар? На мен днес ми правиха (хаха, при Капка Атанасова, явно е оборотна). И ми откриха раничка, пфу. Трябва да видя горенето колко ще ми излезе.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Smiley
Newbie

Усмивка
|
 |
« Отговор #69 -: Август 25, 2011, 20:56:48 » |
|
На мен преди сумА време ми излезе 30лв (без направленията му) в Олимед. Но пак казвам - беше преди доста време.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bizzare
Global Moderator
Newbie

|
 |
« Отговор #70 -: Август 25, 2011, 22:07:15 » |
|
Ами не знам, и предния път така беше. Когато я питам на контролния един месец след раждането за цито, и ми казва след първата менструация. Нормално да е имаш раничка. На прегледа след първото раждането ми нямаше нищо, а като отидох след цикъла и имах вече.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Лора
Newbie

Публикации: 12048
|
 |
« Отговор #71 -: Август 25, 2011, 22:28:06 » |
|
Да, и аз на предния преглед нямах нищо. А какво ти я правиха? Аз питах за намазване с лекарство, но тя каза, че с горене няма шанс да се появи отново, докато с лекарство не е сигурно. И какво представлява манипулацията? Кофти ли е?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bizzare
Global Moderator
Newbie

|
 |
« Отговор #72 -: Август 26, 2011, 01:25:21 » |
|
Няколко пъти съм имала раничка, никога не са ми я горили и винаги си е минавала безпроблемно с мазане и с разни глобули май.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Vivi
Newbie

Публикации: 3564
Mikä ei tapa, se vahvistaa. Tartu hetkeen.
|
 |
« Отговор #73 -: Август 26, 2011, 09:20:42 » |
|
Лора, включвам се и аз, понеже и аз сега се боря с раничка. Действително намазването с лекарство не е гаранция, че раничката няма да се появи отново. Лазерът е по-ефикасният метод, но не се препоръчва при нераждали жени (тук, според мен, трябва да се включи и раждали, но с намерение за още). Доколкото разбрах, лазерът прави средата по-нееластична, което увеличава възможността за разкъсвания при естествено раждане (може и да не се изказвам правилно, препредавам с мои думи). Мен ме лекува с мазане на някакво лекарство. Този понеделник ми беше първото намазване, след като се върна от море ще отида за второ. По нейните думи, моята раничка е повърхностна и ще мине от две намазвания.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Vakyria
Newbie

Публикации: 28
|
 |
« Отговор #74 -: Август 26, 2011, 10:13:36 » |
|
Ще се включа и аз по темата с раничката, въпреки че е офтопик - аз също имам от около година. Лекарят ми каза, че при положение, че цитонамазката ми е добра (II група) и не съм раждала, горене е напълно противопоказно. Но цитонамазка да си правя на всеки шест месеца.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|