Джи, вградена кухня ли ще си поръчваш след време? Ако е така, но все още не искаш да поръчваш, можеш да отидеш да ти направят проект и по този начин ще си наясно къде ще са главните уреди. Аз тук имам контакт за хладилник, печка, и 2 свободни контакта за други уреди. Но моята кухня е доста малка. Трябва да прецениш какви уреди ще са включени постоянно: печка, хладилник, кафе-машина, пералня (ако ще е в кухнята), сушилня (ако имаш), миялна машина примерно, и 2-3 контакта за други неща (миксер, радио), абе неща, които не ползваш всеки ден, но и да не се налага да изключваш постоянните уреди заради тях.
Сещам се, че Той преди време беше качвал снимка от кухнята си и се виждаха доста контакти, та ако искаш преброй неговите от снимката

Джи, сега видях, че питаш и за размерите на вградените кухни... Сестра ми се занимаваше с дизайн на кухни, и от нея знам, че като цяло в новите кооперации те са с доста нестандартна форма и рядко пасва някоя готова такава. И ако искаш да изполваш пълноценно и без това малкото налично място, хората често си павят кухните по поръчка. Не знам какво е жилището, но ако е със скосени тавани примерно или чупки, то малко трудно ще пасне нещо стандартно вътре. Провери дали някъде могат да те консултират, дали после ще поръчаш от това студио, е отделен въпрос.