sexy
Newbie

Публикации: 7156
trapped in this world, lonely and fading
|
 |
« Отговор #75 -: Март 31, 2009, 03:22:59 » |
|
Когато нямаш избор и правиш нещо за някого, въпреки болката, която ще ти донесе това нещо. И когато не му казваш истината...
Within Temptation - Frozen
I can't feel my senses I just feel the cold All colours seem to fade away I can't reach my soul
I would stop running If I knew there was a chance It tears me apart to sacrifice it all But I'm forced to let go
Tell me I'm frozen But what can I do? Can't tell the reasons I did it for you
When lies turn into truth I sacrifice for you You say that I am frozen But what can I do?
I can feel your sorrow (I sacrifice) You won't forgive me (...) But I know you'll be alright (...) It tears me apart that you will never know But I have to let go
When lies turn into truth I sacrifice for you You say that I am frozen But what can I do?
Everything will slip away Shattered pieces will remain When memories fade into emptiness Only time will tell its tale If it all has been in vain
I can't feel my senses I just feel the cold
Frozen But what can I do? Frozen
When lies turn into truth I sacrifice for you You say that I am frozen
Frozen
|
|
|
Активен
|
It's amazing how much somebody can break your heart and still you love them with every broken piece of it. 
|
|
|
Catherine
Newbie

Публикации: 7776
Heart follower
|
 |
« Отговор #76 -: Април 03, 2009, 18:27:12 » |
|
Това ме просълзява:
Jorn - Starfire
So many faces cold and worn Stranded in this world So little time there's no rewinding Must be strong and carry on
As the light of the moon catches me I live... I live As the stars shimmer bright for me I live... I live
I am the footprint in the sand I am the wind that sweeps the land I am the eyeglass of a blinded man In the heat of desire - I'm a starfire Falling down from the sky... yeah
So many choices where will they lead us Don't know where to go Pray for the children for they are the future Teach them how to play
As the light of the moon catches me I live... I live As the stars shimmer bright for me I live... I live
I am the footprint in the sand...
I am the footprint in the sand...
The sunshine and the rain, I am the hurt I am the pain I am the soldier without a name In the heat of desire - I'm a starfire Falling down from the sky - I'm a starfire Burning desire... I'm a starfire - I'm on fire
|
|
« Последна редакция: Април 03, 2009, 18:28:52 от Catherine »
|
Активен
|
|
|
|
ghoul
Newbie

Публикации: 2173
I forgot, but will not forgive never
|
 |
« Отговор #77 -: Април 03, 2009, 19:59:33 » |
|
METALLICA - The Day That Never Comes
You better just stay down You put away He hits the flesh You hit the ground Maps so fulls of lies Tend to black your eyes Just keep them close Keep praying Just keep waiting
Waiting for the one The day that never comes When you stand up and feel the warmth but the sunshine never comes No the sunshine never comes
Push you cross that line Just stay down this time Hiding yourself Crawling yourself You’ll have your time God I’ll make them pay Take it back one day I’ll end this day I’ll spread the color on this grave
Waiting for the one The day that never comes When you stand up and feel the warmth but the sunshine never comes No the sunshine never comes
Love is a four letter word And never spoken here Love is a four letter word Here in the prison I suffer this no longer I put it into This I swear! This I swear! The sun will shine This I swear! This I swear! This I swear!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Лора
Newbie

Публикации: 12048
|
 |
« Отговор #78 -: Април 04, 2009, 09:44:13 » |
|
Само като видях, че си писала в тая тема, реших, че няма как да не си пуснала нещо на Металика  Ама то как да избереш един текст от техните - всичките са уникални.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ghoul
Newbie

|
 |
« Отговор #79 -: Април 05, 2009, 00:02:42 » |
|
Ади сега, аз и деуга музика слушам...от време на време.  Ама от както мъж ми намери едно on line радио и има само Metallica radio у нас само това върви 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mina
Newbie

Публикации: 9369
|
 |
« Отговор #80 -: Април 05, 2009, 19:19:01 » |
|
Asia- Arena -изкъртвам се просто! You can take it If you want it You can break it If you need it
I'll never fight another day But you can take the flesh not the soul away They're calling from the lions den They're fighting for the ghosts of holy men
Into the arena we climb We look to the sky Into the arena we climb You and I
Is it over When the light goes? Bella nova Tell me who knows
Scars will beat the minds of men Can you feel the thorns upon the skin? I'll never fight another day till I die
[Chorus:] Yes I hear you Yes I see you Yes I feel you And I need you
Is it over, I'll never fight another day When the light goes? But you can take the flesh, not the soul away Bella nova, they're calling from the lions den Tell me who knows? They're fighting for the souls of holy men
|
|
« Последна редакция: Април 05, 2009, 19:22:08 от Mina_21 »
|
Активен
|
|
|
|
paiachka
Newbie

Публикации: 2737
The awesomest, most best lookingest, greatest!
|
 |
« Отговор #81 -: Април 15, 2009, 09:07:00 » |
|
Замунда банана бенд - Пиши три- Колега, какво правите тук? - Съм дошъл на изпит, господин професоре! - Но аз ви виждам за пръв път! - И аз! Припев: Пиши три, моля г-н пруфесор, пиши три, моля на теб, пиши три, скъпи г-н пруфесор, ша бъди аз мерси. Пиши ми три, макар по тоз предмет, наше посолство да иска пет. (2) Дванайсти път съм на изпит, изядах тоз предмет. Като герой на Уолт Дисни, ма гони лошо късмет. Припев: Пиши ми три, макар по тоз предмет, наше посолство да иска пет. (2) Защото в Замунда няма мене, да ме зберат за вожд на племе, ако на дипломата ми не пише, във България завършил висше. От теб зависи тоз въпрос, да взема аз държавен пост, ако ма скъсаш пак, във къщи знам, очаква мене врящ казан. Припев: Ако в този слънчев ден, направиш ти компромис мен, ша ти отвърна добрината, ша ти са махна от главата. Пиши му три, макар по тоз предмет, тяхно посолство да иска пет. (2) Припев: 
|
|
|
Активен
|
 Децата не са даденост и е привилегия да ги имаш!
|
|
|
Galina_Dim
Newbie

Публикации: 7791
Работохолик-изтрещелник
|
 |
« Отговор #82 -: Април 15, 2009, 17:59:00 » |
|
Паяче, как не те досрамя бе...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
paiachka
Newbie

|
 |
« Отговор #83 -: Април 15, 2009, 19:26:17 » |
|
 Защо пък да ме досрамее, нали потресаващи пише
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina_Dim
Newbie

Работохолик-изтрещелник
|
 |
« Отговор #84 -: Април 15, 2009, 19:48:31 » |
|
Да де, ама да беше метнала поглед първо на текстовете, да видиш какъв тип потресаващи са...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
paiachka
Newbie

|
 |
« Отговор #85 -: Април 15, 2009, 21:07:50 » |
|
Чак да ме е срам, не ме е...  Извинявам се, че представата ми за "потресаващо" се разминава с идеята на темата 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Anna T.
Newbie

Публикации: 4392
Влюбена в живота
|
 |
« Отговор #86 -: Април 15, 2009, 21:57:39 » |
|
Силно вярвам, че само в главата на Галинището е силно любовна... За мен и Зайченцето бяло си е потресаващо  П.П. НЕЕЕ. Нямам още и откачам вече...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lady_dy
Newbie

Публикации: 1479
|
 |
« Отговор #87 -: Април 15, 2009, 22:13:25 » |
|
Паячке, от къде изрови тази така да се нарече 'песен'? 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina_Dim
Newbie

Работохолик-изтрещелник
|
 |
« Отговор #88 -: Април 15, 2009, 23:21:47 » |
|
П.П. НЕЕЕ. Нямам още и откачам вече...
Псувам И на чешки, ако нещо стане, мога да вдигна телефона, да знаеш, разчитай....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Anna T.
Newbie

Влюбена в живота
|
 |
« Отговор #89 -: Април 16, 2009, 16:08:28 » |
|
Лейди, ти си много малка, но АЗ в първи и втори клас живеех за Замунда Банана Бенд!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Garfield
Newbie

Публикации: 3318
Keep on rollin' baby
|
 |
« Отговор #90 -: Април 16, 2009, 16:11:53 » |
|
Лейди, ти си много малка, но АЗ в първи и втори клас живеех за Замунда Банана Бенд!
 баси, почнахме да обясняваме на хората как са твърде малки да помнят нещо.... ужаас
|
|
|
Активен
|
Колкото и сладко да мъркам в момента, никога не забравяй, че си оставам Лъв...
|
|
|
Лора
Newbie

Публикации: 12048
|
 |
« Отговор #91 -: Април 16, 2009, 16:24:17 » |
|
Божеее, аз бях 6-7-ми клас по Замунда-времето 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mina
Newbie

|
 |
« Отговор #92 -: Април 16, 2009, 17:16:50 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Anna T.
Newbie

Влюбена в живота
|
 |
« Отговор #93 -: Април 16, 2009, 20:30:38 » |
|
Еми, братче, 6 години е от мене... Или поне с такива впечатления съм останала.
П.П. Това май я прави след 90-ти набор... Брех, вярно остаряваме
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cookies
Newbie

Публикации: 2675
Просто бисквитка...
|
 |
« Отговор #94 -: Април 16, 2009, 20:40:32 » |
|
Аз си спомням как ги слушах на касетка на касетофона в кухнята...  Наистина е било отдавна... 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Garfield
Newbie

Публикации: 3318
Keep on rollin' baby
|
 |
« Отговор #95 -: Април 16, 2009, 23:25:19 » |
|
абе не сме чак толкова дърти. Все още жените около мен казват от време на време "я, косата ти изсветлява" а не "побеляваш" значи сме ок 
|
|
|
Активен
|
Колкото и сладко да мъркам в момента, никога не забравяй, че си оставам Лъв...
|
|
|
Mina
Newbie

|
 |
« Отговор #96 -: Април 17, 2009, 18:41:59 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ghoul
Newbie

|
 |
« Отговор #97 -: Април 17, 2009, 23:34:06 » |
|
Лелеее Замунда...тези много ги любех кат тинейджърка. Хич недейте рева, че сте дърти. Аз к`во да лягам и умирам ли  Айде малко по темата Elisa - Dancing Time is gonna take my mind and carry it far away where I can fly The depth of life will dim my temptation to live for you If I will to be alone silence would rock my tears 'cause it's all about love and I know better How life is a waving feather So I put my arms around you around you And I know that I'll be leaving soon My eyes are on you they're on you And you see that I can't stop shaking No, I won't step back but I'll look down to hide from your eyes 'cause what I feel is so sweet and I'm scared that even my own breath Oh could burst it if it were a bubble And I'd better dream if I have to struggle So I put my arms around you around you And I hope that I will do no wrong My eyes are on you they're on you And I hope that you won't hurt me I'm dancing in the room as if I was in the woods with you No need for anything but music Music's the reason why I know time still exists Time still exists Time still exists Time still exists So I put my arms around you around you And I hope that I will do no wrong My eyes are on you they're on you And I hope that you won't hurt me So I put my arms around you around you And I hope that I will do no wrong My eyes are on you they're on you And I hope that you won't hurt me
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sexy
Newbie

Публикации: 7156
trapped in this world, lonely and fading
|
 |
« Отговор #98 -: Април 21, 2009, 15:22:23 » |
|
И аз много ги тачех. Бях си написала текстовете, не знам от къв зор.
|
|
|
Активен
|
It's amazing how much somebody can break your heart and still you love them with every broken piece of it. 
|
|
|
Anna T.
Newbie

Влюбена в живота
|
 |
« Отговор #99 -: Април 21, 2009, 18:56:13 » |
|
Ани , ти душа нещо съвсем оплете сметките  Не е невъзможно. Ама за мъничка я имам.. Може и да греша сега. И да пусна един искрено потрисащ ме текст Врабчета - Бански на лалетакогато с теб се разхождам по плажа разбирам колко си влюбен във мен и много искам на всички да кажа, че ти си само за мене роден да,да,да! да,това не е шега! припев 1: защото знам,че другите момчета нямат бански на лалета нямат твоите сини очи и сега ще ти призная с теб обичам да играя ти си принца на мойте мечти да,да,да! да,това не е шега! когато с тебе отивам на кино- шубидуб! екрана светва и в него си ти- шубидуб! и зная пак ще съм твоя любима, защото мене сънуваш нали да,да,да! да,това не е шега! припев 2: защото холивудските момчета нямат ризи на карета нямат твоите бели зъби и сега ще ти призная с теб обичам да играя ти си принца на мойте мечти да,да,да! да,това не е шега! когато сутрин закусвам със мама- шубидуб! отново знам,че си мислиш за мен- шубидуб! повярвай просто спасение няма, защото ти си за мене роден да,да,да! да,това не е шега! припев 1: .. ще почакам да порасна и за теб ще се оженя! ще живееме прекрасно цял живот ще бъдеш мой!  йее!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|