Galina_Dim
Newbie

Публикации: 7779
Работохолик-изтрещелник
|
 |
« -: Февруари 22, 2009, 22:05:23 » |
|
Нямаме такава тема, а аз току що открих за себе си една песен, която за пръв път чувам (да живее last.fm три пъти ура, хип.хип и прочие) и просто не мога да не и плясна текста някъде... Имала съм много случаи, когато текстът на тая песен ми се е припокривал едно към едно със сътоянието... И тъй, пионерът на темата е...
Deep Dish - In Love With A Friend
I'm in love with a friend Going on a week I'm in love with a friend I can hardly speak
I can read between the lines And I can read between the sheets In my passion you will find My face is red as beet... 'cause
I'm in love with a friend I don't know what to do I'm in love with a friend And that friend is you
Be surprised by my remark For they surprised me too If I weren't shooting in the dark I'd be as confused as you But I'm in love
All that you've told me All that we've been through If we end up together What would my friends say to you?
I'm in love with a friend I don't know what to do I'm in love with a friend And that friend is you
Be surprised by my remark For they surprised me too If I weren't shooting in the dark I'd be as confused as you But I'm in love
Ужасно ме впечатли, въпреки че сега на второ четене е доста тийн преживяване. Но вероятно в един хубав ден бих я ползвала. А, това ми е една от странностите - умрем си да си приказвам с някого с песни. Ако може така да сме двамата в стаята с по един плейлист... много добри диалози се водят така и се басирам, че е някакъв вид терапия това, ама не съм открила каква е точно...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
katerina
Newbie

Публикации: 7177
|
 |
« Отговор #1 -: Февруари 22, 2009, 22:10:10 » |
|
Аз се потресох от някаква чалга,която чух...не можах да запомня повече от текста,защото ме заплени следната фраза: "...знаят ли ваш'те,че ходиш без гащи...." 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina_Dim
Newbie

Работохолик-изтрещелник
|
 |
« Отговор #2 -: Февруари 22, 2009, 22:16:42 » |
|
Абе кретеноид такъв, пукна ми балона на лиричното настроение!!
Айде, поне да те ухиля с целия текст:
Жик-так (на Иво Сиромахов)
Диджеят пуска парче на Ивана А до мен се доближава една мъртво пияна Дъхът й е страшен като на змей По-пияна е даже от Иван и Андрей. Тресе две огромни кълба силикон Прилича на малък разгонен бизон. Мъжът й бил мутра, но му слагала рога, Щото чула че животът бил радост и тъга. А после ми разправя, че била интелектуалка Четяла философия едва ли не от малка Говори ми нещо за Сократ и за Сенека А майка й у тях клечи над чушкопека. Как не им омръзнаха едни и същи свалки Офертата не се променя: свирки за парцалки. Баси тъпите кифли. Баси тъпия сюжет. С тия думи слагам край на тоя куплет. Сядаш ми в скута, искаш валута Я па съм скръндза и нема да ти дам Знаят ли ваште че ходиш без гащи Тва софиянките немате срам Дълги крака, малка стегната цица Мирише на парфюм и на лютеница. Живеела в Люлин, била маркова пичка Познай как се казва – Димитричка! Обаче настоява да я наричам Диди В противен случай щяла да ми се обиди. Вече нямало мъже, всички били педали И тъпите им номера й били писнали Пие само шампанско и със трюфели се храни Така като я гледам доволна ше остане. Казвам, че си тръгвам а тя нещо ми се мръщи И вика: бе ти няма ли да ме поканиш вкъщи? Не, няма да те каня, ше ти викна такси Ше маана да та прибия и ш’ти кажа мерси. Започва да ме нерви тая глупост безкрайна Преди да си тръгна, ще й тегля една майна . Сядаш ми в скута, искаш валута Я па съм скръндза и нема да ти дам Знаят ли ваште че ходиш без гащи Тва софиянките немате срам Чао, довиждане, лека нощ, приятни сънища, мерси!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
katerina
Newbie

|
 |
« Отговор #3 -: Февруари 22, 2009, 22:21:57 » |
|
Scuza  още на заглавието прихнах 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina_Dim
Newbie

Работохолик-изтрещелник
|
 |
« Отговор #4 -: Февруари 22, 2009, 22:22:34 » |
|
Дочети я докрая, съвсем да ти се напука маската 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cookies
Newbie

Публикации: 2675
Просто бисквитка...
|
 |
« Отговор #5 -: Февруари 22, 2009, 22:28:46 » |
|
Аз само припева бях чувала, но текстът ме покърти...  Ще сменя настроението на 180 градуса, обожавам текстовете на Queen и по-конкретно ето този: Queen - Too much love will kill youI'm just the pieces of the man I used to be Too many bitter tears are raining down on me I'm far away from home And I've been facing this alone For much too long I feel like no-one ever told the truth to me About growing up and what a struggle it would be In my tangled state of mind I've been looking back to find Where I went wrong Too much love will kill you If you can't make up your mind Torn between the lover And the love you leave behind You're headed for disaster 'cos you never read the signs Too much love will kill you Every time I'm just the shadow of the man I used to be And it seems like there's no way out of this for me I used to bring you sunshine Now all I ever do is bring you down How would it be if you were standing in my shoes Can't you see that it's impossible to choose No there's no making sense of it Every way I go I'm bound to lose Too much love will kill you Just as sure as none at all It'll drain the power that's in you Make you plead and scream and crawl And the pain will make you crazy You're the victim of your crime Too much love will kill you Every time Too much love will kill you It'll make your life a lie Yes, too much love will kill you And you won't understand why You'd give your life, you'd sell your soul But here it comes again Too much love will kill you In the end... In the end. Галина, а теб официално те признавам за новата ми сродна душа 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina_Dim
Newbie

Работохолик-изтрещелник
|
 |
« Отговор #6 -: Февруари 22, 2009, 22:32:55 » |
|
Заради говоренето с песни ли? Благодаря ти, хубаво е да знаеш, че не си сама в ненормалностите си. Връщам ти жеста, и аз съм ревала като психопат ("като" в случая е лексикална добавка по преценка на автора, но реално е излишна) именно на тази песен. При това няколко месеца. Както и на тази:
Dido - Life For Rent
I haven't really ever found a place that I call home I never stick around quite long enough to make it I apologize that once again I'm not in love But it's not as if I mind that your heart ain't exactly breaking
It's just a thought, only a thought
But if my life is for rent and I don't lean to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
I've always thought that I would love to live by the sea To travel the world alone and live my life more simply I have no idea what's happened to that dream Cos there's really nothing left here to stop me
It's just a thought, only a thought
But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
While my heart is a shield and I won't let it down While I am so afraid to fail so I won't even try Well how can I say I'm alive
If my life is for rent...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Anna T.
Newbie

Публикации: 4392
Влюбена в живота
|
 |
« Отговор #7 -: Февруари 22, 2009, 22:33:07 » |
|
Бисквитке, това ми е намбър уан песента!
Споделям втората си любов:
Чочо Владовски - Безсъние
Пропадах някъде, но всичко беше истинско - страха от удара, очакването, сблъсъка. А после кацнах върху мислите и тръгнах по света, нарамил кръста си. Като медал върху ревера сив на времето оглеждах от високо всички улици. И виждах рицарите, стъпили във стремето на своите мотори с малки блудници.
А Дон Кихот прегърнал смело чашата във кръчмата спореше със неверници, които го закачаха от масите, че днес дори в музея няма мелници. И тъй загубил в сетен дъх доверие започнах да разпитвам плахо хората: къде започва пътя към надеждата и свършва кръстопътя на умората?
Пропадах някъде, въртях се във доспехите и се събудих гол от писъка на вятъра. Моторен шум потъваше във ехото със рокерите, тръгнали нанякъде. Със рокерите, тръгнали нанякъде
А Дон Кихот прегърнал смело чашата във кръчмата спореше със неверници, които го закачаха от масите, че днес дори в музея няма мелници. И тъй загубил в сетен дъх доверие започнах да разпитвам плахо хората: къде започва пътя към надеждата и свършва кръстопътя на умората?
А Дон Кихот прегърнал смело чашата във кръчмата спореше със неверници, които го закачаха от масите, че днес дори в музея няма мелници. Пропадах, въртях се във доспехите и се събудих от писъка на вятъра. Моторен шум потъваше във ехото със рокерите, тръгнали нанякъде. Пропадах, въртях се във доспехите и се събудих от писъка на вятъра. Моторен шум потъваше във ехото със рокерите, тръгнали нанякъде.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
katerina
Newbie

|
 |
« Отговор #8 -: Февруари 22, 2009, 22:34:22 » |
|
Галинооо  ау,Ани умирам за тази песен,както и на Куин гореспоменатата  Сега слушам Ал бано и Ромина  Влюбила съм се в една тяхна песен,защото случайно я чух и разбрах 2-3 реда от нея,та се превъзбудих от напредъка си и сега се напъвам да чуя повече 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina_Dim
Newbie

Работохолик-изтрещелник
|
 |
« Отговор #9 -: Февруари 22, 2009, 22:36:13 » |
|
Мдааа, и Чочо Владовски, даааа... Тодорова, сега да не пейстнеш тука всички текстове, които сме ревали и на които сме ревали в онези особени състояния... Не че не са до един за тая тема, де...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cookies
Newbie

Просто бисквитка...
|
 |
« Отговор #10 -: Февруари 22, 2009, 22:38:20 » |
|
Анна и Галина, само любими песни пускате и като сме тръгнали на българско:
ФСБ - Дневен сън Намерих те. Когато вече нямам право да търся перуников мрак и с късен въглен от жарава сърцето си да будя пак. Когато моята тревога дори на устните горчи и трябва да крещя “не мога”, а те милувам със очи. Намерих те. Когато вече тъй отегчено живея между “да” и “не”, а тиха болка тихо стене в присвитите ми рамене, Когато вече сам се губя във късния вечерен час. Мой дневен сън, така си хубав, но аз къде съм всъщност, аз.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Anna T.
Newbie

Влюбена в живота
|
 |
« Отговор #11 -: Февруари 22, 2009, 22:38:33 » |
|
Тая си ми е много скъпа, знаеш  Ама се вдъхнових от кърмаческия разговор и слушам следното: Песен за родителите и деца
Нищо, че ги носим в сърцата си и мечтаем да ги видим хора. Трудно се разбираме с децата си, даже и когато си говорим. Припев: За тях ежедневно, за тях ежечасно се грижим, но нещичко все не достига А всичко е толкова просто и ясно, спомнете си какви сме били дечурлига. Хвалим ги и съдим прибързано, мъчим ги в нашите калъпи, Към себе си държим ги вързани, казвайки че много са ни скъпи.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina_Dim
Newbie

Работохолик-изтрещелник
|
 |
« Отговор #12 -: Февруари 22, 2009, 22:43:21 » |
|
А, за да съм в тона, пускам любимата песен на вуйчо ми:
Контрол - Бий хлапето!
Първо мъки да го родиш,после грижи да го възпитаваш и като не можеш да го уредиш: УДРЯЙ С ЛОПАТАТА,където свариш!!! Вместо грижи да ти създава,затова налагай го здраво,няма от него никаква радост само,само когато го праaaaвиииииш (само,само когато го правиииш)![3]
Не можеш да му купиш кола,не можеш да му намерш квартира, нищо не можеш да му дадеш: УДРЯЙ С ЛОПАТАТА,където свариш!!!!!! Друго за него не можеш да сториш само да скъсаш от него колана, няма с него никаква радост само,само когато го прааавииииш (само,само когато го правиииш) [3]
Друго за него не можеш да сториш,само да скъсаш от него колана, няма от него никаква радост само,само когато го прааавиииш (само,само когато го правиш)![3]
ЩОМ НЕ МОЖЕШ ДРУГО ДА СТОРИШ...БИЙ ХЛАПЕТО ,НАЛАГАЙ ГО ЗДРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЯМА ОТ НЕГО НИКАКВА РАДОСТ! (само,само когато го правиииииш...)
БИЙ,БИЙ,БИЙ ...БИЙ ХЛАПЕТО! [8]
|
|
« Последна редакция: Февруари 22, 2009, 22:51:34 от Galina_Dim »
|
Активен
|
|
|
|
katerina
Newbie

|
 |
« Отговор #13 -: Февруари 22, 2009, 22:46:05 » |
|
много ти е било лирично,дума да няма 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina_Dim
Newbie

Работохолик-изтрещелник
|
 |
« Отговор #14 -: Февруари 22, 2009, 22:50:47 » |
|
Еми ти тука ми е*а маката на лириката, после Анна зави в едни улички, дето там навра ли се, отиде ми нощната смяна пред компа, та така... Ама за да не ужася кукис, ще и пусна нещо от нашите:
Ваня Костова - Вишна (и тука съм ревала като същий годжумей, а пък как едно към едно я пея на две водки, не е истина)
Студено ли ти е (х2) попитай и в прегръдка ме вземи. Студено ли ти е (х3) и като вишна плаха раздадох своите цветове.
Припев: Студено ли ти е, студено... попитай и в прегръдка ме вземи. Студено ли ти е (х3) И като вишна плаха раздадох своите цветове.
До тебе, доверчиво свита, разцъфнах цяла И какви презморски птици в мен запяха Повяха южни ветрове(2) И като вишна плаха раздадох своите цветове
Припев: Студено ли ти е, студено... Попитай и в прегръдка ме вземи. Студено ли ти е (х3) И като вишна плаха раздадох своите цветове.
Къде на воля днес се скиташ, оставил ме сама в снега Нехаен, даже и не питаш "Студено ли ти е сама?" Сега е край мене зимата предишна сус студ и бяла пустота И аз прибързалата вишна трептя с попарени листа
Сега е край мене зимата предишна сус студ и бяла пустота И аз прибързалата вишна трептя с попарени листа
И аз прибързалата вишна трептя с попарени листа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cookies
Newbie

Просто бисквитка...
|
 |
« Отговор #15 -: Февруари 22, 2009, 22:55:41 » |
|
Не съм ужасена, слушала съм я на концерт на Фамилия Тоника. Изненадах ли те?  А за Куин - и съм си поревала на нея, и в дует съм я пяла, и на мене са ми я пели. Носталгично някак  И ей тази също са ми я пяли, та ми е мила, въпреки психопатския текст Nirvana - Where did you sleep last nightMy girl, my girl, dont lie to me Tell me, where did you sleep last night? In the pines, in the pines Where the sun dont ever shine I would shiver the whole night through My girl, my girl, where will you go? Im going where the cold wind blows In the pines, in the pines Where the sun dont ever shine I would shiver the whole night through Her husband, was a hard working man Just about a mile from here His head was found in a driving wheel But his body never was found My girl, my girl, dont lie to me Tell me, where did you sleep last night? In the pines, in the pines Where the sun dont ever shine I will shiver the whole night through (sing it for me) My girl, my girl, where will you go? Im going where the cold wind blows In the pines, in the pines Where the sun dont ever shine I would shiver the whole night through My girl, my girl, dont lie to me Tell me, where did you sleep last night? In the pines, in the pines Where the sun dont ever shine I will shiver the whole night through My girl, my girl, where will ya go? Im going where the cold wind blows In the pines, the pines The sun, the shine Ill shiver the whole night through
|
|
« Последна редакция: Февруари 22, 2009, 22:57:47 от Cookies »
|
Активен
|
|
|
|
Anna T.
Newbie

Влюбена в живота
|
 |
« Отговор #16 -: Февруари 22, 2009, 22:56:30 » |
|
Забив-Забив! Хоро - Ваня Костова
Дали самата земя в своя бяг вечно в кръг движи човека, дали за зло или за добро,вие своето хоро! Тече живота,върти своя танц сватба безкрай някога е вдигнал Сватба става дори без вино,но никога без хоро! Припев: Върти се тежко,човешко хоро и вплели ръце хората танцуват, две три стъпки, пристъпват напред, а после една назад. Рамо до рамо, сърце до сърце, пада човек някои го изправя. Тук от радост, а там от тегло играем пустото хоро А-а-а-а-а! Отмерва тъпана ритъм горещ, гайда ручи луда, полудяла! Един си отива, но хваща се друг, не спира пустото хоро! От както свят светува до днес, тъй е било нека тъй да бъде туй хоро, таз човешка река вечно да тече така! Припев: Върти се тежко, човешко хоро и вплели ръце хората танцуват, две три стъпки, пристъпват напред, а после една назад. Рамо до рамо, сърце до сърце, пада човек някои го изправя. Тук от радост, а там от тегло играем пустото хоро Припев: Върти се тежко, човешко хоро и вплели ръце хората танцуват, две три стъпки, пристъпват напред, а после една назад. Рамо до рамо, сърце до сърце, пада човек някои го изправя. За тоз е празник, за онзи тегло, хоро е пустият живот! А-а-а-а-а! П.П. Winamp-а ми го пусна и не можах да се сдържа:
"Nobody's Wife" I'm sorry for the times that I made you scream for the times that I killed your dreams for the times that I made your whole world rumble for the times that I made you cry for the times that I told you lies for the times that I watched and let you stumble It's too bad, but that's me what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be nobody's wife I'm sorry for the times that I didn't come home left you lyin' in that bed alone was flyin' high in the sky when you needed my shoulder you're like a stone hangin' round my neck, see cut it loose before it breaks my back, see I've gotta say what I feel before I grow older I'm sorry but I ain't gonna change my ways you know I've tried but I'm still the same I've got to do it my own way It's too bad, but hey, that's me what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, I, I'll never be nobody's wife It's too bad, but hey, that's me what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, I, I'll never be nobody's wife
|
|
« Последна редакция: Февруари 22, 2009, 23:00:53 от Anna T. »
|
Активен
|
|
|
|
Galina_Dim
Newbie

Работохолик-изтрещелник
|
 |
« Отговор #17 -: Февруари 22, 2009, 23:03:10 » |
|
Да, Нирвана, даааааааа!!!!! Предоргазмични хрипове. А тая, дето я пейстна, аз си я връзвам тематично със следващата на Hole: You've seen the crippled dance Be your money baby, now's your chance I am so dumb Just beam me up I've had it all forever I've had enough Remember, you promised me I'm dying, I'm dying please I want to, I need to be... under your skin Our love is quicksand, so easy to drown They steal the gravity out from moving ground Remember, you promised me I'm dying, I'm dying please I want to I need to be Under your skin And now I understand You leave with everything You leave with everything Remember.... And I now I know that love is dead You come to bury me. There's nothing left here to pretend.. Remember you promised me.. I'm dying, I'm dying please I want to, I need to be Under your skin I'm dying I'm dying Please I'm dying I'm dying Please I'm dying I'm dying Please under your skin under your skin А Тодорова, за сведение, тая Коледа ревливия хит не беше Хоро, а "Добър вечер, мамо!", пак на Ваня. А Анук си е моя, пък
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cookies
Newbie

Просто бисквитка...
|
 |
« Отговор #18 -: Февруари 22, 2009, 23:07:08 » |
|
Друго много любимо:
Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine She's got a smile that it seems to me Reminds me of childhood memories Where everything Was as fresh as the bright blue sky Now and then when I see her face She takes me away to that special place And if I'd stare too long I'd probably break down and cry
Sweet child o' mine Sweet love of mine
She's got eyes of the bluest skies As if they thought of rain I hate to look into those eyes And see an ounce of pain Her hair reminds me of a warm safe place Where as a child I'd hide And pray for the thunder And the rain To quietly pass me by
Sweet child o' mine Sweet love of mine
Where do we go Where do we go now Where do we go Sweet child o' mine
И за да има българско: Шангри Ла - Както никога преди Самотен плаж, забравен грях. Обичал си, нали? Обречен смях, тъга, разкъсващи очи.
Сега съм сам, крещя насън Кажи ми къде сгреших, боли Тихо кърви, както никога преди
Без теб мъгла, без теб смъртта е само крачката пред мен Сега съм сам, изгаснал храм Кажи ми къде сгреших
Рисувам те върху звезди И паднал ангел ставаш ти
Самотни дни, цигарен дим От думите помним ли Студена плът, едни очи останали в мен
Сега съм сам, без теб смърта е само крачката пред мен Пред празен храм крещя насън кажи ми къде сгреших
refren': Остана болката за мен Разскъсан моля се до теб
Сега съм сам, без теб смърта е само крачката пред мен Пред празен храм крещя насън кажи ми къде сгреших
refren' (2x) Рисувам те върху звезди И като ангел ставаш ти
|
|
« Последна редакция: Февруари 22, 2009, 23:09:07 от Cookies »
|
Активен
|
|
|
|
Anna T.
Newbie

Влюбена в живота
|
 |
« Отговор #19 -: Февруари 22, 2009, 23:09:01 » |
|
Нещо, което (учудващо) ми е отскоро във Favorites:
The Doors - The end
This is the end Beautiful friend This is the end My only friend, the end
Of our elaborate plans, the end Of everything that stands, the end No safety or surprise, the end Ill never look into your eyes...again
Can you picture what will be So limitless and free Desperately in need...of some...strangers hand In a...desperate land
Lost in a roman...wilderness of pain And all the children are insane All the children are insane Waiting for the summer rain, yeah
Theres danger on the edge of town Ride the kings highway, baby Weird scenes inside the gold mine Ride the highway west, baby
Ride the snake, ride the snake To the lake, the ancient lake, baby The snake is long, seven miles Ride the snake...hes old, and his skin is cold
The west is the best The west is the best Get here, and well do the rest
The blue bus is callin us The blue bus is callin us Driver, where you taken us
The killer awoke before dawn, he put his boots on He took a face from the ancient gallery And he walked on down the hall He went into the room where his sister lived, and...then he Paid a visit to his brother, and then he He walked on down the hall, and And he came to a door...and he looked inside Father, yes son, I want to kill you Mother...i want to...fuck you
Cmon baby, take a chance with us Cmon baby, take a chance with us Cmon baby, take a chance with us And meet me at the back of the blue bus Doin a blue rock On a blue bus Doin a blue rock Cmon, yeah
Kill, kill, kill, kill, kill, kill
This is the end Beautiful friend This is the end My only friend, the end
It hurts to set you free But youll never follow me The end of laughter and soft lies The end of nights we tried to die
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina_Dim
Newbie

Работохолик-изтрещелник
|
 |
« Отговор #20 -: Февруари 22, 2009, 23:10:08 » |
|
Гад неземна, как ме тръшна в Скорпиънс даже и без да знаеш!!!
На, да ти се връща!
Send Me An Angel lyrics
Wise man said just walk this way To the dawn of the light The wind will blow into your face As the years pass you by Hear this voice from deep inside It's the call of your heart Close your eyes and you will find Passage out of the dark
Here I am Will you send me an angel Here I am In the land of the morning star
Wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the rose along the way Just beware of the thorns
Here I am Will you send me an angel Here I am In the land of the morning star
Wise man said just raise your hand And reach out for the spell Find the door to the promised land Just believe in yourself Hear this voice from deep inside It's the call of your heart Close your eyes and you will find The way out of the dark
Here I am Will you send me an angel Here I am In the land of the morning star Here I am Will you send me an angel Here I am In the land of the morning star
Айде... коня у ряката...
|
|
« Последна редакция: Февруари 22, 2009, 23:13:03 от Galina_Dim »
|
Активен
|
|
|
|
katerina
Newbie

|
 |
« Отговор #21 -: Февруари 22, 2009, 23:11:22 » |
|
Да се отчета и аз с нещо потресаващо  Henry Lee-Nick Cave (feat. PJ Harvey) Get down, get down, little Henry Lee And stay all night with me You won't find a girl in this damn world That will compare with me And the wind did howl and the wind did blow La la la la la La la la la lee A little bird lit down on Henry Lee I can't get down and I won't get down And stay all night with thee For the girl I have in that merry green land I love far better than thee And the wind did howl and the wind did blow La la la la la La la la la lee A little bird lit down on Henry Lee She leaned herself against a fence Just for a kiss or two And with a little pen-knife held in her hand She plugged him through and through And the wind did roar and the wind did moan La la la la la La la la la lee A little bird lit down on Henry Lee Come take him by his lilly-white hands Come take him by his feet And throw him in this deep deep well Which is more than one hundred feet And the wind did howl and the wind did blow La la la la la La la la la lee A little bird lit down on Henry Lee Lie there, lie there, little Henry Lee Till the flesh drops from your bones For the girl you have in that merry green land Can wait forever for you to come home And the wind did howl and the wind did moan La la la la la La la la la lee A little bird lit down on Henry Lee
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Anna T.
Newbie

Влюбена в живота
|
 |
« Отговор #22 -: Февруари 22, 2009, 23:14:22 » |
|
Най-потрисащият за мен текст на Scorpions:
Daddy's Girl
Sweet little child You know nothing About the cold world outside You're too young to realize What he wants from you tonight
Poor little girl There is no one You can trust in the world In the darkness of the night What he's doing is a crime
Your mother denies If There's a problem She's looking away She don't wanna hear you cry She will pray Then it's over for a while
Sweet little child You know nothing About the cold world outside You're too young to realize What he wants from you tonight
Your mother denies If There's a problem She's looking away She don't wanna hear you cry She will pray Then it's over for a while
An ocean of silence Is drowning your heart What never should be Will remain in the dark
Poor little girl There is no one You can trust in the world In the darkness of the night What he's doing is a crime
An ocean of silence Is drowning your heart What never should be Will remain in the dark
Sweet little child You know nothing About the cold world outside You're too young too realize What he wants from you tonight
She is daddy's girl Daddy's girl Daddy's girl
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina_Dim
Newbie

Работохолик-изтрещелник
|
 |
« Отговор #23 -: Февруари 22, 2009, 23:15:13 » |
|
Катрин, какъв кеф  Ето ти и на теб: Линда Пери Fruitloop Daydream : This ain't no walk in park But I call it my home And you're all invited Waking up in the dark Knowing I'm not alone It's all so familiar Got the trees in the sky Got the grass in my toes I got no tomorrows Got the dilated eyes And a couple No Doze It's a happy feeling For drag queens The speed freaks All the homo boys they touch me Tainted love The park on a Sunday afternoon Fruitloop Daydream Bring your life in a sack You can come with us too It's a happy family Trade your crack for some crack Change your groove for some groove It's a poor man's party No Dozers The posers All the rich kids with their candy noses Hey mister Spare a sister some change Fruitloop Daydream This ain't no walk in park But I call it my home And you're all invited Waking up in the dark Knowing I'm not alone It's all so familiar For drag queens For speed freaks All the homo boys they touch me Tainted love The park on a Sunday afternoon +Бонус - един архаичен превод на Daddy`s girl Мило дете, Ти не знаеш, че светът е студен. Не осъзнаваш още какво иска той от теб... Бедно дете, на кого ли можеш да се довериш... В тъмнината на нощта той ти причинява зло. Майка ти отрича, че има проблем...Извръща глава - не иска да чуе плача, Ще се моли... И ще се свърши за миг.Океан тишина удавя сърцето ти... Каквото никога не бива Ще остане в тъмнината... Тя е момичето на татко...
|
|
« Последна редакция: Февруари 22, 2009, 23:17:35 от Galina_Dim »
|
Активен
|
|
|
|
Anna T.
Newbie

Влюбена в живота
|
 |
« Отговор #24 -: Февруари 22, 2009, 23:17:45 » |
|
Стана ми тягостно:
ЗАЙЧЕНЦЕТО БЯЛО
Зайченцето бяло цял ден си играло в малката горичка със една сърничка.
Вече се стъмнило, слънцето се скрило; зайчето разбрало, че е закъсняло.
Хукнало да бяга, както му приляга, но във тъмнината сбъркало следата.
Седнало да плаче малкото юначе, на кого да каже път да му покаже?
Ей във тъмнината, с лампичка в ръката малката светулка, на щуреца булка,
Зайчето видяла, пътя му огряла… Отишло при зайка- Свойта мила майка.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|