kateto
Newbie

Публикации: 4345
|
 |
« Отговор #700 -: Май 30, 2014, 16:59:39 » |
|
аз дърпах ли дърпах, все права излизаше:) накрая вече ме заболя ръката и направих една със съвсем леко притворена преса и се получи:) голям зор беше 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bizzare
Global Moderator
Newbie

Публикации: 15252
|
 |
« Отговор #701 -: Май 30, 2014, 19:13:59 » |
|
Ау, Кате, ще те черпя!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
peace&violence
Global Moderator
Newbie

Публикации: 1899
|
 |
« Отговор #702 -: Юни 04, 2014, 00:48:28 » |
|
Може ли някой да ми каже има ли какви да направя, за да не ми цапа всичко косата след като я боядисам. Боядисам с хубава боя на Лореал и дори след 2-3 измивания все още капе цвят, докато е мокра.
|
|
|
Активен
|
Turning can'ts into cans and dreams into plans. 
|
|
|
una hada
Newbie

Публикации: 5290
|
 |
« Отговор #703 -: Юни 04, 2014, 15:45:54 » |
|
Много странно, свекърва ми се оплаква от същотото. Никога не ми се е разкапвала. Поне докато се боядисвах с нея де, може сега нещо да са я скапали. Смени боята.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
juliet
Newbie

Публикации: 1741
|
 |
« Отговор #704 -: Юни 04, 2014, 15:58:30 » |
|
Зависи от цвета. Ако си червена, май нищо не можеш да направиш. Майка ми е червена откак се помня и тече боя на всяко къпане. Скоро още една червенокоса приятелка ми се оплакваше от същото и това е без значение каква е боята. Ако си друг цвят, наистина смени боята.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

Публикации: 17557
A believer
|
 |
« Отговор #705 -: Юни 04, 2014, 16:47:31 » |
|
Хм на мен винаги първия път като си мия косата след боя остават следи по кърпата.
|
|
|
Активен
|
“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”  
|
|
|
peace&violence
Global Moderator
Newbie

|
 |
« Отговор #706 -: Юни 04, 2014, 17:54:54 » |
|
Червена съм,да. Аз цял живот си живея в илюзията,че е нормално,докато една приятелка с друг цвят не ми сподели,че всъщност не е. Дейм.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fata morgana
Newbie

Публикации: 2926
|
 |
« Отговор #707 -: Юни 04, 2014, 18:30:44 » |
|
За червените е нормално. Даже ми се е случвало да ме навали и да съсипя дрехи, неприятно е. Едно време поливахме с оцет след боядисване, но за мен това няма ефект, или поне е минимален.
|
|
|
Активен
|
Thoughts Become Things... Choose The Good Ones!
|
|
|
juliet
Newbie

|
 |
« Отговор #708 -: Юни 04, 2014, 18:44:17 » |
|
Ути, друго е. След червенокоса в банята все едно с клали човек 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #709 -: Юни 04, 2014, 19:10:58 » |
|
Ути, друго е. След червенокоса в банята все едно с клали човек  Ххахаха, иди обяснявай после 
|
|
|
Активен
|
“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”  
|
|
|
una hada
Newbie

|
 |
« Отговор #710 -: Юни 04, 2014, 21:37:16 » |
|
Моята също е червеникава, използвам phyto и не съм имала проблеми
|
|
|
Активен
|
|
|
|
peace&violence
Global Moderator
Newbie

|
 |
« Отговор #711 -: Юни 04, 2014, 22:06:35 » |
|
Моята също е червеникава, използвам phyto и не съм имала проблеми
За първи път ги чувам и след питанка при Гугъл ги намерих само онлайн за 18Евро опаковката. Преориентирала съм се към тъмно-кафяво червено,ама пак капе цвят,дори като се поизпотя по врата.. Мислех да изпробвам боя от натурални съставки,но фризьорката ми каза,че няма да има ефект на моята боядисвана коса.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
una hada
Newbie

|
 |
« Отговор #712 -: Юни 04, 2014, 22:12:09 » |
|
Купувам я от аптека Медеа, 22 лева мисля че беше... Със сигурност не е 36 лева 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
peace&violence
Global Moderator
Newbie

|
 |
« Отговор #713 -: Юни 04, 2014, 22:31:20 » |
|
Значи ще търся повечко,но аз съм в Германия,та си нямам аптека Медея.  Мерси,що бъдат погледнати отблизо.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Catherine
Newbie

Публикации: 7776
Heart follower
|
 |
« Отговор #714 -: Септември 07, 2014, 10:52:47 » |
|
Мацки, препоръчайте нещо ефикасно против запушени пори/черни точки, освен козметик, той си е едно на ръка.  Мия се с някакъв почистващ гел, отделно си взех тоник с розово и арганово масло, който в основата си си е малко подобрена розова вода, понеже знам, че някога ми помагаше.... ама не мога да видя кой знае какъв резултат. Порите ми са постоянно запушени, та чак стават и релефни, съответно все съм пред огледалото да ги "отпушвам". Но постоянно изникват нови. И това откакто спрях ОК, докато ги пиех, кожата ми беше много хубава, като ги спрях, се върнах на положението от преди да ги почна
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #715 -: Септември 07, 2014, 11:04:11 » |
|
Ами аз бях супер зле след спиране на ОК, точно за черни точки не знам, ама мицеларната вода (е, вероятно и изминалото време) при мен прави чудеса, кожата ми се изчисти доста, изглежда здрава и нямам пъпки вече. Може да пробваш да си почистваш лицето с нея.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
HappyHeart
Newbie

Публикации: 6350
|
 |
« Отговор #716 -: Септември 09, 2014, 15:36:37 » |
|
Аз си разреших кожните сходни проблеми с дерматолог. Всъщност масата дерматолози са против стискането от козметички и го намират за влошаващо положението. Разбрах, че е адски индивидуално и това, че нещо е подходящо за моите пори не значи, че ще помогне на твоите и затова няма да ти давам препоръки. Просто иди и се посъветвай с добър дерматолог. Аз пообиколих докато си намеря лека и за 3 седмици крокодилският ми гръб стана перфектен, а с лицето се допреборвам, но е наистина много добре! Като се скрие слънцето ще си направя и един лек химичен пилинг и тогава очаквам да блесна направо 
|
|
|
Активен
|
Моето име е Любов.
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #717 -: Септември 09, 2014, 17:29:36 » |
|
Хепи, това според мен е валидно ако с години имаш трайни сериозни проблеми с пъпките, а тя просто спря скоро ОК. Чак пък за малко черни точки дерматолог...да не говорим, че 99% са егати шарлатаните.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #718 -: Септември 10, 2014, 08:32:37 » |
|
И аз искам да питам разбърква ли ви се цикъла по това време на годината, щото моят нещо е откачил, предният път ме изненада доста по-рано, сега май пак ще е така...и се изнервям.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
juliet
Newbie

|
 |
« Отговор #719 -: Септември 10, 2014, 09:40:37 » |
|
На мен ми закъсня с близо седмица, през което време успях да си направя няколко теста, за да съм сигурна, че не е от това и съответно успя да ми скъса нервите, така че и аз съм от разбърканите този месец, а никак не е типично за мен.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #720 -: Септември 10, 2014, 09:48:57 » |
|
Ми на мен ми идва принципно на 27 дни...предния път на 24, викам си айде веднъж се случва, ама днес ми е 18ти ден и вече ме скъсват гърдите от болки и се опасявам, че тоя път още по-рано ще е. Което вече е непоносимо егати. А и се тревожа. Но пък от друга страна и косата ми взе да пада много последните 2 седмици, явно нещо сезонът оказва влияние, не знам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Shushi
Newbie

Публикации: 339
|
 |
« Отговор #721 -: Септември 10, 2014, 11:31:39 » |
|
Аз си разреших кожните сходни проблеми с дерматолог. Всъщност масата дерматолози са против стискането от козметички и го намират за влошаващо положението. Разбрах, че е адски индивидуално и това, че нещо е подходящо за моите пори не значи, че ще помогне на твоите и затова няма да ти давам препоръки. Просто иди и се посъветвай с добър дерматолог. Аз пообиколих докато си намеря лека и за 3 седмици крокодилският ми гръб стана перфектен, а с лицето се допреборвам, но е наистина много добре! Като се скрие слънцето ще си направя и един лек химичен пилинг и тогава очаквам да блесна направо  Би ли споделила кой е този добър дерматолог. Обиколила съм какви ли не величия всеки изписва по една торба козметика да се ползва за поне 1 година пък да видим. Последно ми изписах антибиотик за 3 месеца(величавата Кадурина го изписа), но отказах да го взимам(коментара беше ми пий си го пък ще видим). Направих си и изследвания на хормоните, но не хормонален проблема при мен. Вече не знам при кой да отида мазала съм какво ли не, пилинг съм правила всичко има временен ефект .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #722 -: Септември 10, 2014, 11:34:58 » |
|
Шуши, една позната имаше голям проблем с акнето и е много доволна от тази лекарка, ето ти направо линк към блога ѝ, мога да гарантирам за момичето, че не лъже, наистина изглежда много по-добре след лечението: дерматологТо и аз имах преди сериозно пъпки, по лицето, по раменете, по гърба, особено след спирането на ОК, но с годините се оправих почти напълно. Е случва се чат-пат някоя пъпка, но нищо сериозно...тази година за пръв път даже без страх носих отворени потници и изобщо...няма такава радост...търпение му е майката (ако няма някакъв сериозен проблем, разбира се) Хепи, я раздуй за химичния пилинг, че макар и почти без пъпки, имам доста белези по лицето, раменете и гърба...  пък май има и лазерен пилинг също...
|
|
« Последна редакция: Септември 10, 2014, 11:43:18 от utopia »
|
Активен
|
|
|
|
HappyHeart
Newbie

Публикации: 6350
|
 |
« Отговор #723 -: Март 05, 2015, 17:44:23 » |
|
Имам един дебилен въпрос. Къде в София има магазин предлагащ Арт деко?
Искам да си купя лека и приятена пудра и приемам и други предложения. Склонна съм да дам и малко повече, но не като за Диор.
ПС Така некомпетентна съм, понеже през последните години все намазвам от майка ми.
|
|
|
Активен
|
Моето име е Любов.
|
|
|
|