Korneliq
Newbie

Публикации: 8940
|
 |
« Отговор #675 -: Октомври 23, 2013, 14:23:19 » |
|
Аз ползвам само дневен крем за лице, сменям ги, любимият ми е на Uriage един много лек, в синя опаковка.
И си мия два пъти на ден лицето (и врат трябва, ама забравям) с нещо измиващо от същата серия (обикновено гледам да е купено от аптека, френските май са си най-добри).
По принцип всички кремове и лосиони пише, че са за лице, врат и деколте. Ама за тази цел човек трябва ад се мие и маже винаги гол, а аз обикновено го правя в последния момента, облечена за работа.
За бръчки не мисля още, поне за това нямам комплекси, не съм си намирала кой знае какви бръчки честно казано.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

Публикации: 17009
A believer
|
 |
« Отговор #676 -: Октомври 23, 2013, 14:25:09 » |
|
Аз си взех на Биодерма гел и хидратиращ рекм крем за комбинирана кожа. Вечер мия с гела и слагам крем, а сутрин само минавам с мицеларна вода + крем. Даже точно днес взех някаква нова мицеларна вода аз комбинирана кожа от същата серия, преди бях с една червена, дето ако не се лъжа Феята ми препоръча.
|
|
|
Активен
|
“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”  
|
|
|
alivera
Newbie

Публикации: 3932
Streets of my life
|
 |
« Отговор #677 -: Октомври 23, 2013, 14:28:51 » |
|
След 25 години е добре да се започне някаква лека козметика. Не след дъжд качулка, след като вече бръчките са се появили... 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #678 -: Октомври 23, 2013, 14:35:40 » |
|
Аз още не съм след 25 
|
|
|
Активен
|
“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”  
|
|
|
Fei4ka
Newbie

Публикации: 15953
|
 |
« Отговор #679 -: Октомври 23, 2013, 15:58:48 » |
|
25, абсолют. И не че ще имаш бръчки, а именно, за да нямяш  То пак ще имаш, де, но това не значи да не поддържаш положението.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Korneliq
Newbie

Публикации: 8940
|
 |
« Отговор #680 -: Октомври 23, 2013, 17:01:47 » |
|
Аз още не съм след 25  не лъжи, остават ти броени месеци до 26 и отиваш към 27 вече :Д дърто, дърто... Аз не слагам крем с някаква цел, просто сутрин се чувствам гадно, ако не сложа- все едно да изляза с неизмити зъби. Навик ми е от 18 годишна може би, само леки кремчета, не за бръчки.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
JustAGirl^`
Newbie

Публикации: 3888
...dreamer...
|
 |
« Отговор #681 -: Октомври 24, 2013, 10:00:48 » |
|
Даже точно днес взех някаква нова мицеларна вода аз комбинирана кожа от същата серия, преди бях с една червена, дето ако не се лъжа Феята ми препоръча.
Тая червената мицеларна я ползвам поне от 8 години вече, много я харесвам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #682 -: Октомври 24, 2013, 11:27:13 » |
|
Ми аз взех зелена за проблемна кожа/комбинирана, че и без това ползвам същата серия, да видим тя как ще се отрази.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
JustAGirl^`
Newbie

Публикации: 3888
...dreamer...
|
 |
« Отговор #683 -: Октомври 24, 2013, 11:30:53 » |
|
Аз съм с много чувствителна кожа и не знам как ще ми се отрази зелената примерно, въпреки че ми е комбинирана кожата....но може пък на теб да ти допадне, сподели после мнение моля те.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Eli
Newbie

Публикации: 4901
|
 |
« Отговор #684 -: Ноември 02, 2013, 00:17:36 » |
|
За шията да кажа, задължително да се почиства вечер заедно с лицето  и след това да се слага крем.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
peace&violence
Global Moderator
Newbie

Публикации: 1898
|
 |
« Отговор #685 -: Януари 12, 2014, 02:25:14 » |
|
Имате ли наблюдения върху епилаторите на Ремингтон? От сешоар и преса на марката съм доволна,чудя се дали да не пробвам как са се справили с епилаторите.. 
|
|
|
Активен
|
Turning can'ts into cans and dreams into plans. 
|
|
|
bizzare
Global Moderator
Newbie

Публикации: 15208
|
 |
« Отговор #686 -: Януари 12, 2014, 10:57:24 » |
|
Мисля, че единодушно всички ще ти препоръчат Браун. Не е лошо и да си следваш марката, от която си доволна, но пък за някои неща има някои твърдо наложили се, аз не бих рискувала  И следващата е Филипс за епилаторите специално.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
peace&violence
Global Moderator
Newbie

Публикации: 1898
|
 |
« Отговор #687 -: Януари 12, 2014, 12:58:54 » |
|
От Браун съм останала силно разочарована,преди съм ползвала Филипс,бях доволна. И ти си права,че на сигурно да се залага е най-хубаво.
|
|
|
Активен
|
Turning can'ts into cans and dreams into plans. 
|
|
|
syanna
Newbie

Публикации: 2292
Oтнесена от вятъра...
|
 |
« Отговор #688 -: Януари 12, 2014, 17:54:27 » |
|
И аз преди няколко месеца си взех нов. Преди бях с Филипс, сега съм с браун. Брауна е по-добър, но е брутален за по-чувствителни зони с тези пинсети. А Филипса ми беше ОК почти навсякъде с пластините. За други марки нямам наблюдения, залагам повече на познатото...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Catherine
Newbie

Публикации: 7721
Heart follower
|
 |
« Отговор #689 -: Май 24, 2014, 10:11:02 » |
|
Пиша без много надежда някой да има моя проблем, но все пак кой знае. Оня ден излязох за пръв път с къс ръкав поради жегата и успях от една разходка в 17 ч. леко да изгоря. Та това ми напомни, че трябва да си купувам пак слънцезащитен лосион, и то много спешно. Трябва ми много висок фактор (да речем 50). Досега всички кремове, които съм пробвала, поне с този фактор, оставят едно гадно лепкаво чувство по ръцете, което не може да се отмие, но по-лошото е, че ми се подуват ръцете от него.  Което е пълен абсурд. Не знам дали има лосиони, които не правят такъв проблем, ако няма сигурно трябва да започна да се мажа с ръкавици.  Има ли някой такъв проблем? Пробвала съм доста лосиони - и хубави, и медицински, и по-евтини, и все същото. На първо четене се сещам за Дейлонг (от аптека), Нивеа, Балеа... една и съща гадост. Ръцете ми стават на понички.  Ма мойте ръце се подуват от много работи по принцип, не е някакво изключение. Все пак ми се ще да го избегна, защото като знам, че цял ден ще ме сърбят ръцете, почвам да се скатавам и да пропускам да се мажа, а е много важно да си пазя кожата.  Не ми се смейте много, знам, че проблемът е доста специфичен 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #690 -: Май 24, 2014, 10:18:33 » |
|
Хм, такъв проблем не съм имала, ама пробвай с нещо по-висок клас от аптека.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Catherine
Newbie

Heart follower
|
 |
« Отговор #691 -: Май 24, 2014, 10:39:08 » |
|
Ми тоя Дейлонг ми беше предписан от лекар и струваше доста пари, не помня вече колко, ама пак същата работа. Явно правя алергична реакция към някоя съставка, ма не ми се дълбае да търся каква. Странното е, че е само на ръцете  Не е нещо фатално, просто исках да видя дали някой се сблъсква с тоя проблем и дали знае някой лосион с по-лека текстура и ли де да знам. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Liliq
Newbie

Публикации: 581
|
 |
« Отговор #692 -: Май 24, 2014, 11:37:43 » |
|
Нямам такъв проблем, но лосионите на Piz Buin са хубави и качествени. Ако ти се дават 40 лв, може да пробваш този вариант  .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
juliet
Newbie

Публикации: 1693
|
 |
« Отговор #693 -: Май 24, 2014, 11:38:26 » |
|
Правиш някаква алергия, да. Мъжа ми и брат ми и двамата са много светли и ползват 50+ фактор по моретата. Това, което най-добре им понася е Avene. Аз също го харесвам и ми е добре с него при все слънчевата ми алергия, така че, ако ти се пробва, препоръчвам, но не мога да гарантирам, че и от него няма да ти стане същото.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

A believer
|
 |
« Отговор #694 -: Май 24, 2014, 11:42:52 » |
|
Avene, Bioderma, ама няма гаранция...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Catherine
Newbie

Heart follower
|
 |
« Отговор #695 -: Май 24, 2014, 11:50:23 » |
|
Мерси, момичета, ще обикалям и ще разгледам, пък дано да улуча правилния. Важното е, че имам няколко имена, ще гледам да страня от мейнстрийм козметиката, записвам си имената и ще го измисля.  Мислех си дали проблемът не е в тези, които са водоустойчиви, защото те са правени да не се отмиват с вода и може би някоя съставка ми прави проблема. А на мен реално не ми трябва водоустойчив, защото не го ползвам за плаж, а за ежедневна употреба, разходки в града, в планината....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
HappyHeart
Newbie

Публикации: 6343
|
 |
« Отговор #696 -: Май 24, 2014, 12:14:27 » |
|
Pizz buin имат серияза алергични хора и са вълшебни!
|
|
|
Активен
|
Моето име е Любов.
|
|
|
bizzare
Global Moderator
Newbie

|
 |
« Отговор #697 -: Май 30, 2014, 15:03:15 » |
|
Потвърждавам за Пиз Бюн! Имам кифленски въпрос - на дърти години почнах да ползвам стилизанти и си купих преса, тъй като един бивш колега с лекота ми беше направил страхотни леки къдрици с неговата. Взех си същата, изгледах внимателно хиляди клипчета и не ми се получава и това е. Та, моля да ми препоръчате нещо добро, дето да пази косата, преди да съм я унищожила в жалките си опити 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kateto
Newbie

Публикации: 4258
|
 |
« Отговор #698 -: Май 30, 2014, 16:30:30 » |
|
аз не мога да помогна, ама да си дам мнението за къдриците - и аз се мъчих доста време, докато не схванах, че поне см оята преса трябва съвсем леко да се прекарва през косата - т.е да не опъваш с нея, а само да я използваш като стилизатор.. навиваш косата и с леко притворена преса издърпваш.. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bizzare
Global Moderator
Newbie