star chick-chat.org star Chick-chat.org star За форума star Проблем.....
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Проблем.....  (Прочетена 4337 пъти)
Tess
Newbie
*
Публикации: 1364


Just wanting the total happiness...........


WWW
« -: Април 19, 2008, 11:36:54 »

Извинявам се предварително,че пускам чак нова тема, но не можах да измисля как по друг начин да питам..... Не ми излиза линийката от подписа  Cry Пробвах да я махам и слагам наново- пак няма ефект :( Дали бихте могли да ми пимогнете по някакъв начин?  Sad Sad SadБлагодаря предварително !!!
Активен

Аз и леглото ми се обичаме много..но будилникът не иска да ни разбере.. !!
bizzare
Global Moderator
Newbie
*
Публикации: 15137



« Отговор #1 -: Април 19, 2008, 13:57:06 »

Сложи линка като картинка тук да видим дали изобщо работи.
Активен

hash
Administrator
Newbie
*
Публикации: 25



« Отговор #2 -: Април 21, 2008, 09:43:53 »

Ето както се получава при опит за отваряне на картинката: The image “http://lines.wlal.ru/cache/10473164.png” cannot be displayed, because it contains errors.

Намери си друга.
Активен

Никой не се нуждае от вечно мрънкаща, сърдита, мнителна половинка!
Tess
Newbie
*
Публикации: 1364


Just wanting the total happiness...........


WWW
« Отговор #3 -: Април 24, 2008, 21:17:43 »

Благоадря за съдействието , ще си намеря друга  Stuart
Активен

Аз и леглото ми се обичаме много..но будилникът не иска да ни разбере.. !!
kotanka
Newbie
*
Публикации: 2143



« Отговор #4 -: Юни 30, 2008, 11:32:09 »

Имам и аз едно проблемче.
Когато отваря страницата и скрулвам надолу, нагоре, страницата ми насича зверски много. Пробвах и с други сайтове, но там нямам проблем, само тук така се получава. Имате ли си на идея, защо става така? Просто е ужасно неприятно :(.
Активен
michelle
Newbie
*
Публикации: 3605



« Отговор #5 -: Октомври 19, 2008, 13:21:52 »

Виждам, че темата се е оформила за различни проблеми, свързани с форума..
Та и аз имам един такъв. Не, че е болка за умиралка, но още в България докато си бях, а и сега от чужбинско (пиша го, защото явно проблемът не е в локацията), не ми се появява аватарът.
Слагам линкове от imageshack и си стои просто празно. Вие виждате ли нещо? Не знам, дайте някакви идейки, ако имате представа от къде може да бъде причината...
Активен

C’est tout!
Xpucu
Administrator
Newbie
*
Публикации: 4012



« Отговор #6 -: Октомври 19, 2008, 17:32:42 »

Като си копираш линка за картинката, ще копираш линка дето пише "Direct" за да работи и да се показва в профила или мнения.
Активен

michelle
Newbie
*
Публикации: 3605



« Отговор #7 -: Октомври 19, 2008, 17:51:25 »

Като си копираш линка за картинката, ще копираш линка дето пише "Direct" за да работи и да се показва в профила или мнения.
Много благодаря!  Kiss Give flowers
Активен

C’est tout!
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!