Подарък за 50 годишен юбилей

(1/2) > >>

Tedi:
Другата седмица мама има рожден ден и става на 50 години. С брат ми ни се иска да я изненадаме с нещо наистина хубаво. Засега имаме някакви идеи, но няма да ни бъдат излишни още, за да изберем най-доброто. Вие какво бихте подарили на майка си, за да я зарадвате на такъв важен ден за нея? Всякакви предложения ще ми бъдат полезни :-)  :kiss:

Ния:
Теди, мама празнува преди няколко години своя 50-годишен юбилей. Беше ни адски трудно да решим с какво да я изненадаме. Тя е от жените, които цял живот са се отдавали на семейството и са правели куп лишения в името на семейния уют.  Баща ми предостави на мен и сестра ми честта да се помъчим с измислянето на подарък. Двечките се хвърлихме в размисли и един ден установихме, че през цялото време сме си мислели за едно и също :grin: - екскурзия на някое романтично местенце. Баща ми адски много хареса идеята, проучи различни туристически агенции и екскурзиите, които предлагат. Всичко трябваше да се организира за много малко време- имахме не повече от седмица. Свърза се и с шефката на майка ми, за да организира отпуската.
Рожденият ден беше на 02.02, а екскурзията, която избрахме беше - Венеция, Флоренция и Пиза за Св. Валентин :) , което пък съвпадаше и с карнавала.
На самия рожден ден, едва не побъркахме мама с шантавите ни идеи. Всеки от нас и подари по нещо, като след всеки подарък гледаше с една идея по така  :eek:  Първо аз и подарих чадър (заради дъждовното време в Италия), после сестра ми и подари Българо-италиански разговорник,  и като финал баща ми и подари екскурзията.

А не знам с какви парички разполагате с брат ти, така че сега ми хрумва и друга възможност за подарък - подарете и пакет с различни козметични процедури или просто с масаж...
Уикенд в някой спа хотел с хубави процедури ми се стува също хубава изненада.
dracula:
Точно щях да пускам същата тема. Теди, сподели твоите идеи, моля :)

Tedi:
Засега сме се насочили и ние към екскурзия, но понеже нямаме много време да се организираме, а и не знаем кога може да си вземе тя отпуска мислим и алтернативен вариант. Мерси за идеите Ния  ;-)

alin:
Ако не е екскурзия, се сещам за някаква по-интересна процедура примерно, нещо разтоварващо. Разбира се само това не става, но примерно това ще е разтоварващата част и ще измислите и нещо друго, което да остане спомен /в момента нямам ясна идея какво точно, но нямам предвит картина ,сувенир или миксер/.
Моята майка си пада много по разните процедури - химически пилинг, ботокси, хиалурони, целутрони, антицелулитни масажи, и какво ли още не :-)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page