Да се оплачем V

<< < (16/526) > >>

belladonna™:
Осцилококцинум, аналгинчета, много витамин с, антибиотици, абе всичко, в което няма парацетамол. Щото така се обривам, че се съмняват в рубеола и натравяне и всеки път ми се налага да обяснявам, че нищо ми няма, а те искат да ме вкарват в болница с наблюдение за 2 дни. Даже и диагноза "нервен дерматит" са ми поставяли. Трябва да отида на алерголог.
Хрипове- ами аз съм си пушач. От лекар знам, че от време на време е полезно да се прочистват дробовете. Минах на най-слабите цигари- от 0,9 на 0,1. Хубаво, но спрях да кашлям с месеци. Сега съм на 0,4 и се прочиствам от време на време. Иначе в периода на безкашлието, 2 вида сироп не успяха да ме разкашлят. 1 по-силна цигара успява. Тъпото е, че от кашлянето си раздразвам и сливиците и си става настинка с гърлобол. Иначе има едно лекарство- Геломиртол, специално за улесняване на изкарване на хрипове, от как се лекувах с него веднъж, само него ползвам. И Мукосолванчето. Останалите са боклуци. Та не знам дали заради едните хрипове трябва да ходя до личната, че сигурно ще ми предпише антибиотик.
Ако модераторите сметнат, че не е редно да споменавам име на лекарство, да трият. Все пак, при следващата настинка с кашлица, питайте лекаря си за това лекарство.
Салс, именно, защото едно време ми бяха препоръчали един коктейл с уиски, лимонов сок и мед, а през това време се тъпчех с лекарства, се започна с острите алергични реакции. Парацетамол+алкохол и дори сироп за кашлица- лоша комбинация. А твърдият алкохол ми причинява киселини. Твърдият алкохол не помага на всеки. Виж чесъна- да.

HappyHeart:
Геломиртолчето как ми отпушва синозита. Започвам да духам като ненормална:) И като кашлям все Мукосолван ми дава домашния лекар.
Явно, че трябва да си действаш с хомеоатия....не е лесна и твойта!

Салсеро:
Хомеопатия. :)

Ясно ти е, че алергичните реакции са си различни за всеки. Просто при теб така се е случило. На друг надали така ще му се отрази. :)

belladonna™:
Аз не съм алергична към парацетамол. Хем че лекарите ми забраняват да го пия. Алергична съм към парацетамол+алкохол. Веднъж пих парацетамол и ми нямаше нищо. Последният път обаче, изпих една конска доза и после, 1 сочна глъдка сироп цза кашлица. Съвсем забравих, че в сиропа има алкохол. Е, няма такава алергична реакция. От врата, до колената. Червена и изпъпчена като болна от краста. Чак се стреснаха хората с мен. Абе трябва си алерголог.
Всъщност, в много лекарства няма парацетамол, просто аз ги научих, от както съм алергична- нурофен примерно, и много други.

Pupi:
Купих си секси бельо, сготвих вкусна манджичка...решена да изненадам милото. Нъцки, той реши, че ще излиза по мъжки  :razz:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page