star chick-chat.org star Женски работи star Сватбеният ден (Модератор: Minastar пожелания за сватбения ден
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: пожелания за сватбения ден  (Прочетена 43612 пъти)
ileana
Newbie
*
Публикации: 205« -: Март 10, 2008, 19:20:19 »

беше ми мн. трудно да напиша пожелание за сватбата на сестра ми,голямо "ровене" падна,затова реших да напиша някои от пожеланията, които получи тя и съпругът и,дано да бъдат полезни и на вас!
Бъдете най-веселите, най-щастливите,
добри и нежни, най-красивите!
Бъдете най-внимателните, най-любимите,
реални, обаятелни, най-неповторимите!
Бъдете и добри, и строги,
и слаби и силни!
Нека се сбъдне всичко, за което мечтаете сега!
Пазете винаги Вярата, Надеждата и нея, Мъдростта!

Мило семейство,
Желаем ви много любов, за да е пълноценен животът ви !
Достатъчно изпитания, за да ви поддържат силни!
Много приятни изненади, за да се запази тръпката!
Достатъчно добри приятели, за да ви дават спокойствие и подкрепа!
Решителност, за да бъде всеки следващ ден от семейния ви живот по-хубав от предишния !
Честито ! Бъдете щастливи ! И да ви е много ГОРЧИВО тази нощ !

Рамо до рамо,ръце в ръце,сърце до сърце нека винаги да е така до края на света!
С руйно вино и със звън на чаши Ви пожелаваме радост и младост,здраве и щастие,любов и деца!

Казват, че щастието е последна спирка,
казват, че то е само начин на пътуване,
на Вас и Вашето семейство пожелаваме Приятен път!"

В младостта щастието има дъх на напъпили рози,
в зрелостта -аромата на опияняващото червено вино,
в старостта-тъгата и очарованието на кървавия залез на слънцето! Пожелавам ви заедно да усетите аромата на розите, да отпиете от виното и да изживеете залеза"
Пожелавам ви любов, за да е пълноценен животът ви!
Достатъчно изпитания,за да ви поддържат силни!
Много приятни изненади, за да се запази тръпката!
Достатъчно добри приятели, за да Ви дават спокойствие и подкрепа!
Ако има нещо по-ценно от любовта,
по-скъпо от щастието и по-важно от здравето,
то нека бъде ваше!
Сътворете вашата приказка!!!

Никой не може да Ви обещае безоблачни дни. Никой не може да Ви обещае, че няма да заплачете поне веднъж, нито че няма да познаете тъгата, ...но можем да Ви обещаем, че ако запазите любовта си силна и пламенна, ако сте мъдри и търпеливи, ако сте заедно и се поддържате, ще преодолеете всеки един тежък момент, пред който Ви изправи животът!
Бъдете си за всичко необходими, дори в житейските прости неща. Само така през годините трудни ще покорите света. Не искайте един от друг неща невъзможни, достатъчна е и една дума добра. Изживейте заедно всички минути тревожни до мига, когато ще сте с посребрена коса. Нека очите Ви в една посока да гледат, а ръцете да милват послушни деца. Нозете Ви една пътека да следват - пътеката на радостта!
Две точки в безктайността
Сред хорския безброй
Там някъде се движи Тя
Там някъде се движи Той

Но ето че случайността
Прошепна тихо - Стой
И каза тя - „Това е Той”
А той - „Това е Тя”

И тръгват двамата на път
На право без завой
Във двуеточие вървят
Щастливи Тя и Той.

Аз ви пожелавам да сте преди всичко живи и здрави,
да откриете истинското щастие заедно,
да може винаги да разчитате един на друг,
да се подкрепяте, уважавате и обичате винаги.
И не позволявайте семейният ви живот да се превърне в бреме или навик.
Любовта ви е събрала и вярвам, че няма да угасне и ще е с вас постоянно.
Веднъж се прибирах и видях в парка една баба и един дядо, хванати за ръка.
Седнаха на една пейка и дядото прегърна много нежно бабата.
Усетих "жива" любов и продължих усмихната. Не знам какъв живот са имали,
но на вас ви пожелавам от все сърце, макар и да не ви познавам лично,
през каквито и моменти да преминете, да съхраните обичта си
и всеки ден да сте сплотени и прегърнати, ръка за ръка и през трудностите
и през щастливите мигове. Не вярвам много в истинската и вечна любов,
но докажете на такива като мен, че грешат.
Сътворете своята приказка и бъдете щастливи!


който има предложения нека да ги пише,така ще бъде мн. лесно на всеки от нас да се ориентира набързо в тези моменти на еуфорията около една сватба!!! Lol
Активен

Човек е жив, докато има мечти.
Sladi4ka
Newbie
*
Публикации: 829« Отговор #1 -: Март 11, 2008, 13:35:51 »

♥ В спорта се казва "старт".
В литературата - "увод".
В операта - "увертюра".
А в живота, може би "начало".
И така - УСПЕШНО НАЧАЛО!

♥ Мили младоженци, бъдете здрави и щастливи и по-често да си казвате "Горчиво!" Нека този месец меден, бъде месeц вечен, не-последен! Щастлив да ви е бракът сто години и скоро щъркел да ви кацне на комина!

♥ С любов и нежност пътя извървете, чак до златната си сватба в съгласие живейте! Нека огънят на любовта във вашите сърца не гасне и в радост да растат деца, дома ви да напълнят с щастие! Близостта до края запазете, да няма между вас прегради, съюзът свят с годините да стане по-силен, по-крепък от стомана. Безкрайна радост пътя да чертае приятелите верни да са с вас до края и болката да бяга надалече, а щастието да ви съпътства вечно.
И халките, които ви свързват, и клетвите пред бог, и пред нас живота ви в един да обвържат обичайте се до сетния час.

♥ Бъдете здрави и щастливи и много, много търпеливи! Помнете истината стара, че бракът е като отвара, която всеки сам вари, но трябва с другия да сподели! Обичайте се и дерзайте! Животът няма да е, знайте, само рози и мечти, защото има и бодли... Но там, където любовта цари, убождането не боли!

♥ Сега щастливи сте - личи си и радост в очите ви прелива. Няма капчица тъга - пожелавам ви да сте все така. Пожелавам ви любов голяма и само слънце да огрява, живота ви на двама. Бъдете силни, умни и добри и нека любовта ви води по път нелек, но осеян със звезди.

♥ В младостта щастието има дъх на напъпили рози, в зрелостта - аромата на опияняващото червено вино, в старостта - тъгата и очарованието на кървавия залез на слънцето! Пожелавам ви да помните тази сватба! Заедно да усетите аромата на розите, да отпиете от виното и да изживеете залеза. Пожелавам ви любов, за да е пълноценен животът ви! Достатъчно изпитания,за да ви поддържат силни! Много приятни изненади, за да се запази тръпката! Достатъчно добри приятели, за да Ви дават спокойствие и подкрепа! Ако има нещо по-ценно от любовта, по-скъпо от щастието и по-важно от здравето,
то нека бъде ваше! Сътворете вашата приказка!!!

♥ Желаем ви достатъчно слънце, за да запазите мирогледа си светъл! Желаем ви да получите достатъчно, за да задоволите желанията си! Желаем ви да оцените това, което имате за да бъдете истински щастливи!

♥ Мило младо семейство, днес е най-хубавият ден в живота ви! Нека дните ви заедно от тук насетне да са също толкова щастливи и усмихнати, в хармония и любов! Нека всички ваши желания се превърнат в реалност!

♥ Желаем ви звънът на чашите с вино и блясъкът в очите ви да ви съпътства през целият живот. Вярвайте в чудеса, но не разчитайте на тях! Бъдете заедно и се обичайте! По вода да ви върви, а корабът на живота ви да се товари с любов, пари и късмет! Бъдете най-веселите, най-щастливите, добри и нежни, най-красивите! Бъдете най-внимателните, най-любимите, реални,обаятелни, най-неповторимите! Бъдете и добри и строги и слаби и силни! Да сте живи и здрави, много щастливи и да плавате славно по бурното море на живота, въоръжени с любов и разбирателство, в което да се разбива всяко цунами. Нека се сбъдне всичко, за което мечтаете сега!
Запазете завинаги вярата, надеждата и нейно величество мъдростта!!! На добър път отсега нататък, заедно!!!

♥ На този хубав сватбен ден приветствам Ви от все сърце и нека тази вълшебна любов, която Ви свързва, да е вечна!

♥ Свързахте сърцата и съдбите си и така направихте поклон пред живота! Пожелавам Ви животът да Ви се отблагодари като дари с много щастие всеки Ваш ден оттук нататък!

♥ Пожелавам Ви щастие по-прекрасно от зората, по-необятно от небето, по-дълбоко от океана! Живейте така, че всеки ден да си казвате: „Беше по-хубаво от вчера!”

♥ Наздраве за Вашата любов! Наздраве и за следващите Ви 100 години на взаимно щастие!

♥ Вече сте две сърца в едно, две съдби в една – бъдете мъдри, отговорни и честити! Наздраве!

♥ Никой не може да Ви обещае безоблачни дни. Никой не може да Ви обещае, че няма да заплачете поне веднъж, нито че няма да познаете тъгата, ...но можем да Ви обещаем, че ако запазите любовта си силна и пламенна, ако сте мъдри и търпеливи, ако сте заедно и се поддържате, ще преодолеете всеки един тежък момент, пред който Ви изправи животът!

♥ Пожелаваме Ви къща поне на два ката, двор със златни ябълки и много детски гласове, които да радват дните Ви през следващите сто години!

♥ Ние Ви обещаваме слънчеви дни, но и спокойствието на нощта! Пожелаваме Ви приливи, но и отливи, за да можете да насочите кораба си към нови посоки! Пожелаваме Ви много щастие, но и мъничко тъга, за да може да се наслаждавате на живота! Пожелаваме Ви лек път, но с леки неравности, за да оцените това, което Ви е дадено и това, което сте постигнали сами! Пожелаваме Ви сила, мъдрост, вяра и любов! Бъдете честити!

♥ Какво е бракът? Това е магия, която слива две безцелни същества и им открива смисъла на живота. Бракът удвоява силата на човека да се справи с всякакви неволи и дава отговор на повечето вечни въпроси. Бъдете смели, отдайте се един на друг и ще постигнете много! Но не изгубвайте себе, защото бракът не е любов с окови, не е затвор за личната свобода, не е капан за душите! Бъдете два бряга, но стройте мостове помежду си! Бъдете два океана, но свързани с твърда земя! Бъдете влюбени и като струните на китарата бъдете способни да свирите заедно в хармонична мелодия, без да се заглушава уникалния тон струната на всеки! Бъдете честити!

♥ Пожелавам Ви да се обичате и да бъдете здрави! Всичко останало зависи от Вас самите! Наздраве!

♥ На вас приятели любими желая светли дни, желая ви букет от рози и сбъдване на всичките мечти! Животът ви да бъде пълен с радост, да бъде свидна вашата мечта, желая ви прекрасна младост от името на ЛЮБОВТА!

♥ Животът нека не ви плаши, мечтите да са ви другар, а щастието с вас да крачи, като ваш приятел стар!

♥ Мило семейство, Желаем ви много любов, за да е пълноценен животът ви! Достатъчно изпитания, за да ви поддържат силни! Много приятни изненади, за да се запази тръпката! Достатъчно добри приятели, за да ви дават спокойствие и подкрепа! Решителност, за да бъде всеки следващ ден от семейния ви живот по-хубав от предишния! Честито! Бъдете щастливи! И да ви е много ГОРЧИВО тази нощ!

♥ Ако мислите, че до сега сте били щастливи, то от тук нататък бъдете истински щастливи сто пъти повече! Ако до сега сте се чувствали обичани, то от тук нататък бъдете обожавани, чувствайте се и бъдете желани, неповторими и единствени! Ако до сега сте мислили, че сте опознали любовта, то пожелавам Ви от тук нататък я видите в целият и блясък!

♥ Очите ви от щастие да греят, в сърцето ви любов да затрепти и всички птички на света да пеят, защото днес е вашият ден.

♥ Букет от нежни пожелания, дарила бих ви с две ръце, щастие и радост желая ви от все сърце! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ви до старини!

♥ Грижи и неволи забрави, празника с усмивка посрещни! Дните да минават и да не тежат, годините да се трупат, но да не личат! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

♥ Току-що преведохме на вашата банкова сметка 365 дни с късмет, здраве и щастие. Използвайте ги с любов и оптимистично настроение.

♥ Нека само обич топли вашите очи, нека слънцето огрява дните ви с лъчи, здравето да ви е спътник всеки божи ден и 100 години да празнувате годишнина от този ден.

♥ Нека животът ви с рози осеян е, и нека камбани звънят, че в този ден клитви изричате, и един на друг се обричате, че ще е чиста и свята ЛЮБОВТА!

♥ Рамо до рамо, ръце в ръце, сърце до сърце - нека винаги да е така до края на света!
С руйно вино и със звън на чаши Ви пожелаваме радост и младост, здраве и щастие, любов и деца!

♥ И все така, ако ви липсва вяра, да стигнете до този пристан, назад не вдигайте платната,
че любовта изключва всяка изневяра, и няма щастие наистина без изпитанията на съдбата.

♥ Бъдете най-веселите, най-щастливите, добри и нежни, най-красивите! Бъдете най-внимателните, най-любимите, реални, обаятелни, най-неповторимите!
Нека се сбъдне всичко, за което мечтаете сега! Запазете завинаги Вярата, Надеждата, Любовта!

♥ Любовта и животът са една приказка с общо начало и преплетени пътища - защото
любовта е, която дарява живот! Любовта не е само миг от вечността, тя е безгранична и вечна. Когато пътищата се преплитат, когато искате да задържите мига завинаги - подарете си семейство създадено с Любов!

♥ Мили младоженци, да сте живи и здрави, много щастливи и да плавате славно по бурното море на живота, "въоръжени" с любов и разбирателство, в които да се разбива всяко цунами!

♥ Бъдете си за всичко необходими, дори в житейските прости неща. Само така през годините трудни ще покорите света. Не искайте един от друг неща невъзможни, достатъчна е и една дума добра. Изживейте заедно всички минути тревожни до мига, когато ще сте с посребрена коса. Нека очите Ви в една посока да гледат, а ръцете да милват послушни деца. Нозете Ви една пътека да следват - пътеката на радостта!

Ето няколко и от мен дано някои не се повтарят .
взето от http://www.svatba.bg/svatbeni-pojelania
Активен

Nel
Newbie
*
Публикации: 2« Отговор #2 -: Май 10, 2008, 10:05:01 »

Сватбени тостове :

Цитат
Сватбен тост към младоженците: "Нека всички ние бъдем поканени на вашата златна сватба!"

Сватбен тост към младоженците: "Нека вашите деца бъдат благословени с богати родители!"

Сватбен тост от булката към младоженеца или от младоженеца към булката: "Познавал(а) съм много, харесвал(а) съм няколко, но обичам само един(една) и вдигам тост за теб!"

Сватбен тост от тъщата към младоженеца: „За мъжът, който завладя сърцето на булката, както и това на нейната майка!"

Сватбен тост към шаферките: "Имам дузина тостове за вдигане към тези приказни дами!"

Сватбен тост към младоженците: "Няма нищо по-благородно и по-прекрасно от това двама човека да се разбират, да са заедно в къщи като съпруг и съпруга, да заблуждават техните врагове, да възхищават техните приятели!"

Сватбен тост към младоженците: „За младоженеца с прекрасната булка и за булката с неповторимия младоженец!"

Сватбен тост към младоженците: "Да се съберете е началото, да останете заедно е прогрес, а да се разбирате - успех!"

Сватбен тост към младоженците: "Да търсите щастливия брак с цялото си сърце, но не очаквайте да достигнете Обетованата земя без да преминете през пустинните полета заедно!"

Сватбен тост към младоженците: "Моето най-съкровено желание е любовта ви да става все по-силна през годините и когато един ден се сетите за вашия сватбен ден, то нека той да бъде деня, в който сте се обичали най-малко!"

Сватбен тост към младоженците: "Нека най-добрите дни от вашето минало, бъдат най-лошото от вашето бъдеще!"

Сватбен тост от булката към младоженеца или от младоженеца към булката: "Вдигам тост за най-красивия (красивата), за най-умния (умната), за най-истинския (истинската), за най-сладкия (сладката), вдигам тост за теб!"

Сватбен тост към младоженеца: "Вдигам тост за младоженеца, мъжа който все още пази главата си, въпреки че е загубил сърцето си!"

Сватбен тост към булката: "Споделяй всичко със съпруга си, включително и домакинската работа!"

Сватбен тост към булката: "Тази година булка, до година люлка"

Сватбен тост от родителите към младоженците: "Казано е, че когато децата намерят истинската любов, родителите откриват истинската радост. Вдигаме тост за вашата любов и нашата радост от този ден нататък!"

Сватбен тост към младоженците: "Щастливите бракове започват, когато се оженим за този, който обичаме и те разцъфтяват когато обичаме този, за който сме се оженили.
Активен
alin
Newbie
*
Публикации: 6623« Отговор #3 -: Май 10, 2008, 10:57:01 »

Тази част с пожеланията винаги ми е била мого трудна, ноооо давате добри идеи.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!