Салсеро
Newbie

Публикации: 7215
Магистър-Инженер Корабоводител! 17/13.5 ;)
|
 |
« Отговор #75 -: Октомври 02, 2008, 21:19:31 » |
|
Чак сега се усетих. От кой град си?
|
|
|
Активен
|
ВНИМАНИЕ: Горенаписаното може да съдържа някой от следните, но не само, литературни похвати - ирония, сарказъм и хипербола - с цел внасяне на хумор в дискусията. На хората без чувство за хумор не се препоръчва да го четат.
|
|
|
deskata1984
Newbie

Публикации: 26
|
 |
« Отговор #76 -: Октомври 02, 2008, 21:47:49 » |
|
От София
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Салсеро
Newbie

|
 |
« Отговор #77 -: Октомври 02, 2008, 21:58:19 » |
|
Този магазин е във Варна.  Пробвай от този сайт, а и няма начин Пулсар да нямат магазин в София. 
|
|
|
Активен
|
ВНИМАНИЕ: Горенаписаното може да съдържа някой от следните, но не само, литературни похвати - ирония, сарказъм и хипербола - с цел внасяне на хумор в дискусията. На хората без чувство за хумор не се препоръчва да го четат.
|
|
|
deskata1984
Newbie

Публикации: 26
|
 |
« Отговор #78 -: Октомври 02, 2008, 22:06:10 » |
|
Да имат магазин,ама са скъпички.Аз имах предвит ако някой има на старо или нещо по евтино,защото за сега няма да слагам чип,а в магазина са ми скъпички,има по 40лв. по стари но не готини. Днес влезнах в този сайт но ми заби  Мерси и ще проверявам по магазините за оферта 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Garfield
Newbie

Публикации: 3318
Keep on rollin' baby
|
 |
« Отговор #79 -: Октомври 13, 2008, 02:37:10 » |
|
хухухуху аз съм ъндед PvP mage  Кажи в кой сървър си, може да ходим да потрепем елфи заедно
|
|
|
Активен
|
Колкото и сладко да мъркам в момента, никога не забравяй, че си оставам Лъв...
|
|
|
JustAGirl^`
Newbie

Публикации: 3888
...dreamer...
|
 |
« Отговор #80 -: Октомври 13, 2008, 20:41:11 » |
|
ето една много зарибяваща игричка....като вляза да цъкам и не мога да спра, а и можете да си пийнете и хапнете на лафче с другите участници в някой ханче  ето и групичка към играта...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aleto
Newbie

Публикации: 7113
Dick Sucker/DrugDealer/Alcohol Pro/Bug Killer/Pimp
|
 |
« Отговор #81 -: Октомври 15, 2008, 06:29:51 » |
|
И аз вече съм агент към УОУ.Приятно ми е Елфиня Warlock.Ако се науча и как да се обръщам,докато ме нападат и ще съм цар.
Сега сваляме новия експеншън пак и тук цари атмосфера на радостно предприпадане.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Garfield
Newbie

Keep on rollin' baby
|
 |
« Отговор #82 -: Октомври 15, 2008, 22:12:54 » |
|
Яле... защо ? защо отиде в Уса-та ? Сега можехме да сме заедно и да притрепваме в очакване на новия експанжън ( дет си го предплатих преди Гунито пък, ня-ня-ня-ня ! )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aleto
Newbie

|
 |
« Отговор #83 -: Октомври 16, 2008, 08:35:15 » |
|
Много е приятен експанжъна,само,че пвп-то не ми бачка на лаптопа и не мога да разбера какво да направя.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
paiachka
Newbie

Публикации: 2710
The awesomest, most best lookingest, greatest!
|
 |
« Отговор #84 -: Октомври 16, 2008, 09:18:41 » |
|
Але, защо бе душа? Защо алианс?  Как са USA сървърите?
|
|
|
Активен
|
 Децата не са даденост и е привилегия да ги имаш!
|
|
|
aleto
Newbie

|
 |
« Отговор #85 -: Октомври 16, 2008, 09:40:01 » |
|
Как Алианс бе,Хорде съм  . Ми петнайсе илядо души подскачат.Ама по принцип аз на български сървъри не съм играла,така че. Аз още страдам за играта де,с 6 фрейма съм ебати,не мога да измисля начин да дигна поне до 15.Като играя и трябва да кликна на някой и е буц....буц....буц....и той вече избягал.Одеве ме отрепаха,а аз даже не разбрах и си обикалях жизнерадостно наоколо.Ебати.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Салсеро
Newbie

|
 |
« Отговор #86 -: Октомври 16, 2008, 10:50:45 » |
|
За да играеш що-годе нормално ти са необходими поне 20 fps. Най-лесния начин да си вдигнеш фрейм рейта е да инвестираш в нова машина. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Candy
Newbie

Публикации: 1822
A daydreamer...
|
 |
« Отговор #87 -: Октомври 16, 2008, 14:01:20 » |
|
Разбрах че са сложили фризьорски салони в УоУ  Има ги по столиците и да си направиш прическа струва 10 achievement points. Какви са тия точки? Някой знае ли?
|
|
|
Активен
|
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, but my attitude will depend upon who you are.
|
|
|
Салсеро
Newbie

|
 |
« Отговор #88 -: Октомври 16, 2008, 14:11:20 » |
|
Мога само да предположа, че е като при всички други игри - изпълняваш нещо си и ти дава точки. Пък и си намерила къде да питаш.  Виж в техния сайт.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Candy
Newbie

A daydreamer...
|
 |
« Отговор #89 -: Октомври 16, 2008, 14:25:30 » |
|
Нали и тук има играчи  Но доколкото разбрах е нещо ново.
|
|
|
Активен
|
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, but my attitude will depend upon who you are.
|
|
|
Garfield
Newbie

Keep on rollin' baby
|
 |
« Отговор #90 -: Октомври 16, 2008, 14:53:04 » |
|
глупости, струва пари само точките за постижения са за мини-куестове - да обиколиш целия свят, да убиеш еди какво си, да прочетеш еди какво си, а засега наградите са само наметала ( табардс) с уникални картинки и титли " изследовател, готвач, защитник" и тн. дето можеш да си слагаш към името.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Candy
Newbie

A daydreamer...
|
 |
« Отговор #91 -: Октомври 16, 2008, 15:03:19 » |
|
Ами надявам се да е така  Пари поне имам и знам как да правя много  Но тук видях, че иска точки, може още да не са обновили инфото http://www.wowhead.com/?achievement=545
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Garfield
Newbie

Keep on rollin' baby
|
 |
« Отговор #92 -: Октомври 16, 2008, 15:13:06 » |
|
не е до надежди, сутринта пробвах фризьорския салон в Огримар  вЕрвай ми
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Candy
Newbie

A daydreamer...
|
 |
« Отговор #93 -: Октомври 16, 2008, 15:15:12 » |
|
И как е? 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Garfield
Newbie

Keep on rollin' baby
|
 |
« Отговор #94 -: Октомври 16, 2008, 15:18:30 » |
|
ми за 14 злато си смених прическата, цвета на косата и щото съм ъндед - лицето ( сложих си лице без изгнило месо и кости, да съм хубав ) реално, можеш да сменяш само прическите които са достъпни за расата ти, света на косата и допълнителните фийчъри - като обиците при елфите примерно. а има такъв куест "постижение" - да се пострижеш. както има и да спечелиш дуел, и да направиш дейли куест явно  http://www.wowhead.com/?achievements има 934 постижения открити до сега, та дерзай 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Candy
Newbie

A daydreamer...
|
 |
« Отговор #95 -: Октомври 16, 2008, 15:40:41 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Candy
Newbie

A daydreamer...
|
 |
« Отговор #96 -: Октомври 17, 2008, 09:27:26 » |
|
Не мога да разбера само цената на прическите от ЛВЛ ли зависи или от това колко пари имаш в себе си... С 3 героя се лигавих вчера и ми взе 3 различни суми. Дал си 14 злато, а на мен ми взе 50 силвър. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
paiachka
Newbie

Публикации: 2710
The awesomest, most best lookingest, greatest!
|
 |
« Отговор #97 -: Октомври 17, 2008, 09:40:18 » |
|
Ами.. ние таковата... чакаме да стане по-студено и мрачно, та да си платим акаунтите и да си вземем новия пач. Така де, поне докато е хубаво времето да излизаме от къщи.  После зимата и без това няма какво да се прави. Макар че котьо предложи да си вземем ПС2, може и да се кротнем малко. 
|
|
|
Активен
|
 Децата не са даденост и е привилегия да ги имаш!
|
|
|
Candy
Newbie

A daydreamer...
|
 |
« Отговор #98 -: Октомври 17, 2008, 11:07:18 » |
|
Ох, не знам.. аз така зверски съм се зарибила пак, чее... като остана сама в офиса по принцип нямам работа и се чудя "сега защо не си донесох играта тук?" 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
katerina
Newbie

Публикации: 7177
|
 |
« Отговор #99 -: Октомври 18, 2008, 19:16:52 » |
|
Вие всички сте откачени 
|