Fei4ka
Newbie

Публикации: 16113
|
 |
« Отговор #300 -: Юли 02, 2013, 11:53:25 » |
|
Корни, приеми, че при смарт, чиято основна идея е да браузваш, зареждаш всеки ден. Няма как, ровенете в нет си яде батерия. Обаче пак - има телефони и телефони. На айфон му дават 8 часа живот на батерията, а на самсунг 17. Всеки си решава 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

Публикации: 17557
A believer
|
 |
« Отговор #301 -: Юли 02, 2013, 12:11:20 » |
|
При ровене зареждам всеки ден, иначе през ден-два.
|
|
|
Активен
|
“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”  
|
|
|
kpacu
Global Moderator
Newbie

Публикации: 2196
|
 |
« Отговор #302 -: Юли 02, 2013, 13:40:24 » |
|
И двата ще пуснат варианти с чист андроид като на Нексуса, може би е добре да почакаш за такъв, ако не държиш на някоя от глезотиите на производителите. НТС имат най-интуитивният интерфейс за хора но е ресурсоемък, може малко да са го пооправили в уан но ме съмнява и ме мързи да го тествам. Самсунг пък имат най-много глезотии за впечатляване на бабите - например жестове за управление!?!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fei4ka
Newbie

|
 |
« Отговор #303 -: Юли 02, 2013, 14:08:03 » |
|
Да, знам, ама на мен тоя чист Андроид за какво ми е толкова така и не ми стана ясно... Май ще е Самсунг, обичам аз да си кифлея с повече глезотии за баби 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
utopia
Newbie

Публикации: 17557
A believer
|
 |
« Отговор #304 -: Юли 02, 2013, 14:08:57 » |
|
Представих си бабите на пейката как си показват новите жестове на телефона 
|
|
|
Активен
|
“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”  
|
|
|
kpacu
Global Moderator
Newbie

|
 |
« Отговор #305 -: Юли 02, 2013, 14:36:09 » |
|
Забавянето и замислянето на телефона ще е сведено до минимум и получаваш всяка нова версия на андроида а не само следващата. Отделен въпрос - защо ти се дават хиляда лева за нещо, което след 12 месеца ще е за смяна?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fei4ka
Newbie

|
 |
« Отговор #306 -: Юли 02, 2013, 14:39:54 » |
|
Ми супер, готини звучи, Краси, ама не мога да чакам повече, а тоя джели бийн или квото там беше я излезе, я не...  Еми ти пък така го казваш все едно има хубави смартфони по 5 лева...Няма да го сменям след 1 г., настоящото си ББ го ползвам мисля, че трета година и чак сега почва да бави, забива, батерията да пада след 2 часа и като цяло е морално стар.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Korneliq
Newbie

Публикации: 9162
|
 |
« Отговор #307 -: Юли 02, 2013, 14:54:26 » |
|
Аз само като прочетох, че си избрала телефон пред шофьорски курс и едвам се сдържах да замълча По темата- ако има как да си поцъкаш на двата по няколко пъти е най-добре според мен, не гледай само какво пише в нета/форума. Което ти легне на сърце при истинско ползване, това избери, разбира се като си наясно и с характеристиките. Аз поне така решавам, чета и в нета, ама искам да опитам и на живо и понякога си променям мнението. Примерно изобщо не разбирах манията по ай фоните, но след като се позанимавах с такъв, само пустата батерия ме спира, иначе не бих си взела нищо друго.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fei4ka
Newbie

|
 |
« Отговор #308 -: Юли 02, 2013, 15:10:33 » |
|
Корни, само ми позволи да вметна, че телефонът в моята професия е нещо като стетоскоп за Ади, например. Така че все едно да се въздържиш от коментар, ако тя се появи тук и напише, че си е купила нова слушалка и е отложила шофьорския курс с месец-два...
Що се касае до разцъкването...Ти как мислиш - дали съм ги разцъкала? Все пак имам достъп до бая телефони и повечето ми колеги са с последен модел смарт телефон. Всичките, които съм набелязала, ги пипах и рових. На ай фона ми е най-трудно да пиша, Самсунг най-лесно, а и повече ми харесва като дизайн. На One ме кефи, че отзад е с метален корпус, а Самсунг е пластмаска, но пък има калъфчета вече всякакви, така че... Впечатленията ми най-малко се базират на четеното в нет-а и пак - не съм чела, директно си говоря с блогъра nixanbal, който пише именно по тази тема и работата му е нон-стоп да прави ревюта на телефони, та има поглед над нещата. Отделно съм провела блиц интервю и с колегата тук, който отговаря за новите модели смартфони. Но просто си се колебая, поради причината, която фигурира в абзац първи. Важно ми е. Телефонът за мен не е някаква гъзарщина или де да знам - просто слушалка..., той ми е продължение на ръката.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Салсеро
Newbie

Публикации: 7235
Магистър-Инженер Корабоводител! 17/13.5 ;)
|
 |
« Отговор #309 -: Юли 02, 2013, 18:57:29 » |
|
Аз смятам С4 да си взема като се прибера, щото 1-чката вече доста ме изнервя. Единственият ми проблем е, че е много голям, а аз си нося телефона в джоба. 
|
|
|
Активен
|
ВНИМАНИЕ: Горенаписаното може да съдържа някой от следните, но не само, литературни похвати - ирония, сарказъм и хипербола - с цел внасяне на хумор в дискусията. На хората без чувство за хумор не се препоръчва да го четат.
|
|
|
Nakom
Newbie

Публикации: 2547
|
 |
« Отговор #310 -: Юли 02, 2013, 19:26:47 » |
|
Фей, вчера писах от телефона обаче сега виждам дека не е излязло. Вземи си телефона, който ти харесва.Всичките тиа андроид вс айфон вс уиндоус мобайл спорове са миши пръдни. Вземи си телефон който да те радва като си го разцъкваш.Всичките имат едни и същи функции. хайде андроида да има повече безплатни приложения, 99% от тях- безмислени. Нексус мексус, велик телефон.Няма друг такъв, великопелен *грешката е вярна, да не забравяме че е е на великата фирма прочутата с 80 години производство на телефони - ГУУУГЪЛ.Която каквото прави, го прави велико, уау. Взимаш този, който ти харесва.Аз си взех часовник за една хилядарка, не за гледам колко е часа.Точка.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Xpucu
Administrator
Newbie

Публикации: 4012
|
 |
« Отговор #311 -: Юли 03, 2013, 08:53:20 » |
|
Наком, ъпдейтите имат значение. И кой какво ти е пипал отгоре. Иначе, да, ти си най-прав, този телефон, който ти е най-много на сърцето ще те радва най-много и вероятността да си доволен е най-голяма.
Корни, Не може да имаш компютър в джоба и да искаш да не харчи ток. Антените и диспея са най-консумиращите. Като си поиграеш виждаш кое яде батерията и как да го контролираш. Иначе да сравняваш нокия с опция само да говориш с играчката в джоба, която е нещо друго, е просто безпредметно. Пример - аз не говоря по телефона, но е нон-стоп в ръцете ми.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kpacu
Global Moderator
Newbie

|
 |
« Отговор #312 -: Юли 03, 2013, 10:05:01 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fei4ka
Newbie

|
 |
« Отговор #313 -: Юли 03, 2013, 17:03:26 » |
|
HTC One поръчано. Ми тУва е.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Garfield
Newbie

Публикации: 3318
Keep on rollin' baby
|
 |
« Отговор #314 -: Юли 05, 2013, 17:17:14 » |
|
Аз си взех нискобюджетен Ace 2, звъни и има angry birds, друго не ми трябва 
|
|
|
Активен
|
Колкото и сладко да мъркам в момента, никога не забравяй, че си оставам Лъв...
|
|
|
|