star chick-chat.org star Женски работи star Домашен уют star Готварски рецепти и още нещо
Страници: 1 2 3 [Всички]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Готварски рецепти и още нещо  (Прочетена 13983 пъти)
Enti
Newbie
*
Публикации: 2074



« -: Май 22, 2007, 20:00:36 »

Отдавна ми се иска да пусна подобна тема. Кулинарията е раздел, от който се интересувам. Обичам готвенето, приготовленията по масата и всичко, което прави една вечеря приятно изживяване.

Приканвам ви да напишете любимите си изпитани рецепти, може да питате баби, майки, татковци - всеки, за който сте сигурни, че е кулинарен изкусител.

Тъй като в момента готвя нямам време да добавя моите любими ястия, но по-късно ще се включа активно. Нека темата, ако сте съгласни, остане отгоре, за да не я търсим постоянно (аз лично ще я ползвам често ако има включвания).

Тук можем да пишем начина на сервиране, на подреждане и др.
Също някакви хитринки, които знаете, пример: наскоро разбрах, че ако добавя мъничко прясно или кисело мляко в яйцата на пържените филийки те стават мекички.

Сега сте вие  Kiss
Активен

Blow
Newbie
*
Публикации: 4302



« Отговор #1 -: Май 22, 2007, 20:50:13 »

Lol  Lol  Lol  Lol  Lol  Lol

Ентиелка,извинявай,пиле,но ми стана много смешно кто видях каква тема си пуснала. Цял ден те гледам-въртиш и сучеш и накрая измъти.  Lol  Lol  Lol  Lol
Активен

YOUR PLEASURE IS MY BUSINESS!
Enti
Newbie
*
Публикации: 2074



« Отговор #2 -: Май 22, 2007, 21:14:39 »

Мразя те  Lol  Lol  Lol
Активен

Sahne
Newbie
*
Публикации: 6741



« Отговор #3 -: Май 22, 2007, 21:15:52 »

Блонди май беше пуснала подобна тема  Cheesygrin  Но темите за отслабване определено имат по голям успех от тези за дебелеене Lol  Lol  Lol  Cheesygrin
Активен

Don’t feed the forum trolls
Enti
Newbie
*
Публикации: 2074



« Отговор #4 -: Май 22, 2007, 21:23:01 »

Гледай ги как развалят хубавата темичка, ама така е, като само 1% от форума е женен с деца  Lol  Lol
Активен

Fei4ka
Newbie
*
Публикации: 16083


« Отговор #5 -: Май 22, 2007, 21:24:36 »

Цитат на: "Enti"
ама така е, като само 1% от форума е женен с деца  Lol  Lol


Нали? Lol  Lol  Lol

Обещавам да помагам с рецепти от мама, а тя знае всичко! Като от рекламите е! Shocked  Lol  Lol  Lol
Активен

Blow
Newbie
*
Публикации: 4302



« Отговор #6 -: Май 22, 2007, 21:46:47 »

Ако трябва да се включа по темата,бих казала,че ентусиазмът ми около готвенето на интересни и необикновени неща напоследък се изпари,защото от другата страна,както се казва "нема никой". Дай му на моичкия пържоли и ще ти мърка цяла нощ.

Та това готвя-едно прасе на седмица под формата на каварма,със зеле,с ориз,лютеница с лук и сирене,картофи по всякакви начини,салати,сиренце,кашкавалче и супички. Десерти-сладоледче,тортичка от готовите,изцедено кисело мляко с нещо като добавка.

Хитринка: В боба се слага един пирон,за да увира по-бързо и да не седи твърд.
Активен

YOUR PLEASURE IS MY BUSINESS!
Sahne
Newbie
*
Публикации: 6741



« Отговор #7 -: Май 22, 2007, 21:49:19 »

Цитат
Хитринка: В боба се слага един пирон,за да увира по-бързо и да не седи твърд.
Blink  Lol  Lol  Lol дано не го забравиш тоя пирон някой път  Lol  Lol  Cheesygrin
Активен

Don’t feed the forum trolls
euphoria
Newbie
*
Публикации: 3682



« Отговор #8 -: Май 22, 2007, 21:56:49 »

Бе много сте зле.  Lol  Lol  Lol  Lol
Активен

when it comes, it comes unannounced and it feels like a matador is taunting me with his reddest red cloth
Blow
Newbie
*
Публикации: 4302



« Отговор #9 -: Май 22, 2007, 21:58:43 »

Цитат на: "Sahne"
Цитат
Хитринка: В боба се слага един пирон,за да увира по-бързо и да не седи твърд.
Blink  Lol  Lol  Lol дано не го забравиш тоя пирон някой път  Lol  Lol  Cheesygrin


Хитринка 2: Поставяш пирона след като е предварително завързан за шамандура. Cheesygrin
Активен

YOUR PLEASURE IS MY BUSINESS!
Sahne
Newbie
*
Публикации: 6741



« Отговор #10 -: Май 22, 2007, 22:08:09 »

Цитат на: "Blow"
Цитат на: "Sahne"
Цитат
Хитринка: В боба се слага един пирон,за да увира по-бързо и да не седи твърд.
Blink  Lol  Lol  Lol дано не го забравиш тоя пирон някой път  Lol  Lol  Cheesygrin


Хитринка 2: Поставяш пирона след като е предварително завързан за шамандура. Cheesygrin
щях да кажа , дано няма вълнение в тенджерата , ма се сетих , че вълнението идва вече след изяждането  Lol  Lol  Lol  Red face
Активен

Don’t feed the forum trolls
macka```
Newbie
*
Публикации: 1123



« Отговор #11 -: Май 22, 2007, 22:11:58 »

Сладури  Kiss   Lol

Аз лично вече съм на салатки и по-леки храни,хич не ми се тъпче със хлебни закусти и разни тестени неща.Мога да изям по 3-4 салати на ден и са ми достатъчни Cheesygrin
Иначе някаква хитринка...сетих се ама за нещо алкохолно,такова домашно правено,то не влиза много много в темата,не смея да го споделя:) Все знам и нещо друго аз...като се сетя,веднага ще пиша,сега съм блокивала нещо Rolling Eyes
Активен
Салсеро
Newbie
*
Публикации: 7233


Магистър-Инженер Корабоводител! 17/13.5 ;)


« Отговор #12 -: Май 22, 2007, 22:13:18 »

Цитат на: "Blow"
Хитринка 2: Поставяш пирона след като е предварително завързан за шамандура. Cheesygrin

В такъв случай няма да е шамандура. Правилния термин е поплавък!
Активен

ВНИМАНИЕ: Горенаписаното може да съдържа някой от следните, но не само, литературни похвати - ирония, сарказъм и хипербола - с цел внасяне на хумор в дискусията. На хората без чувство за хумор не се препоръчва да го четат.
gunavara
Newbie
*
Публикации: 1504



WWW
« Отговор #13 -: Май 22, 2007, 22:25:21 »

Ооо тука и аз ще се включвам Smile Мн обичам да готвя (макар само сандвичи и макарони) Smile Smile  Kiss  Kiss
Активен

www.xes.bg
------------------------------------------
macka```
Newbie
*
Публикации: 1123



« Отговор #14 -: Май 22, 2007, 22:29:15 »

ОоооОоооО макарониии,обичам ги мноого  Cheesygrin  Я издай нещо.. Lol
Активен
Sahne
Newbie
*
Публикации: 6741



« Отговор #15 -: Май 22, 2007, 22:32:40 »

Цитат на: "gunavara"
Ооо тука и аз ще се включвам Smile Мн обичам да готвя (макар само сандвичи и макарони) Smile Smile  Kiss  Kiss
всички мъже обичат да готвят макарони и ги правят много яки  Cheesygrin
Активен

Don’t feed the forum trolls
macka```
Newbie
*
Публикации: 1123



« Отговор #16 -: Май 22, 2007, 22:34:01 »

За макароните не знам,но до сега който мъж ми е направил сандвичи,е мамка му,винаги са били по-вкусни от моите Lol
Активен
Enti
Newbie
*
Публикации: 2074



« Отговор #17 -: Май 22, 2007, 22:36:24 »

Цитат на: "Салсеро"
Правилния термин е поплавък!


Поплавъкът се намира в карбуратора, а тук говорим за тенджери  Cheesygrin

мацка: ама няма значение дали са салатки или напитки или сандвичи, никой не е казал, че ще нищиме висококалорийни бомби.

Блоу, ква таз свинска каварма мари, дай подробно описание, аз само пилешка съм правила.

Ако слушате ще ви дам рецепта за готин кекс, който не изсъхва като вашите на следващия ден  Razz  ами поне 4 дни си е мек и с превъзходен вкус.

За боба, аз лично предпочитам да е в гърне варен, по-скоро задушен, леко гъстичък и с наденичка.
Гърнето си купувате от женския пазар за левчета. Изобщо като готвя гледам да е по всички правила. Дори една подправка да ми липсва нямам желание да започвам ястието.
Активен

Smiley
Newbie
*
Публикации: 6328


Усмивка


« Отговор #18 -: Май 22, 2007, 22:42:03 »

Цитат на: "Салсеро"
Цитат на: "Blow"
Хитринка 2: Поставяш пирона след като е предварително завързан за шамандура. Cheesygrin

В такъв случай няма да е шамандура. Правилния термин е поплавък!


Я го кажи това поплавък на английски да те видя господин ниво адванст  Razz

Рецептата на баба ми за мек кекс след 4тия ден е една найлонова торбичка  Lol
Активен

ghoul
Newbie
*
Публикации: 2173


I forgot, but will not forgive never


« Отговор #19 -: Май 22, 2007, 22:42:13 »

Най обичам да готвя пиле с топено сирене в гьовече. Бързо, лесно и вкусно.
Активен

macka```
Newbie
*
Публикации: 1123



« Отговор #20 -: Май 22, 2007, 22:44:00 »

Ентиелке,само споменах на какво съм аз в момента:)Можем и за адски калорични манджи да говорим.
Пък за кекса...гледай колко сме послушни Wub  Wub   Angel Wings  Wink
Активен
Cookies
Newbie
*
Публикации: 2675


Просто бисквитка...


WWW
« Отговор #21 -: Май 22, 2007, 22:48:49 »

Аз снощи правих макарони също.  Smile
Само че сосчто беше по-различно от обикновено.
За него са нужни кофичка заквасена сметана, също толкова топно сирене(за предпочитане с някакъв вкус), пуешки деликатес(аз взимам на Браво) и черен пипер. Смесват се и така върху макаронките.
Става супер!  Cheesygrin
Активен

Салсеро
Newbie
*
Публикации: 7233


Магистър-Инженер Корабоводител! 17/13.5 ;)


« Отговор #22 -: Май 22, 2007, 22:52:58 »

Поплавък се използва и в моряклъка. Означава малък буй, прикрепен с въже към потънал обект. За да може да се намери после въпросния обект. Например като видиш, че вятъра снася някой кораб върху теб и няма време да вдигаш котва, отдаваш жвака-галса и котвата заминава с цялата верига в морето. А за края на веригата има поплавък. После по него намираш къде ти е котвата.

А като каза карбуратор:
Една жена звъни на мъжа си:
 - Скъпи, в карбуратора на колата има вода.
 - Е, ти пък кога взе и от карбуратори да разбираш! Къде е колата?
 - В басейна...

А сега, за да не кажете че спамя много, да ви кажа и аз една рецепта от баба. Smile За котешки езичета. На всяко яйце се слага по една кафяна чашка брашно и пудра захар. Слага се и ванилия. Бърка се до получаване на хомогенна каша. После с лъжичка се слага по малко от сместа в тава, намазана с олио. Оставяте я да си се разстели сам на кръче или си ги правите продълговати.
Пекат се(по-скоро се сушат) във фурна загряна на 50 градуса(за градусите не съм много сигурен, но във всеки случай не е много загряна). Внимавайте да не ги прегорите. Като се извадят, ги изчегъртвате внимателно от тавата, за да не се счупят. Ако се направи всичко като хората, докато са още топли и ако са на кръгчета, може да се прегънат леко. Тогава се слага по малко локум в сгъвката и стават като малки калиики. Smile


Английски, английски... Не го знам точно. Някакъв flotation device ще да е...
Активен

ВНИМАНИЕ: Горенаписаното може да съдържа някой от следните, но не само, литературни похвати - ирония, сарказъм и хипербола - с цел внасяне на хумор в дискусията. На хората без чувство за хумор не се препоръчва да го четат.
Xpucu
Administrator
Newbie
*
Публикации: 4012



« Отговор #23 -: Май 22, 2007, 23:08:59 »

Цитат на: "Sahne"
Цитат на: "Blow"
Цитат на: "Sahne"
Цитат
Хитринка: В боба се слага един пирон,за да увира по-бързо и да не седи твърд.
Blink  Lol  Lol  Lol дано не го забравиш тоя пирон някой път  Lol  Lol  Cheesygrin


Хитринка 2: Поставяш пирона след като е предварително завързан за шамандура. Cheesygrin
щях да кажа , дано няма вълнение в тенджерата , ма се сетих , че вълнението идва вече след изяждането  Lol  Lol  Lol  Red face

За да няма голямо вълнение, водата се сменя  Lol
Активен

Enti
Newbie
*
Публикации: 2074



« Отговор #24 -: Май 22, 2007, 23:29:47 »

А да..даже може и два три пъти да се смени, да се махне пяната.. Cheesygrin

А за накисването от предната вечер си знаете, в повечко вода, че бая набъбва..
Активен

ghoul
Newbie
*
Публикации: 2173


I forgot, but will not forgive never


« Отговор #25 -: Май 22, 2007, 23:33:15 »

И след като сварихме боба, нека аз да ви издам една малка тайна на майка ми за вкусен боб - точно преди да го свали от котлона пуска вътре две три клончета сушена мерудя  Smile
Активен

Blow
Newbie
*
Публикации: 4302



« Отговор #26 -: Май 22, 2007, 23:34:34 »

Ентиелка,като пилешката,само че със свинско. Lol  Lol  Lol
Активен

YOUR PLEASURE IS MY BUSINESS!
Enti
Newbie
*
Публикации: 2074



« Отговор #27 -: Май 22, 2007, 23:40:12 »

Цитат на: "ghoul"
И след като сварихме боба, нека аз да ви издам една малка тайна на майка ми за вкусен боб - точно преди да го свали от котлона пуска вътре две три клончета сушена мерудя  Smile


Сигурно мерудия искаш да кажеш. Магданоз ли имаш предвид? Принципно аз от баба ми знам, че мерудия означава подправка. Сега в нета гледам, че едно време се е ползвало за магданоз.
Активен

Sahne
Newbie
*
Публикации: 6741



« Отговор #28 -: Май 22, 2007, 23:41:26 »

аз пък знам за боба , че е як с джодан  Cheesygrin
Активен

Don’t feed the forum trolls
Sahne
Newbie
*
Публикации: 6741



« Отговор #29 -: Май 22, 2007, 23:45:22 »

аз са ше ви кажа една рецепта за боб (тя е на един приятел,той редовно го прави) :

1стъпка : .слагате боба да ври  Smile 2.хвърляте първата вода Smile 3. пак го слагате да ври Smile 4. пак хвърлте водата Smile 5 стъпка : пак го слагате да ври . 6стъпка : пак вхърляте водата , след нея хвърляте и боба и слагате пържолите на скарата  Cheesygrin  Cheesygrin  Cheesygrin
Активен

Don’t feed the forum trolls
Enti
Newbie
*
Публикации: 2074



« Отговор #30 -: Май 22, 2007, 23:47:37 »

Тая и аз я знам, ама като не обичам пържоли до кога да хвърлям водата?  Tongue
Активен

Sahne
Newbie
*
Публикации: 6741



« Отговор #31 -: Май 22, 2007, 23:49:35 »

Цитат на: "Enti"
Тая и аз я знам, ама като не обичам пържоли до кога да хвърлям водата?  Tongue
Lol  Lol  Lol  до като не попаднеш в къщичката на Хензел и Гретел  Cheesygrin  Cheesygrin  Cheesygrin успех  Lol  Lol  Lol
Активен

Don’t feed the forum trolls
ghoul
Newbie
*
Публикации: 2173


I forgot, but will not forgive never


« Отговор #32 -: Май 22, 2007, 23:56:01 »

Цитат на: "Enti"
Цитат на: "ghoul"
И след като сварихме боба, нека аз да ви издам една малка тайна на майка ми за вкусен боб - точно преди да го свали от котлона пуска вътре две три клончета сушена мерудя  Smile


Сигурно мерудия искаш да кажеш. Магданоз ли имаш предвид? Принципно аз от баба ми знам, че мерудия означава подправка. Сега в нета гледам, че едно време се е ползвало за магданоз.
Не, не е магданоз. Но идея си нямам как по друг начин викат на тази подправка  Unsure
Активен

Enti
Newbie
*
Публикации: 2074



« Отговор #33 -: Май 22, 2007, 23:57:55 »

Аз се разтърсих пак и видях, че в различни краища на БГ мерудията означава или общо наименование на подправка или шарена сол или магданоз. Едно момиче е извадило от някакъв специален тълковен речник ето това:

според "Български тълковен речник", Наука и изкуство, 1973, думата мерудия (гр.) има следните три значения:
1. миризлив зеленчук за подправки на ястия
2. магданоз
3. шарена сол

Според уикипедията пак е магданоз, шарена сол, чубрица и общо наименование на зелени подправки.

Ей, обогатих се за нула време.
Активен

blonde
Newbie
*
Публикации: 5502


« Отговор #34 -: Май 23, 2007, 00:28:40 »

ЦЪК Stuart
« Последна редакция: Март 23, 2008, 16:16:17 от Xpucu, Причина: поправка на линка » Активен
kpacu
Global Moderator
Newbie
*
Публикации: 2195



« Отговор #35 -: Май 23, 2007, 10:03:49 »

Цитат на: "Smiley"
Цитат на: "Салсеро"
Цитат на: "Blow"
Хитринка 2: Поставяш пирона след като е предварително завързан за шамандура. Cheesygrin

В такъв случай няма да е шамандура. Правилния термин е поплавък!


Я го кажи това поплавък на английски да те видя господин ниво адванст  Razz

Рецептата на баба ми за мек кекс след 4тия ден е една найлонова торбичка  Lol

ПОПЛАВЪК=техн. float
Активен
Fei4ka
Newbie
*
Публикации: 16083


« Отговор #36 -: Май 23, 2007, 10:58:55 »

Цитат на: "kpacu"
Цитат на: "Smiley"
Цитат на: "Салсеро"
Цитат на: "Blow"
Хитринка 2: Поставяш пирона след като е предварително завързан за шамандура. Cheesygrin

В такъв случай няма да е шамандура. Правилния термин е поплавък!


Я го кажи това поплавък на английски да те видя господин ниво адванст  Razz

Рецептата на баба ми за мек кекс след 4тия ден е една найлонова торбичка  Lol

ПОПЛАВЪК=техн. float


А да кажеш как е: айде, баджо, да ашладисваме фиданките или ойде коня у рекътА? Lol  Lol  Lol
Активен

euphoria
Newbie
*
Публикации: 3682



« Отговор #37 -: Май 23, 2007, 11:49:53 »

Бе мерудия и магданоз не е ли едно и също нещо?
Активен

when it comes, it comes unannounced and it feels like a matador is taunting me with his reddest red cloth
Sahne
Newbie
*
Публикации: 6741



« Отговор #38 -: Май 23, 2007, 11:54:21 »

мерудия е всякакъв вид подправки .
Активен

Don’t feed the forum trolls
kpacu
Global Moderator
Newbie
*
Публикации: 2195



« Отговор #39 -: Май 23, 2007, 12:34:34 »

Ето тук има всички поговорки (за да не ме питаш за всяка по отделно)
Активен
Fei4ka
Newbie
*
Публикации: 16083


« Отговор #40 -: Май 23, 2007, 12:37:35 »

Цитат на: "kpacu"
Ето тук има всички поговорки (за да не ме питаш за всяка по отделно)


МерЦи. Много якУ. Lol  Lol  Lol
Активен

euphoria
Newbie
*
Публикации: 3682



« Отговор #41 -: Май 23, 2007, 12:39:46 »

Lol  Lol  Lol
Цитат
Greetings, greetings, gimme cash for pastry! Здрасти, здрасти, дай пари за пасти!

 Lol   Lol
Цитат
A happening will happen to you. Ще ти се случи случка.


Цитат
Went the horse into the river. Ойде коньо у реката


Цитат
Bubbled not boiled. Врели-некипели.

Е, не  Lol  Lol  Lol
Активен

when it comes, it comes unannounced and it feels like a matador is taunting me with his reddest red cloth
Салсеро
Newbie
*
Публикации: 7233


Магистър-Инженер Корабоводител! 17/13.5 ;)


« Отговор #42 -: Май 24, 2007, 11:49:59 »

Цитат на: "kpacu"
ПОПЛАВЪК=техн. float

Само float няма да е.
Активен

ВНИМАНИЕ: Горенаписаното може да съдържа някой от следните, но не само, литературни похвати - ирония, сарказъм и хипербола - с цел внасяне на хумор в дискусията. На хората без чувство за хумор не се препоръчва да го четат.
angel_sin
Newbie
*
Публикации: 7071


« Отговор #43 -: Май 25, 2007, 17:59:16 »

някой правил ли е печено свинско с топено сирене ? Майка ми каза, че само веднъж е правила и било ужасно на вкус, а в интернет намирам разни такива рецепти .... Дали да го слагам сиренето, или да се огранича само с гъбки ?
Активен
Sahne
Newbie
*
Публикации: 6741



« Отговор #44 -: Май 25, 2007, 18:06:11 »

Цитат на: "angel_sin"
някой правил ли е печено свинско с топено сирене ? Майка ми каза, че само веднъж е правила и било ужасно на вкус, а в интернет намирам разни такива рецепти .... Дали да го слагам сиренето, или да се огранича само с гъбки ?
сложи и гъбки и сметана (такава на данон , дето е в кутия като от кисело мляко) 8)  сестра ми слага и топено сирене иначе Rolling Eyes  ако е тва , което си мисля де Smile
Активен

Don’t feed the forum trolls
angel_sin
Newbie
*
Публикации: 7071


« Отговор #45 -: Май 25, 2007, 18:09:17 »

нямам готварска сметана, а не ми се излиза повече за днес. А топеното сирене е натурално - от тези триъгълните. Сигурна ли си, че ще се получи с него ? Почти кило месо е, не ми се иска да го давам на дворните котки после ;)
Активен
Лора
Newbie
*
Публикации: 12015



WWW
« Отговор #46 -: Май 25, 2007, 18:09:50 »

Аз по принцип ползвам много сирена - топено, синьо, пармезан, моцарела....бе каквито намеря. Само че само на пилешко. Свинско не ям ,защото ми е много тежко и не знам дали сметаната и сирената няма да му дойдат в повече. А само с гъбки също става хубаво... Така де, въпрос на вкус.

сега ти прочетох последното мнение и съвсем мисля, че не трябва да слагаш.
Активен

Жени
Newbie
*
Публикации: 395



« Отговор #47 -: Май 25, 2007, 18:15:51 »

Цитат на: "angel_sin"
някой правил ли е печено свинско с топено сирене ? Майка ми каза, че само веднъж е правила и било ужасно на вкус, а в интернет намирам разни такива рецепти .... Дали да го слагам сиренето, или да се огранича само с гъбки ?


Със сметана, топ.сирене и гъби става божествено, но ако се прави с телешко месо (шол)...и със свинско става, но не е толкова вкусно и е в пъти по-тежко и мазно  Razz
Иначе телешкото се реже на филийки и се нарежда с редуване на гъбки, сметана и топ.сирене, малко дафинов лист или други екстри...и се задушава около час под налягане....мой приятел-готвач действа така и резултата е  Am-am
Активен
angel_sin
Newbie
*
Публикации: 7071


« Отговор #48 -: Май 25, 2007, 18:48:58 »

за телешкото знам, и аз така го правя .... сложих го вече свинското, само с гъби и подправки.
Активен
Sahne
Newbie
*
Публикации: 6741



« Отговор #49 -: Май 25, 2007, 19:25:00 »

огладнях  Lol  Lol  Lol ангелче метни една пържола , аз ще скоча и ще си я хвана с уста  Lol  Lol  Lol  Cheesygrin  Cheesygrin  Cheesygrin  Cheesygrin
Активен

Don’t feed the forum trolls
angel_sin
Newbie
*
Публикации: 7071


« Отговор #50 -: Май 25, 2007, 19:26:24 »

след час бъди под терасата  Lol Има и картофено пюре и салата от доматки  Cheesygrin
Активен
Sahne
Newbie
*
Публикации: 6741



« Отговор #51 -: Май 25, 2007, 19:42:49 »

Цитат на: "angel_sin"
след час бъди под терасата  Lol Има и картофено пюре и салата от доматки  Cheesygrin
ръсни и от тях малко ,тамън екстра пържоли със салаткаа ехееййй  , ще чакам с една кофа под терасата  и ще ловя Lol  Lol  Cheesygrin

Въпреки , че за 10 мин изядох половин суджук  Lol  Lol  Lol
Активен

Don’t feed the forum trolls
blonde
Newbie
*
Публикации: 5502


« Отговор #52 -: Май 25, 2007, 19:44:44 »

Сонче,условието беше с уста да ги ловиш Cheesygrin  Cheesygrin  Cheesygrin
Активен
angel_sin
Newbie
*
Публикации: 7071


« Отговор #53 -: Май 25, 2007, 19:45:28 »

Цитат на: "blonde"
Сонче,условието беше с уста да ги ловиш Cheesygrin  Cheesygrin  Cheesygrin


а така  Lol  Lol  Lol
Активен
HappyHeart
Newbie
*
Публикации: 6346



« Отговор #54 -: Май 25, 2007, 19:45:31 »

Ох много обичам смилянски боб със джоджен и свински ребърца....мама ми е сготвила и почти изядох втората купа....малко ми е зле, ама като ми мине пак ще преям Smile
Активен

Моето име е Любов.
angel_sin
Newbie
*
Публикации: 7071


« Отговор #55 -: Май 25, 2007, 19:47:40 »

Цитат на: "elito"
Ох много обичам смилянски боб със джоджен и свински ребърца....мама ми е сготвила и почти изядох втората купа....малко ми е зле, ама като ми мине пак ще преям Smile


а това как го обичаме ... лелеееее .... обещала съм на мъжо скоро да направя, но не знам какъв боб да купя. Баба винаги го е правила ужасно вкусен, а на мен не ми се получава нещо.

Няма да забравя какъв боб с наденица хапнахме в едно заведение на Дряновския манастир .... Не знам само дали ни се ослади толкова много защото беше вкусен, или защото бяхме катерили баири 3 часа преди това  Lol  Lol  Lol но всъщност няма значение, споменът е страхотен  Cheesygrin  Cheesygrin  Cheesygrin
Активен
HappyHeart
Newbie
*
Публикации: 6346



« Отговор #56 -: Май 25, 2007, 19:52:14 »

Цитат на: "angel_sin"
Цитат на: "elito"
Ох много обичам смилянски боб със джоджен и свински ребърца....мама ми е сготвила и почти изядох втората купа....малко ми е зле, ама като ми мине пак ще преям Smile


а това как го обичаме ... лелеееее .... обещала съм на мъжо скоро да направя, но не знам какъв боб да купя. Баба винаги го е правила ужасно вкусен, а на мен не ми се получава нещо.

Няма да забравя какъв боб с наденица хапнахме в едно заведение на Дряновския манастир .... Не знам само дали ни се ослади толкова много защото беше вкусен, или защото бяхме катерили баири 3 часа преди това  Lol  Lol  Lol но всъщност няма значение, споменът е страхотен  Cheesygrin  Cheesygrin  Cheesygrin


Мислех, че ще ми се смеете:)

Офтопик!!!! Какъв е този аватар?
Активен

Моето име е Любов.
angel_sin
Newbie
*
Публикации: 7071


« Отговор #57 -: Май 25, 2007, 20:01:13 »

г-н Папазов не го ли познаваш  Lol  Lol  Lol
Активен
Sahne
Newbie
*
Публикации: 6741



« Отговор #58 -: Май 25, 2007, 20:05:59 »

Цитат на: "angel_sin"
Цитат на: "blonde"
Сонче,условието беше с уста да ги ловиш Cheesygrin  Cheesygrin  Cheesygrin


а така  Lol  Lol  Lol
аз мислех  , че само пържолата с уста , така няма да се разберем драги моиии Lol  Mad  Lol
Активен

Don’t feed the forum trolls
HappyHeart
Newbie
*
Публикации: 6346



« Отговор #59 -: Май 25, 2007, 20:08:22 »

Цитат на: "angel_sin"
г-н Папазов не го ли познаваш  Lol  Lol  Lol


Знам го Тоя, ама се надявах да разкажеш историята на аватара...
Активен

Моето име е Любов.
angel_sin
Newbie
*
Публикации: 7071


« Отговор #60 -: Май 25, 2007, 20:31:06 »

Цитат на: "elito"
Цитат на: "angel_sin"
г-н Папазов не го ли познаваш  Lol  Lol  Lol


Знам го Тоя, ама се надявах да разкажеш историята на аватара...


в събота го оставих (Цецо де) в магазина, за да отида да посрещна Мариета ... А той се беше нагласил с костюма за сватбата. Като се върнахме си беше лепнал тази бележка за джоба ... за съжаление само една баба го е видяла и според него се е стреснала  Lol  Lol  Lol  Lol
Активен
Страници: 1 2 3 [Всички]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!