лошото_момиче
Newbie

Публикации: 3110
|
 |
« -: Май 09, 2007, 18:34:48 » |
|
Колко хора искат да изчезна от форума? Питам, защото една от модераторките ме обвини, че мненията са ми без никаква умисъл. Ако е така, ако смятате, че не съм нужна тук и сте против моето присъствие, кажете?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
euphoria
Newbie

Публикации: 3682
|
 |
« Отговор #1 -: Май 09, 2007, 18:39:22 » |
|
1. разбрала си прекалено погрешно мнението на 'модераторката'. 2. нямаш ли никакъв self-respect , че падаш до нивото 'ако не ме искате ще се махна' ?
|
|
|
Активен
|
when it comes, it comes unannounced and it feels like a matador is taunting me with his reddest red cloth
|
|
|
lioness
Newbie

Публикации: 8459
|
 |
« Отговор #2 -: Май 09, 2007, 18:40:06 » |
|
Лоши, не се излагай 
|
|
|
Активен
|
  Щастието явно е направено, за да бъде споделяно.
|
|
|
Sahne
Newbie

Публикации: 6741
|
 |
« Отговор #3 -: Май 09, 2007, 18:43:06 » |
|
ама еуфи и ти ли си мод я раздуйте за какво става въпрос щом толкова народ знае Аз те харесвам Лоши 
|
|
|
Активен
|
Don’t feed the forum trolls
|
|
|
Dita
Newbie

Публикации: 3660
Sakura
|
 |
« Отговор #4 -: Май 09, 2007, 18:44:40 » |
|
Хайде без скандали, а? "Модераторката" написа, че пораждаш спорове, както се съмнявам, че ще стане и с тази тема, а не че си ненужна и трябва да спреш да пишеш. Надявам се правиш разлика. Прости, че си ме разбрала погрешно. Не съм си и помисляла, че трябва някой да изчезва от този форум. Не знам какво ти става в последно време, но се държиш неадекватно. Не го казвам с лоша умисъл. Последното нещо, което "модераторите" желаят е да стават разправии. Извинявай, ако съм те обидила, но не желая да ставам пазвантин на детска градина и да следя за дребнави спорчета. никой не желае. По тази причина бих те помолила съвсем добронамерено и приятелски като един обикновен потребител да не създаваш интриги.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
euphoria
Newbie

Публикации: 3682
|
 |
« Отговор #5 -: Май 09, 2007, 18:44:55 » |
|
18 мода съм аз.  За справка вижте темата 'към хриси' в 'за форума'.
|
|
|
Активен
|
when it comes, it comes unannounced and it feels like a matador is taunting me with his reddest red cloth
|
|
|
Bambina
Newbie

Публикации: 12993
|
 |
« Отговор #6 -: Май 09, 2007, 18:46:11 » |
|
Е вече става много смешно, наистина... Може ли такава инфантилност? Не съм го очаквала от теб. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Pupi
Newbie

Публикации: 13515
Щастлива мама и щастлива съпруга!
|
 |
« Отговор #7 -: Май 09, 2007, 18:54:25 » |
|
Лоши, не приемай толкова лично всичко! Едва ли го е казал/а, с цел да се махнеш! Аз лично няма нищо против теб и смятам, че липсата ти би била осезателна! Айде свиркай си, има такива по-нетърпими неща в ежедневието. Все с бягство ли се оправяш. Цунки 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aleks
Newbie

Публикации: 2162
|
 |
« Отговор #8 -: Май 09, 2007, 18:57:34 » |
|
а бе я си стой на гъза....... за къде сме без теб!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
лошото_момиче
Newbie

Публикации: 3110
|
 |
« Отговор #9 -: Май 09, 2007, 18:59:15 » |
|
"на другите места, мненията ти са без особна умисъл и изглеждат като заяждане-цитат Ако на вас ви кажат, че мненията са ви кухи и са нещо като заяждане, вие как ще реагирате? В детската градина, децата мълчат и се свиват в черупката си. Аз нито съм от мълчаливите, нито съм от свитите. Да, Дита, обиди ме! Обидиме и то жестоко! Направо ме вбеси! Защото, колкото вас ви боли за този форум, толкова и мен ме боли! Защото ми писна от факта, че никой не си отваря устата, защото ако си я отвори ще го обяват за заядлив. Защото ми писна от хора, които ги е страх да им се каже истината в очите. Защото аз не се крия зад пердета, както писа Бизар а пиша конкретни неща към конкретни хора. Защото ми писна от лицемерие и ми писна от това да ме взимат за малоумна. Защото това съм си аз и ако това не ви харесва, ок! Но, ако има хора, които смятат, че съм полезна с нещо и имат нужда от мен, плюя на агитките ви и на скритите съюзи..........
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Pupi
Newbie

Публикации: 13515
Щастлива мама и щастлива съпруга!
|
 |
« Отговор #10 -: Май 09, 2007, 19:01:23 » |
|
Не и скам да взимам конкретна страна, но мисля, че с основание се палиш. Аз също бих се подразнила на такова изказване. Но пак не е необходимо да се караме и да се разправяме. Много гадно ми става от такива дрязги 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kpacu
Global Moderator
Newbie

Публикации: 2185
|
 |
« Отговор #11 -: Май 09, 2007, 19:05:33 » |
|
Ми то тук има пет-шест човека!?! Всичко останало е жени! Ми то хора, хора, па колко хора да искат да изчезнеш?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dita
Newbie

Sakura
|
 |
« Отговор #12 -: Май 09, 2007, 19:05:36 » |
|
Лошата, когато имаш някакво запитване към модераторския екип и по-конкретно към определени модератори и искаш то да бъде чуто, разгледано, коментирано, тогава направи тема в съответния раздел, за да се коментира. Хвърчащи изказвания във всяка тема, която ти попадне пред очите аз намирам за опит за заяждане. Мнението ми е казано по този повод, а не по друг. Надявам се сега да ти е станало по-ясно защо е било написано. Както и че не е било с желание да те засегна в аспекта, в който ти си се засегнала.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Bambina
Newbie

|
 |
« Отговор #13 -: Май 09, 2007, 19:06:33 » |
|
Хайде само да не изопачаваме думите на Дита, а ? И всички, които мислят да се включат в темата моля първо да прочетат темата "Към Хриси" в "За форума" и "Сватба, сватба, сватба" в на "Лафче".Не изобщо не става дума за всичките мнения на лошото момиче и тя го знае отлично. Става дума едиснствено и само за спора около модераторите, спама и подобни хапливи неща САМО около тези две теми ! Нека освен да не бъдем инфантилни, да не лъжем ! [/b]
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dita
Newbie

Sakura
|
 |
« Отговор #14 -: Май 09, 2007, 19:06:47 » |
|
Ми то тук има пет-шест човека!?! Всичко останало е жени! Ми то хора, хора, па колко хора да искат да изчезнеш? 5-6 човека. Останалото не е жени. Останалото е богини. Така казваше мой познат преди време по повод жените. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Absolute
Newbie

Публикации: 816
|
 |
« Отговор #15 -: Май 09, 2007, 19:09:21 » |
|
Лоши аз съм.... амммм.. ъхммммм.. ПРОТИВ да се махаш от форума! Всеки тук се е дразнил на някого във форума. Препоръчвам ти да прекараш известно време извън форума и мисля, че за няколко часа, най-много ден-два - ще ти мине.
|
|
|
Активен
|
img]http://... . jpg[/img]
.:GeT oUt Of My DrEaMs; GeT iNtO mY cAr:.
|
|
|
Smiley
Newbie

Публикации: 6262
Усмивка
|
 |
« Отговор #16 -: Май 09, 2007, 19:25:26 » |
|
Честно казано когато се появих в новия форум и започнах да чета темите наблюдавах повечето потребители, изграждах си някакво мнение (колкото и субективно да е, но съм сигурна, че всички имате такова за всеки). И да си призная първото впечатление е лошо. Базици тук, базици там, спам тук, спам ей там... Да, случва се, признавам! Но е много трудно за някой външен човек да намери нужната му информация (особено в първите три раздела на форума). Няма човек, който да не е спамил в някоя тема, но трябва да го избягваме - всички.
Относно модераторите, лошата и т.н. : Мисля, че е време да спрете да се заяждате всички Колкото и прикрито да е си се заяждате и отстрани е тъжно да ви гледам. Няма криви/прави. Преглътнете малко гордостта си всички и се извинете една на друга. А нищо няма да ви стане от това (дори и да смятате, че няма за какво да се извинявате). Всички ви уважавам 1. заради това, че сте по-зрели от мен 2. заради опита и съветите, които давате 3. заради това, че всички правите обстановката тук приятна. Моля ви... спрете с този спор кой е прав, кой е крив, кой модератор, кой не...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fei4ka
Newbie

Публикации: 15952
|
 |
« Отговор #17 -: Май 09, 2007, 19:41:29 » |
|
А мене е тия дублажи мноо ме дразнят! Иначе аз искам Лошич да остане, защото обичам лошите хора... Онзи ден й казах именно на Лошата, че уважавам всички модератори. Това не значи, че съм съгласна с всичко, което се случва във Форума, но съм наясно, че света не се върти околомен и в момента сама си провеждам терапия "не се бори с вятърни мелници"!  Лоши, хайде с мен! Има неща, които въртим, сучем, пишем, бришем и после пак са си същите...Или свикваш или се местиш да живееш другаде.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Smiley
Newbie

Публикации: 6262
Усмивка
|
 |
« Отговор #18 -: Май 09, 2007, 19:44:20 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fei4ka
Newbie

|
 |
« Отговор #19 -: Май 09, 2007, 19:48:11 » |
|
Естествено, че не си виновна ти... Сега прочетох обяснението на Дита в една друга тема по повод дублажите, но пак си ме дразнят...Но - ще свикна и с това.  В България човек свиква с толкова много неща...сега едни дублажи ли ще правим на въпрос... Гледам ей ся един шофьор на 94 си сложил табелка: Аз ще стачкувам. И се замислих: Какъв е смисълът й?!? Иска да ми/ни каже: Е*ете си майката гадни хлебарки, на 15-ти ще ходите пеша...Или какво? 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Bambina
Newbie

|
 |
« Отговор #20 -: Май 09, 2007, 19:54:59 » |
|
Феичке, вместо да продължаваш с мнимото роптаене защо не кажеш най-сетне на съответното място кое чак толкова не ти харесва, (освен дублажите), с какво не си съгласна и какъв е проблема? Защото ми е много чудно как тръбиш из темите, че Или свикваш или се местиш да живееш другаде. а не казваш какво точно има ? Ако чакаш някой да те попита- правя го аз, ето. И съм напълно съм сериозна.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Салсеро
Newbie

Публикации: 7215
Магистър-Инженер Корабоводител! 17/13.5 ;)
|
 |
« Отговор #21 -: Май 09, 2007, 19:56:47 » |
|
Къде има обяснение за дублажите? Че ми е интересно дали съвпада с моето. 
|
|
|
Активен
|
ВНИМАНИЕ: Горенаписаното може да съдържа някой от следните, но не само, литературни похвати - ирония, сарказъм и хипербола - с цел внасяне на хумор в дискусията. На хората без чувство за хумор не се препоръчва да го четат.
|
|
|
Fei4ka
Newbie

|
 |
« Отговор #22 -: Май 09, 2007, 20:01:56 » |
|
Мисля, че вчера ти казах, Бамби. Ще го повторя и днес - не ми се влиза в излишни полемики, които няма да доведат до нищо стойностно. Този мач съм го играла не веднъж във Форума и резултата ми е предварително известен. Както ми беше до болка ясно какво ще стане когато видях питането на Лошата пуснато в другия раздел. Ако знаех намерението й да го пусне предварително бих я посъветвала да не го пуска. Защото ще получи n-брой страници приятна модеаротрска солидарност и нищо повече. Ето, че на практика става именно това. Искам тук да се извиня на алекс, защото сега виждам, че и аз съм създала малко спам в темата на Ави в мини полемика с моята любима Мермайда... 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blonde
Newbie

Публикации: 5502
|
 |
« Отговор #23 -: Май 09, 2007, 20:07:58 » |
|
Какви са тея детинщини? Само се търси какъв изкуствен скандал да се създаде Стегнете се малко.. Лоша,голяма,зряла жена си..не ти отива да се държиш по такъв начин.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Bambina
Newbie

|
 |
« Отговор #24 -: Май 09, 2007, 20:12:10 » |
|
Ами не си ми отговорила, но след като вече те питах и ти проявяваш нежелание да ми отговориш, считам върпоса за приключен.
Модераторска солидарност не е получавала лошото_момиче.Уважихме питанията й. Получи един куп обяснения от модератори и администратор, подробни отговори на всичките си въпроси, както и доста старателно направена статистика, за да бъдем максимално полезни и точни. Всички отговори бяха възпитани, любезни и максимално пълни. И това всичко във връзка с питането на лошото_момиче.
Лично аз повече нямам желание да се занимавам с тази изкуствена интрига.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|