star chick-chat.org star Последни публикации
Страници: 1 ... 8 9 [10]
 91 
 -: Ноември 18, 2018, 19:56:05 
Започната от Korneliq - Последна публикация от Smiley
Не ми се струва нормално да се чувате чак на по-долния етаж.

 92 
 -: Ноември 18, 2018, 19:15:19 
Започната от Korneliq - Последна публикация от utopia
Ееее, баси му и хората, чак от по-долния етаж, тия са някакви изтрещели!

 93 
 -: Ноември 18, 2018, 17:58:37 
Започната от Korneliq - Последна публикация от Korneliq
Искам да мрън-на на някой с деца, който ще ме разбере...

Само ние ли имаме проблем със съседите? Не знам какво не ни е наред вече, честно...

Преди време са се качвали за шум (от чистене), от кучетата пак шум, един път ни обвиниха, че асансьорът е мръсен заради нас (а не беше- не бяхме излизали- и така и не повярваха че не сме ние).

Сега аз готвех, а малкият си играеше с колите. На мен не ми е бил особено шумен, играеше си сам близо час. Чух удари по парното и се замислих дали е сигнал някакъв, но понеже бяхме тихи (според мен) реших, че някой ремонтира. Може и да съм свикнала и като си влачи  колите по пода (има една голяма), да е шумно, не знам...Но се качиха съседи от долния и по-долния етаж. Тази от долния почна да ми се заяжда/шегува, че ще ми вземе детето и ще го води н а купон. Питах ги какво има, нещо шум ли са чули, защото не правим нищо особено. Тя каза, че от по-долния я питали далиу не мести мебели, нещо страшно било...за Бога как  може на по-долния етаж да се чува шум от игри с колички??При това уж тухла...
 И то така непоносим шум, че да се качват да се карат? Зад нея беше и мъж някакъв и ми казаха "контролирайте си детето" и подобни.
Нямате идея как ревнах като затворих вратата, чак малкият се стресна....

Много ми е стана тъпо, че ми обвиняват детето така, а наистина не знам какво лошо беше направил. И че нямам грам спокойствие и уединение, да ме тормозят по тъмно, като съм сама с детето и двете кучета и без друго откачам...Много ми е криво, все едно това вече не е домът ми.
Не искам да ни мразят така. Не правим нищо лошо никога, опитваме се да сме максимално добри, внимаваме как паркираме, сложихме килими, за да не пречим на съседите. И пак... Може пък това е разковничето- изобщо да спрем да се съобразяваме и да ни пука.

Най-странното е, че на мен никога не ми е пречил никой съсед. Твърдят, че всичко се чува, аз не чувам кой знае какво- някоя караница, понякога музика, ремонти е имало, но никога нещо да ме извади от релси. Аз съм нервен човек, но дори не ми хрумва да се кача да се карам с някого, защото детето му си играе. Толкова ми е грозно...

просто исках да го излея някъде, ясно ми е, че няма какво да направите. искам на секундата да се материализира къща и да се изнесем  Razz

 94 
 -: Ноември 18, 2018, 09:52:03 
Започната от PPP - Последна публикация от D.Dimitrova
Хубаво е,че потърсихте второ мнение. Надявам се бързо да се намери разрешение. Интересно ми е какви хормони пусна. Едно генерално успокояване трябва, но как да стане, не мога да дам идея.

 95 
 -: Ноември 18, 2018, 09:32:21 
Започната от PPP - Последна публикация от utopia
А какво е лечението в крайна сметка, Лиони?

 96 
 -: Ноември 18, 2018, 08:52:03 
Започната от PPP - Последна публикация от lioness
Здравейте, вчера бяхме при гастроентероложката, към която ни насочи Ади. Тя тотално отхвърли непоносимостта, ензимите, пробиотика, диетата. Каза, че точно това изследване, което ни е било назначено е безумно скъпо и нищо не показва. Че ако беше непоносимост щеше непосредствено след консумация на мляко / яйца стомахът да реагира, да я боли, да повърне, да я хване разстройство. А тя не е яла два месеца вече, а продължава да се оплаква. Сега имаме назначени нови изследвания, които тази седмица ще направим във Варна и ще и изпратим да види. Най-верояно се касае за синдром на раздразнено черво, а от цялата хамалогия с диетата съвсем се е филмирала и вече на нервна почва я свива и съобщава болка. Тя лятото изкара един стомашен преди да започне всяка нощ да я боли, най-вероятно той е разбутал средата, провокирал е някаква по-продължителна болка. То реално от средата на август до началото на септември по два пъти се будеше дори. След това отидохме на гастро, започнахме диетата, хапчетата. Имаше едни десет дни макс без оплаквания и после пак започна. Според докторката от прегледа вчера и генетичен фактор има, тъй като и баща и, и леля и, и баба и, ВЕЧНО са с киселини, болки в корема, рефлукси, а Диляна много прилича на тях и вероятно е взела и слабия стомах. Каза ни, че болката идва от червото.
Между другото, класната ми съобщи, че Диляна и споделила, че вечер като легнела и не заспивала, а чакала да види дали ще я заболи. Като наближало време за обяд ставала неспокойна, питала какво ще има за обяд, дали не са забравили, че е на диета, веднъж даже се разплакала дали ще я боли корема после. Явно вече от страх я свива корема.
Всъщност в старанието си да спазваме предписанията на доктора съвсем съм си побъркала детето, изобщо не е било необходимо нито да я тормозя с такава диета, изобщо не е бил показателен този тест за хранителна непоносимост.
Нито прословутите ензими от Англия беше чувала лекарката, нито е съгласна да се пие пробиотик ей така.
Отдели ни много време, разпитва за боледувания от най-ранна детска възраст. Определено имаше смисъл от прегледа, защото ако бях потърсила второ мнение във Варна щях да получа същия тест, още по-строга диета, и още една рецепта с ненужни лекарства.
В момента трябва да пуснем пкк, црп, някои хормони, имунологичен макрер за целиакия, и още няколко елемента. Но основната идея на лекарката е, че се касае за синдром на раздразнено черво.

 97 
 -: Ноември 16, 2018, 11:08:47 
Започната от PPP - Последна публикация от utopia
Ма изобщо не ми дреме коя група ще е, Корни, в момента искам да е здрава и изобщо да ходи, не ми е на дневен ред грам това, нито ми е важно, да повтаря, да не повтаря, тя въобще не ходи, бе, жена.

 98 
 -: Ноември 16, 2018, 09:53:41 
Започната от PPP - Последна публикация от Korneliq
Нямам идея септември каква група ще е и честно казано ми е все тая Cheesygrin
..
Хм, как така все тая, ако тръгне втора група септември, ще бъде предучилищна на 5 и първи клас- на 6. Измествате всичко с една година, или избирате година в ДГ, която да повтаря...за мен най-логично е да е пак първа група и затва.

Все си мисля, че това трябва да се осъзнато решение.

Не си представям, ако мойто сега беше трета, нямаше да смогне изобщо.

 99 
 -: Ноември 15, 2018, 22:15:50 
Започната от PPP - Последна публикация от utopia
Нямам идея септември каква група ще е и честно казано ми е все тая Cheesygrin

Свеки...нямам думи просто. Плюсове, ахаххахаха

Три дни я гледа сега леля ми и си отдъхнах малко психически, че със свекито се побърквам просто. То бива бива да си неадекватен...

 100 
 -: Ноември 15, 2018, 19:45:49 
Започната от PPP - Последна публикация от Korneliq
А септември пак ли ще е първа група, или? Мислех го и аз едно време, ама реших да су върви с набора, затва ми е интересно при вас. Не казваш за свеки, освен, че яко глезотия, оправят ли се, плюсове някакви бяма ли?

Страници: 1 ... 8 9 [10]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!