star chick-chat.org star Последни публикации
Страници: 1 ... 8 9 [10]
 91 
 -: Януари 11, 2018, 21:03:23 
Започната от Korneliq - Последна публикация от utopia
Абе, да, ама от трясване на някоя до "умът му да е другаде" има мноого тънка линия.

 92 
 -: Януари 11, 2018, 21:02:19 
Започната от bizzare - Последна публикация от lioness
Тя нали ходи на уроци по математика?

 93 
 -: Януари 11, 2018, 20:59:29 
Започната от Korneliq - Последна публикация от Galina_Dim
Аз съм "за" отворените връзки, не знам зряла ли съм, консервативна ли съм, каква съм, но когато и двамата се чувстват добре с това. Когато двамата в една двойка да на единна позиция, това е добре, води до добро, здраво общуване помежду им, както и с децата им. Ако потребността на мъжа ми е от секс с друга жена, бих искала да знам за това, за да мога да му пазя гърба - както спрямо децата, широкия кръг семейство, така и в обществото. И съм му го казвала в прав текст, като единственото ми условие е да няма деца от други, за да не ми излезе някога проблем с наследство. Дали ще тресне някоя някъде някога не ме вълнува особено, смятам че ние с него имаме цяла вселена неща, които ни свързват и извън секса, за да ми е чак такава опорна точка и защитена територия. И категорично предпочитам да си задоволи някакъв трепет, отколкото денонощно да я бленува тая потенциална жена, голям праз, че оная му работа ще е неопетнена, когато умът му ще е другаде. За себе си не знам дали бих изневерила, но ако ми излезе такава държима потребност, вероятно бих, поради същите причини.Наскоро ми попадна някъде текст, че извънбрачният секс може да донесе реални ползи за брачната двойка и то точно като допринася за това отделните единици да се чувстват добре. Утопично ми е да вярвам, че един-единствен човек е в състояние да отговори адекватно на всичките ми потребности, или пък аз на неговите. Но и не си представям да ме тресне сексуален глад и да не го отнеса първо към съпружието, ами да си инсталирам приложение.

Едит: Никола ни е хващал на калъп Н на брой пъти, мисля че всички сме претръпнали. Сега е яко, защото като ни види, че започваме да се обикаляме, се усеща някакси и отвлича брат си и сестра си да си играят нещо, даже чука преди да нахлуе при нас в такива моменти. За сексът съм обяснила в подробни детайли, когато забременях с близнаците, беше му интересно, тогава навърза, че очевидно и в нашата къща не е мираж и оттам лесно събра логика да съобрази какво правим понякога сами с татко му в спалнята. Като цяло му се повиши разбирането. И естествено, обяснил е на всички в детската какво е секс, но те учителките са му свикнали, че обяснява всякакви странни неща в дълбоки детайли.

 94 
 -: Януари 11, 2018, 20:58:12 
Започната от bizzare - Последна публикация от Pupi
Фей, нормално е. Това я притеснява, създава й дискомфорт. Всяко нещо с времето си. Ще ги научи, ще разширява и обогатява знанията си. А това с чийтването от градина и малката го е правила. Но ще отмине.

 95 
 -: Януари 11, 2018, 20:55:36 
Започната от bizzare - Последна публикация от kateto
Явно ще учите цифрите Smile Милите, как сами си налагат проблеми..

 96 
 -: Януари 11, 2018, 20:54:19 
Започната от HappyHeart - Последна публикация от kateto
Не се знае Smile По-малкия работодател поне според моите наблюдения е по-склонен към пазене на работната сила.. Smile

 97 
 -: Януари 11, 2018, 20:48:48 
Започната от Korneliq - Последна публикация от lioness
Звездичките баща ми го въведе, но се постарах да изравня везните с реалността, като я заведох на гробищата. Иначе и аз вярвам, че душите не умират.  Rolling Eyes

 98 
 -: Януари 11, 2018, 20:44:59 
Започната от Korneliq - Последна публикация от bizzare
Хахах, Лъв, убиваш ме, ставали звездички Cheesygrin Cheesygrin, ама без пчелички
Kiss

Аз се стремя да не залитам в това да анатемосвам неща, в които биха могли да вярват. Ние не сме религиозни, ама не искам да ги режа отрано, ако искат да вярват пък. Обясняваме за няколко варианта обикновено и за вярата, и за създателите.

 99 
 -: Януари 11, 2018, 20:41:42 
Започната от HappyHeart - Последна публикация от Smiley
Ох, като ви чета и се депресирам за след два месеца, когато ще започна да си търся работа. След майчинство, с дете, което тепърва тръгва на ясла. Успех...

 100 
 -: Януари 11, 2018, 20:30:01 
Започната от Korneliq - Последна публикация от lioness
О, въпросите са безкрайни. Всеки път обяснявам на разбираем език и разкривам по още нещо. Скоро обяснява за цикъл, защото ме попита използвам ли превръзки. Защото първо питала баба си и тя казала, че вече не ползва. Пообясних, дори вкарах термина яйцеклетка, и че от нея може да се получи бебе Cheesygrin. Покрай бременността и раждането доста въпроси задава, знае, че бебето се ражда от слабините, но мисля, че не вкарах термина вагина. За пъпната връв, контракциите и изтичането на водите знае. То на последните две и тя присъстваше.
За смъртта обяснявам, че душите на хората стават звездички, сънуваме ги, например аз често сънувам починалите си баба и дядо и си спомням за тях. Обяснявам и за вярата отчасти. Но пък за телата на мъртвите вече знае, че се погребват, дори изяви желание да я заведа на гробища и сама положи цветя. Абе, доста информация иска и гледам винаги да се придържаме към истината. Никакви птички, пчелички и щъркели.
Дори знае, че Феята на зъбите е майка и. Още не се е усетила, че дядо Коледа е баща и, ама той нали беше дистанционен тази Коледа и свекърва ми беше вербувала някакъв съсед-студент да се преоблече с костюма. Мина номера, но е резервирана и попита защо бил по чорапи, защо чувала останал празен. Усети се, че е постановка. Пита ме как лети шейната, като това не е възможно. Не можах да отговоря, казах и, че елените ядат реактивни моркови  Lol После обърнах нещата, започнах да я питам дали наистина могат да летят, и така и не завършихме разговора.

Страници: 1 ... 8 9 [10]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!