star chick-chat.org star Последни публикации
Страници: 1 ... 8 9 [10]
 91 
 -: Май 09, 2019, 15:27:41 
Започната от foreveryours - Последна публикация от foreveryours
Момичета,

след последните изследвания  TSH ми излезе 3,38 което е в норма, но било леко завишено (така каза лекарката, която ме следи) и ме изпрати на ендокринолог, според която не е проблем, но ми изписа да пия Euthyrox ,,за всеки случай”, някоя от вас пила ли го е през бременността? Изобщо не ми се иска да пия хапчета за всеки случай..... Confused

 92 
 -: Май 05, 2019, 21:20:11 
Започната от utopia - Последна публикация от HappyHeart
Писах ти на лично.

 93 
 -: Май 05, 2019, 15:56:07 
Започната от utopia - Последна публикация от Maggie
Кое защо толкова чакане, Хепи? В клиниката, в която ходех, просто се чака - нали знаете, че имаш един малък прозорец за манипулация или изследване. Ако е претоварен лекарят или отсъстващ, чакаш до следващия месец. Една година я изгубих от глупост - моята и на бившата ми лекарката, която не се сети нито едни изследвания да ми пусне и нямаше хубава техника и аз си чаках като идиот нещо да се случи. Сега ще се завърти една година, откакто разплитам възела.

 94 
 -: Май 05, 2019, 13:09:38 
Започната от utopia - Последна публикация от HappyHeart
Маги, аз те разбирм и подкрепям в избора ти, щом предстои процедура. Малко от рано си се оттеглила обаче и е притеснително кан ще ти се отрази това на психиката. И защо толкова чакане???

 95 
 -: Май 03, 2019, 14:46:50 
Започната от utopia - Последна публикация от foreveryours
Корни, по темата за работата и аз първо не получих повишение, заради лични предпочитания на ръководството към друг кандидат и в последствие и заради бременността изпуснах и чаканото две години увеличение на заплатата....  Rolling Eyes Явно с теб имаме сходна съдба  Big grin
Не го преживявам лично, но малко ме е яд, защото се надявах да постигна повече преди да имам дете. Не за друго, а защото после не съм сигурна, че ще имам желание за развитие в работата изобщо  Big grin

 96 
 -: Май 03, 2019, 00:08:56 
Започната от utopia - Последна публикация от Maggie
Ами не знам как е прозвучало, но като едва си си уредил манипулация през декември някак си не искаш да се поотложи, щот си малко болен и няма да ти сложат упойка. Просто си има и по-чувтвителни периоди Smile

Децата не се съобразяват да не ти кихат в лицето, да не си бъркат в носа и ако стоиш настрана, директно те питат защо страниш от тях, вместо да се съобразят. По принцип смятам, че е редно родителите да следят за това, защото за конкретния случай майка й не ме знае бременна ли съм или не (тя знае, че опитвам) и не ме предупреждава, ако малката е болна.

Всеки си преценява. Сега последно се смутих дали бих си дружала, ако имам дете, с близки приятели, чието дете не е имунизирано (доколкото знам по техен избор). Ми, ако трябва, и тях ще избягвам. Тоест по-спокойно ще ми е така.

 97 
 -: Май 02, 2019, 23:45:41 
Започната от utopia - Последна публикация от Korneliq
Ужас, мои или не, никога не съм избягвала деца, още повече небременна... като някакво гнусно животинче описваш как ти се “вре”. Сигурно само така звучи, доколкото знам много се занимаваш с деца и си отдадена на това, но си прозвуча грозно. И ако няма доказан тест за бременност съвсем не разбрах защо се отбягват познати деца, ние сме голвми хора, един сопол не е краят на света.

 98 
 -: Май 02, 2019, 23:39:50 
Започната от utopia - Последна публикация от Maggie
Конкретно за работата си беше рисково, защото самите деца, с които работех, са с по-нисък имунитет и си боледуваха (отделно за тях колко съм треперила да не ги заразя аз с някой вирус) и отделно ходех в училище, детска градини и социални центрове и това са много разнообразни деца, и всяко идва със свой си вирус или бактерия и затова напуснах. Това мисля, че е правилно.

Но истината е, че аз избягвах и на гости на съседите да ходя, което действиетелно е твърде много, но като знам, че се е случвало малката да ми кашля и киха, а тя обича да се вре в мен, и съм предпочитала да си стоя у нас. Все пак не е мое дете, че да нямам избор.

Ами и аз това си викам след 40 някаква кариера, въпреки че амбициите ми понамаляха вече.

 99 
 -: Май 02, 2019, 23:20:15 
Започната от utopia - Последна публикация от Korneliq
А да бе, 2 години майчинство и 2 боледувания и ще стана почти на 40, пък ще си работя наравно с 25 годишните Razz А и аз не схванах за какво преебаване говорим, то е въпрос на качества, опит и обстоятешства, нищо повече.
Аз също знам, че не работи “не го мисли”, ама е факт, че ако ти е ангажирано съзнаниетонс друго, става по-лесно  и по-приятно най-малкото ;) А и чак да избягва срещи с деца си е прекалено.

 100 
 -: Май 02, 2019, 22:57:55 
Започната от utopia - Последна публикация от utopia
Ох, някой кат ми каже: не го мисли, ииииииииииииии откачам. Иначе Маги наистина малко се филмираш. Но те разбирам  Rolling Eyes

Корни, споко, де, ако няма да раждаш повече деца, оттук нататък само ше преебаваш младите колежки в майчинство, тепъва предстои голямата кариера. Иначе е гадно, съчувствам.

Страници: 1 ... 8 9 [10]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!