star chick-chat.org star Последни публикации
Страници: 1 ... 8 9 [10]
 91 
 -: Март 14, 2018, 11:05:24 
Започната от PPP - Последна публикация от Pupi
Областта на челото е най-здрава, вероятно само повърхностно си се шибнала. Можеш да намажеш с мазно, щом нямаш лед. Иначе следиш за гадене, световъртеж, поспаливи ст, повръщане. Хладилник имате ли, сложи пакетче мокри кърпички в хладилника, вадиш по една и налагаш на удареното.
И да кажеш после за почивката!

 92 
 -: Март 14, 2018, 10:56:39 
Започната от PPP - Последна публикация от black_berry
Ние като лежахме в болница заради на Марин скока от пързалка - невролога каза, че при удар в предната част на главата - чело и около него, трудно става сътресение... по-опасно е падане на задната част Smile
Иначе си в серия, яко, ама понякога е така...
Я кажи как мина почивката - къде бяхте?

 93 
 -: Март 14, 2018, 10:49:00 
Започната от PPP - Последна публикация от Korneliq
Корни, при удар в челото трудно става сътресение, така че мисля можеш да си спокойна, че нямаш...

е то е над челото, в началото на косата (поне е покрито с коса и не се вижда рогчето  Lol )

Ще живея сигурно, ама напослеък все нещо ми се случва, какво ли не преболедувах, писнА ми.

Вие сте ми пристан за успокоение, разбира се и мъжът отнася мрънкане  Cheesygrin

 94 
 -: Март 14, 2018, 10:41:11 
Започната от PPP - Последна публикация от black_berry
Корни, при удар в челото трудно става сътресение, така че мисля можеш да си спокойна, че нямаш...

 95 
 -: Март 14, 2018, 10:17:36 
Започната от PPP - Последна публикация от Korneliq
Пак ще ви мрънкам и питам за съвет :( явно съм в серия, ще ме простите...

За удар по глава какво се прави? Ама доста силен и болезнен, излезе веднага цицина, вдясно точно над челото. Не съм губила съзнание и не мог да преценя дали ми се повръща, щото ми се реве и ми е поредният смотан ден.

Не ща да чета в гугъл, там вунаги пише ужасни страхотии.

Лед няма в офиса, седях малко под студена вода.
Доколкото знам и да има сътресение, решението е почивка само, което няма как да стане.

Не ми се ще пак на рентген, преди 10 дни ходих заради синусите...


 96 
 -: Март 14, 2018, 09:15:35 
Започната от PPP - Последна публикация от Liliq
Пупи, за момента освен, че ги водим събота и неделя на Витоша, за по-продължителен престой някъде, няма как. И на бабите не мога да ги пратя, едно, че моите родители работят, а пък и не е лека задача да се грижат за две три годишни, на които само щуротии са им в главата.

 97 
 -: Март 14, 2018, 08:34:48 
Започната от Korneliq - Последна публикация от Smiley
Кърми толкова колкото искаш, а и той щом още си търси, не виждам причина да му намаляваш кърменията. След годинка си е напълно нормално да си го отбиеш ако решиш.

 98 
 -: Март 14, 2018, 08:26:20 
Започната от Korneliq - Последна публикация от lioness
Сладур Cheesygrin Хубаво си решила за кърмата, ако от сега намалиш на веднъж на ден до месец ще спре производството.
От какво беше болен? Грип ли усложни?

 99 
 -: Март 13, 2018, 17:32:04 
Започната от Korneliq - Последна публикация от Catherine
Ето ме и мен с 8-месечен Дамян. Това дете е чудо на чудесата  Lol Абсолютен щурак е, стопява ми лагерите ежедневно, не застава на едно място. Научи се да става и вече прави кръгчета в креватчето. Днес си измисли и нова игра, с едната ръка се държи, с другата си взима книжката, вдига я, после пак я хвърля, за да може да се наведе и пак да я вземе  Lol Първоначално мислех, че я изпуска, но след като го понаблюдавах, съвсем целенасочено я пуска пак и веднага се навежда да си я вземе. Също така точно на девети започна да седи стабилно най-после. Играе си и като седи на столчето за хранене, аз му оставям играчки и той ги хвърля. Веднъж скришом си подложих ръката да ги хващам във въздуха и ми беше много смешно как хвърля и веднага замижава, защото очаква да се чуе трясък  Cheesygrin Прави причинно-следствени връзки вече.
Миналия месец изкара и първото си боледуване, за мое най-голямо съжаление стигна и до антибиотик  Unsure Почти две седмици беше, но оцеляхме, макарт че в един момент си мислех, че никога няма да ги изкашля тия храчки. Поради това стопирах захранването и зверски изостанах, по план трябваше вече да съм въвела трите меса и вече да въвеждам глутена, но не би... едва днес почнах да въвеждам пилешкото и приключа ли с него, ще давам нататък. Определено не искам да бавя глутена повече. А и ми омръзна за всичко да внимавам да е безглутеново, дано да няма проблеми с него и въвеждането да мине гладко. Иначе яде като змей. Изяжда по 200 грама пюре на обяд и не му стига. Така му се радвам с какъв ентусиазъм подхожда към храната (все пак е мой син  Lol), с такъв апетит си хапва всичко, което му дам, и домашни, и купени пюрета, особено много харесва месните. Замислям се да му увеличавам порциите, че ги излапва за норматив и пак отваря устата и чака още. Продължава да пие желязо, покрай боледуването му пускаха пак кръвни изследвания и хемоглобинът вече е 105, т.е. с 9 единици се е вдигнал и сега поне е в границите, макар и по-скоро на долната граница  Razz
Днес бяхме на ДК Дамянчето много е пораснало - цееели 550 гр. и 2 см.! Мерките му са 7800 гр. и 71 см. Педи каза, че са тръгнали едновременно 3-4 зъба, които до другата консултация трябвало да пробият! Което обяснява киселия му период напоследък. В неделя за първи път го оставихме на баба му за цял ден, излязохме в 12 и се прибрахме в 20, той много добре се държал и съм обнадеждена. Ние ходихме на кино и шопинг, много беше освежаващо. Също така понеже вече е голямо момче, а не бебе, се учим на приспиваме без гърда. Вчера си легна около час след последното хранене, заспа само с полюшваше и слушайки любимия влак. През нощта се събуди и въпреки че много ми се спеше и по-лесно щеше да ми е да му дам да суче, бях упорита и успях да го приспя без гърда, надявам се постепенно пак да отпадне нощното хранене, което си върна след Нова година. И на обяд след като хапна пюренце, реших да пробвам, заспа си в креватчето, много съм хепи. Педи вика да му останело само едно кърмене Confused Не мисля да я слушам за момента. Давам си по моя план, като плановете ми за отбиване са към годинката, дотогава поне ще си го кърмя, пък после ще видим как ще се развият нещата.
И май за друго не се сещам за момента. Ако се сетя ще пиша, а сега приключвам, че баба му му дава каша досега и сега си чака десерта кърма  Lol

 100 
 -: Март 13, 2018, 11:23:16 
Започната от Galina_Dim - Последна публикация от Pupi
Аз за това споменах и АБто. Знаеш как сваля имунитет, нормално е после да са по-податливи на инфекции. Скапана въртележка, от която трудно се излиза!

Страници: 1 ... 8 9 [10]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!