star chick-chat.org star Последни публикации
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10
 21 
 -: Май 22, 2019, 13:38:01 
Започната от Galina_Dim - Последна публикация от Korneliq
Реално ако толкова прерита за деца, може да се извади сперма без проблем и да се прави инсеминация, ако не стане възвръщането на функциите. Плюс моят мъж не го виждам да иска повече от 2 деца, та и аз го обмислям от известно време като вариант. Спирала и хапчета категорично не ща.

Плюс едно.

Само че това е ако се запазят текущите семейства, където да кажем сме планирали 2 деца (не че не може да ни се прииска трето, но в по/зряла възраст ще сме го обмислили уж).

Но ако все пак нещо стане, семейството се разпадне и мъжете решат да градят наново...са прецакани малко. Примерно на 45  да си хване мацка на 25 и тя си иска дете  Razz Съвсем реалистичен сценарий с кризата  на критическата  Lol
 

 22 
 -: Май 22, 2019, 12:22:11 
Започната от Galina_Dim - Последна публикация от utopia
Реално ако толкова прерита за деца, може да се извади сперма без проблем и да се прави инсеминация, ако не стане възвръщането на функциите. Плюс моят мъж не го виждам да иска повече от 2 деца, та и аз го обмислям от известно време като вариант. Спирала и хапчета категорично не ща.

 23 
 -: Май 22, 2019, 09:55:48 
Започната от Galina_Dim - Последна публикация от Catherine
Не е на 100% обратимо, аз така знам, иначе всички мъже да са се подложили досега. А и то какво, ще си направи, ма след 4 години ще я махне и после пак чудене. А ако се прецака нещо и не се възвърне функцията... не знам, за мен това е добър вариант за свободни възрастни мъже, които искат да си правят кефа без последствия. За млад мъж абсурд. Чак ми е тъпо като се почне „те мъжете искат ние да се тровим с хормони”, но иначе много често жените са по-малко склонни на презерватив. Аз за момента съм си доволна от презервативите, ако се скъса има шанс за спешна контрацепция, за мен това е повече от надеждно. Самата мисъл за спирала ме ужасява мен лично, аз имам проблем с идеята за чуждо тяло по принцип, била тя хормонални импланти или силиконови *ици  Lol

 24 
 -: Май 21, 2019, 19:25:36 
Започната от Galina_Dim - Последна публикация от utopia
Да, моят би се навил, но това би ме смущавало и мен. Аз мислех, че е 100% обратимо

 25 
 -: Май 21, 2019, 16:10:17 
Започната от Galina_Dim - Последна публикация от Korneliq
То не е да го считат унизително, моят може и да се навие (не сме говорили сериозно), но тук въпросът е ако двойката се раздели и са минали над 5 години. Четох, че обратимостта е 70% и то до 5г, след това не се знае. Та, мъжът може ли на 35г да знае, че на 50 няма да се случи да има ново семейство и да иска дете?
Това ми е притеснението, все пак всичко се случва, не искам да му затваряме пътя окончателно някак си...

 26 
 -: Май 21, 2019, 15:53:14 
Започната от Galina_Dim - Последна публикация от aleto
Дефакто за сериозни хора,които не искат да ближат ъмм найлона,а искат барабар с фунийката е много добър вариант. Особено след деца и изобщо достигната фаза на доверие и разбирателство. Друг е въпросът,че нали мъжагите го считат за унизително и как тъй нож до патката,пък са ок ние да си навираме медени заврънтулки в шийките или да гълтаме хормони.

 27 
 -: Май 20, 2019, 18:57:38 
Започната от HappyHeart - Последна публикация от Лора
И без техника става, на мен само веднъж са ми навирали камера в гърлото, всички останали прегледи са били с просто фенерче, пак се вижда, ако гласните връзки не са наред. Дано да се оправиш бързо! Твърде невероятно ми се струва да е прекъснат нерва само от тази манипулация, по-скоро да е травмиран само и да се възстанови постепенно.

 28 
 -: Май 20, 2019, 17:15:54 
Започната от HappyHeart - Последна публикация от Maggie
От миналия понеделник не говоря (след една манипулация за друго, нямам глас - едва се чувам, и се уморявам ужасно от две изречения или заглъхвам). Първите пет дни бях добре да си мълча и да общувам с мимика и жест, но от събота и най-вече днес почвам да откачам вече. Днес беше пълен ужас на работа - уж пиша нещо, за да общувам, те го четат със закъснение, вече са на друга тема обаче и не можем да се разберем.

Чувствам се като дете, което просто иска да се тръшне, защото не го разбират.

От понеделник усещах подобрение и бях спокойна, но от вчера и днес вече не усещам подобрение и ми се реве. Утре ще ходя при ЛЛ, която е УНГ, но защо ли ме съмнява, че ще ме види с необходимита техника... Ама да видим все пак... Стискайте ми палци...

 29 
 -: Май 20, 2019, 15:05:46 
Започната от PPP - Последна публикация от utopia
Споко, де, не е цианкалий все пак. Но те разбирам.

 30 
 -: Май 20, 2019, 09:20:30 
Започната от PPP - Последна публикация от Korneliq
Дам, ще гледам да не забравям за хладилника.

Нощес се беше изпотил (преди АБ) и се събуди свеж, без никаква Т и дори сопол едва забележим. Нищо му няма и ще се гръмна, ама една доза съм дала в полунощ и продължавам, това е положението.

На всичкото отгоре четох, че за деца 12.5 левкоцита не били повишени, имало други референтни стойности...но и ЦРП си беше 30 (леко паднало), та не ми се спореше. веднъж да слушам и аз безропотно лекар  Razz

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!