star chick-chat.org star Последни публикации
Страници: 1 [2] 3 4 ... 10
 11 
 -: Октомври 08, 2018, 15:53:46 
Започната от Mina - Последна публикация от Fei4ka
Цвета ходи 5 дни на ски лагер миналата зима, тоест на 5.
Мнението ми е, че зависи от детето.
Цвета е оправна и адаптивна, имам чувството, че и в пустинята да я пусна сама ще оцелее, виж Тео...ще иде на лагер към 5, но КЛАС Smile

 12 
 -: Октомври 08, 2018, 15:28:13 
Започната от Korneliq - Последна публикация от Korneliq
Ами предполагам, че ще ги разхождам с кучето поне 20-30 минути, ако не вали дъжд- при всякакво друго време. Но като е тъмно и студено самата аз не ща да стоя навън повече от минимума (една кучеразходка).

Изкушавам се от тениса много, но наистина имат всеки ден някакво занимание, освен немски и програмата на МОН.
Понеделник готвене (+приложни), вторник музика и плувне, сряда танци, четв плуване, петък танци (+приложни). На приложни ще го пусна пробно до края на месеца и от другия ще преценим.  По повече от 2 на ден ми идва множко, особено сутрин искам да излиза навън. Друг е въприсът, че се забив в пясъчника и пак не се движи.

Аз в майчински групи не участвам, голямо крякане е. Нали си имам вас  Cheesygrin От градината си пиша по вайбър с една много културна майка и ми стига за като изпусна нещо (за всичко друго- с учителките).

 13 
 -: Октомври 08, 2018, 14:53:43 
Започната от Korneliq - Последна публикация от D.Dimitrova
Моят като много малък ходи на приложно, не е по тази част, но цяла година ходи,защото не харесваше танците. Вечер ако имате възможност да го пускате за игра,дори в найлютата зима пускахме група деца да играят в двора веднага след градина. Тъмно,мокро, но тичаха поне половин час.
Искам да споделя,че неграмотността е достигнала невероятни висоти сред родителите. Участвам в групи за голямото,за малкото,за градината,за училище. Половината написани коментари са с правописни грешки,за запетайки не става дума. Плаша се.

 14 
 -: Октомври 08, 2018, 11:41:24 
Започната от Korneliq - Последна публикация от Korneliq
Редактирам си поста, защото сама установих колко безумно звучи  Cheesygrin Питането беше при включени плуване, език, готварство,  какво ДОПЪЛНИТЕЛНО да включа за Бо. Той не иска нищо (освен танци), защото "искам да си играя само, не ме записвай на нищо". Явно ще го послушам, защото като им гледам програмата и така са заети достатъчно.

Искаше ми се повече спорт заради спецификите на детето, но плуване и танци май е ок засега. Уикендите правим дълги разходки, ако времето позволява (вчера- 4 часа ходене почти без почивка, 8км, дете-герой  Cheesygrin).

Остава ми чуденето за приложни изкуства. Много красиви неща правят и той миналата година ме беше питал защо не ходи, т.е. май иска. Но е супер зле в тези неща...дали точно заради това има смисъл да се стимулира, или напротив? Но е пак статична дейност, а аз искам повече да се движи, не да полудява вечер и да не може да заспи  Cheesygrin

 15 
 -: Октомври 05, 2018, 23:05:19 
Започната от Korneliq - Последна публикация от Pupi
Какъв морал? Ти чуваш ли се? Акцентирам на глупостите, за които писа за сопола и антибиотика или не се четеш?
Всеки е свободен да си лекува децата както си иска. Пък тия ангини така ги раздаваш, ще кажеш, че са задължителни за всички.

 16 
 -: Октомври 05, 2018, 21:08:52 
Започната от Korneliq - Последна публикация от D.Dimitrova
Голям морал четеш,голямо чудо си. Разбрах я лъва,като дойде ангината и вади антибиограмата и пита дали може в някой от  антибиотиците. Какъв вирус,какъв сопол. Не сме малумни. Една ангина до Коледа ще има за всеки и за децата и за нас. Дано само с по една се разминем.

 17 
 -: Октомври 05, 2018, 19:15:15 
Започната от Korneliq - Последна публикация от Pupi
Това казвам и аз
Цитат
Ако много се закучи, тогава по-скоро да се търси съвместимо лечение

Но с това не мога да се съглася ;)
Цитат
Да, за съжаление ще ти донесе някой бацил скоро и ще помолиш да ползвате Аб от тези за клебсиелата, те са широкоспектърни и ще утрепят и сопол и клебсиела
Факторите, които налагат АБ са много и не се основават на бацил, сопол и наличието на бактерия в храносмилателния тракт. Виж, ако поддържа висока Т, има гнойни налепи, ЦРП и кръвни са с картина на бактериална инфекция и т.н., не бих и се колебала. Ама и Диляна вече е голяма, все трябва да разреди боледуванията, лекувани с АБ.

 18 
 -: Октомври 05, 2018, 19:07:29 
Започната от PPP - Последна публикация от juliet
Синковецът се опитва да постави рекорд. Два дни по 4 часа на ясла и днес вече е с 38+ градуса. Интересен сезон ме чака.

 19 
 -: Октомври 05, 2018, 19:03:53 
Започната от Korneliq - Последна публикация от lioness
Пупи, ако направи гнойна ангина, или отит, или бронхит - в такъв смисъл ще искам да се изпише антибиотик, подходящ и за бактерията.

 20 
 -: Октомври 05, 2018, 17:32:22 
Започната от Korneliq - Последна публикация от Pupi
Ко? Сополът ще се утрепе от АБ-то? Нали говорим за вируси? Ако много се закучи, тогава по-скоро да се търси съвместимо лечение, но съм на мнението на микробиолога, клебсиелата да си кротува. Защото един АБ с нищо положително няма да допринесе на уязвимите стомашна лигавица и черва.
Лъвче, месец е малко, за да видиш траен и постоянен ефект. Търпение трябва, освен това не пречи да в наблюдаваш в дните с кризи дали нещо друго не е повлияло - да е прегрешила с нещо, повече нерви и стрес, по-обилно хапване. Хубаво правиш с регулярния фецес, така ще следиш как се движите с лечението.

Страници: 1 [2] 3 4 ... 10
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!