star chick-chat.org star Последни публикации
Страници: [1] 2 3 ... 10
 1 
 -: Ноември 11, 2019, 11:52:52 
Започната от foreveryours - Последна публикация от angel_sin
Дано трудното е останало в миналото! Честита радост  Kiss

 2 
 -: Ноември 08, 2019, 22:56:32 
Започната от foreveryours - Последна публикация от lioness
Честита радост, Джъст! Дано трудностите са зад гърба ви! Наслаждавай се на всеки миг с малкото човече  Kiss

 3 
 -: Ноември 08, 2019, 08:23:38 
Започната от foreveryours - Последна публикация от foreveryours
Благодаря, момичета!  Wub

 4 
 -: Ноември 07, 2019, 21:43:58 
Започната от foreveryours - Последна публикация от utopia
Честита рожба, ужасно е, че се е наложило да преминете през това. Сега ще наваксаш с гушкането Smile

 5 
 -: Ноември 06, 2019, 20:10:00 
Започната от foreveryours - Последна публикация от paiachka
Милото котенце  Kiss Прегръдки и всичко да е прекрасно вече!

 6 
 -: Ноември 06, 2019, 17:04:50 
Започната от foreveryours - Последна публикация от foreveryours
Подтикната от съфорумец се появявам с дълго отлагания разказ, за който събирах сили. Ще гледам да съм сравнително кратка.

Имах доста проблеми през бременността, които отпадаха с времето, но накрая все пак имаше проблем и се наложи да родя месец по-рано от очакваното. Излишно е да казвам, че беше шок, но пък мисля, че се държах мъжки. Самото раждане мина перфектно, единственото кофти беше чакането да дойде часът на операцията....  Smile Всички от екипа бяха страхотни, анестезиоложката не спираше да ме гали по главата и да ми говори, което беше голяма подкрепа. И така, малчо се появи на 30 август, съвсем мъничък и прекрасен, тежеше по-малко от 2 кг, но пък имаше доста коса   Smile Последваха трудни дни, в които се притеснявахме дали всичко ще е наред.  Особено тежко ми стана, когато същата вечер донесоха бебетата на другите момичета от стаята, но не и моето. Това обаче ми помогна да се събера още по-бързо след операцията и още на следващата сутрин да бързам по коридора, за да видя бебето си. Следващият труден момент...прибирането вкъщи без бебе...защото се налага да остане в болницата. Три седмици всеки ден отивахме до болницата, за да го виждаме и да му говорим, че всичко ще е наред и скоро ще бъдем заедно вкъщи.Така и стана и вече месец и половина сме заедно, гушкаме се много и се надяваме всички трудности да са зад гърба ни.   Smile Бебчо расте много бързо, вече е приблизително с размерите на връстниците си  Smile  Wub

 7 
 -: Октомври 31, 2019, 12:17:30 
Започната от utopia - Последна публикация от utopia
Ако знаеш колко познати имам с такъв малшанс с неочаквано дете Cheesygrin

 8 
 -: Октомври 31, 2019, 12:16:46 
Започната от utopia - Последна публикация от Korneliq
И Ади ли само 300 гр, забравила съм вече...Уж от 4ти месец намаляват темпа на качване, но явно и от трети може. И тя мисля, че се развива нормално, една идея по-късно прави разните неща от батко си, но той просто много бързаше, тя е в норма.
ааа на зъболекар се правя само с упойка и май  не може да се кърми веднага, та ще чакам да яде на 4 часа или да приеме шише.
То кърменето само по себе си не е контрацепция, но все пак докато не е започнал цикъл, би било егати малшансът.. така или иначе внимаваме де (спазваме най-добрия метод, нали го знаеш  Lol).
Омръзна ми да давам пари за шишета, имаме 4 вида- Нук стъклени, Медела от помпата, Авент и Томи Типи. Все тая е, щом не е гърда. Единственото друго вкусно е пелената  Lol Понякога ако съм изцеждала и не искам да хвърля, й давам с лъжичка, ама е много играчка и не става за голяма порция.

 9 
 -: Октомври 31, 2019, 11:58:27 
Започната от foreveryours - Последна публикация от utopia
Forever, ко става с теб, бе, мисля те

 10 
 -: Октомври 31, 2019, 11:57:56 
Започната от utopia - Последна публикация от utopia
Корни, за акото не знам, но малката беше качила 300гр на третия месец и никой копче не ми каза. Съвсем нормално се развиваше детето, така че това не го мисли, не усвоявала и прочие.

За зъболекар - аз бях ходила, докато мъж ме чака пред кабинета с бебето. Иначе пробвай с различни видове накрайници/биберони Sad

Кърменето не е контрацепция, нали знаеш Cheesygrin

Страници: [1] 2 3 ... 10
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!