star chick-chat.org star Последни публикации
Страници: [1] 2 3 ... 10
 1 
 -: Януари 21, 2019, 16:13:13 
Започната от PPP - Последна публикация от lioness
Ами то се насложиха два - три вируса, плюс едно усложнение (гнойна ангина). И затова така се получи. Сега док иска пак тест  за грип, ама не ми се ходи в лаборатории пак. Той и няма температура днес, последно снощи 39. Диляна днес останаха 6 деца в клас, добре, че от утре ги пускат в грипна Smile

Прави сте, този щам със стомаха май най-бързо минава.

 2 
 -: Януари 21, 2019, 13:08:39 
Започната от PPP - Последна публикация от juliet
Лъвче, тука сме си приютили вируса с температура, разстройство и сополи. Температурата беше кратка обаче много ги болят коремите. Имай го предвид, ако е същият. Еспумизана помага при моите. Айде да оздравявате вече!

 3 
 -: Януари 21, 2019, 10:22:10 
Започната от PPP - Последна публикация от Korneliq
Много добра идея за планината. Дано да е по-скоро. Мисля ви и ме плаши и мен тази температура толкова дни...на Бо рекордът е 7 дена над 39 градуса и беше ужас, съчувствам. Но нашето беше вирусно де, без АБ, с АБ си мислех, че бързо върви към подобрение...

Бо заочна лека хрема вчера и два пъти покашля сутринта (но сутрин всички кашляме- от парното). Пуснах го на градина, защото нищо сериозно дотук, но опитът ми показва, че най-малкото като е така с паднал имунитет ще хване първия срещнат по-сериозен вирус...та дано не ми излезе през носа пускането.

 4 
 -: Януари 21, 2019, 10:20:02 
Започната от Korneliq - Последна публикация от Лора
Както казвах и на Кат тия дни, това ми е най-леката, хубава и емоционално стабилна бременност. И много ще ми липсва, безкрайно се наслаждавам. С мъжа ми все едно ни е за първи път, много ни е разнежено и емоционално, за децата пък да не говоря - сега виждам какво е като са големи и осъзнати и се вълнуват, и ме обгрижват, много са сладки. А малкото е бяс голяма, върти се като пумпал, рита здраво, дано да се кротне като се роди, че тежко ми  Big grin. Контракции имам, доста болезнени, но си пия магнезия, не е нещо страшно, серклаж не бих си причинила пак, ако не е много наложително. Всичко друго ми е супер, качила съм 7-8 кг, имах ужасни болки в кръста и тазобедрените стави, но като намалих работата, се оправих.
На Дани му правим собствена стая - едната ни тераса е лоджия, доста голяма и идеално ще се преобразува в стая. Но не бързаме, сигурно чак към края на годината ще го пренасяме там, така или иначе бебето ще си е при нас в началото.

 5 
 -: Януари 21, 2019, 03:18:28 
Започната от Korneliq - Последна публикация от lioness
Лорет, я разправяй как се държи тази госпожица? Имаш ли контракции? Серклаж този път? Бременна снимка ще качиш ли?   Дани и Саня в очакване ли са? Пригодихте ли детската за Дани и момичетата?

 6 
 -: Януари 20, 2019, 19:26:01 
Започната от PPP - Последна публикация от lioness
Как, как? Лекарство ли е? Къде има магазини за мед? Можеш ли да ми снимаш нещото по месинджъра?
Иначе ние сме  си в схемата. Вчера Диляна беше пред спазъм, по спешност пак на лекар, изписаха и Урбазон и овладяхме нещата. Аз кашлях до 5:30 сутринта и тъъкмо склоних глава и в 7 мъжа ме бутна, че Димитър има температура. Пак. 14-ти ден. С две прекъсвания по 24 часа. ПКК и црп са чудесни, всичко е в норма, и док каза - НОВ ВИРУС. Тръгна  и по-обилна нова хрема, покашлянне и разстройство. Без извинение  Razz Ама поне се радвам, че старите мизерии са излекувани и не е допълнително усложнение. Мъжът вика, че ако изкараме два дни без никой да е с температура и ще палим на планина малко на въздух.

 7 
 -: Януари 20, 2019, 12:07:06 
Започната от Mina - Последна публикация от Smiley
Аз не се свеня все още. Къпем се заедно с Боян даже доста често. На него не изглежда му прави особено впечатление. И с баща си се къпе.
Относно тоалетната.... даже си го викам с мен. Но там е по-скоро, за да го науча да се усеща за гърнето и тоалетната. Едва сега започна да идва и да иска да пишка с мен. Обявявам на всеослушание какво ще правя, съответно идва с мен, сяда си на гърнето, върши си работата и така.

 8 
 -: Януари 20, 2019, 12:06:07 
Започната от PPP - Последна публикация от Лора
Лъвче, за кашлицата ти - аз бях така по едно време, с ужасни пристъпи, денонощно, не знам как не го изстрелях това бебе от себе си от толкова кашляне. По принцип пия ацц прахчета в такива случаи и ми помага, но сега не може и си купих от един магазин за мед спиртен разтвор на прополис - спрей. Значи, брутално е това, много щипе, голяма гадост, но по-ефективно нещо не съм ползвала. Първо, че спира на момента пристъпа, защото директно ти парализира гърлото и не усещаш дразнене вече и второ - лекува супер успешно. Вече само да усетя някакво дразнене в гърлото, почвам да пръскам и го стопирам веднага.

 9 
 -: Януари 20, 2019, 11:48:35 
Започната от Mina - Последна публикация от Лора
Аз никога не съм се къпала с тях и не съм ги пускала с мен в тоалетната, дори и да реват пред вратата (което е ставало броени пъти, бързо схванаха намека). Много ми беше важно да ги науча да уважават и да изискват лично пространство, защото на мен ми е липсвало като дете. Иначе не ми пречи да ме виждат гола, не ги гоня от стаята като се преобличам, Дани е почти на 8, но не му прави впечатление (е, гледам да съм с гръб и съм наполовина навряна в гардероба, ама иначе се правя, че не е голяма работа  Big grin ). Но ги гоня, ако идват да досаждат като се преобличам, да ме питат разни неща и т.н. - казвам да ме оставят да се облека на спокойствие и после ще им обърна внимание. Искам да имат някакво усещане за тактичност и деликатност.

За смъртта сме говорили мнооого. Наложи им се да бъдат свидетели доста отрано покрай кучето и баща ми, не сме им говорили за небета, звездички и ангели, казвала съм различните хора в какво вярват, но че никой не знае със сигурност. Често се обсъжда темата, съвсем спокойно си говорим.

едит: Хах, моля, не затривайте форума, само от тук разбирам в кой месец съм, сега виждам, че вече съм в 8-ми  Lol

 10 
 -: Януари 20, 2019, 09:42:54 
Започната от Mina - Последна публикация от juliet
Аз ги къпя по бельо и рядко се къпя с тях ама те двамата се къпят завдно. Баща им се преоблича пред тях, аз също и не ми е драма. До кога, не знам. Може би до към 4-5-6. Ще преценявам според детето. За смъртта още не сме говорили. На Митака съм казвала, че има един дядо, който е далече далече, но още не ми се навлиза в темата.

Страници: [1] 2 3 ... 10
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!