star chick-chat.org star Последни публикации
Страници: [1] 2 3 ... 10
 1 
 -: Януари 21, 2018, 18:33:57 
Започната от PPP - Последна публикация от lioness
Да отбележа, че цели 24 часа никой вкъщи нямаше температура, разстройство, кашлица и хрема. 24 часа. И Диляна се разхленчи, че я боли гърлото и главата и вдигна температура и не може да преглъща - огън е.

 2 
 -: Януари 21, 2018, 15:41:05 
Започната от Maika Tereza - Последна публикация от Smiley
Чета в момента "Разказът на прислужницата"/The Handmaid's Tale. В началото съм, още преди кръглите 100 страници, но някак... не ми въздейства толкова, колкото сериалът. Може би, защото вече знам горе-долу за какво иде реч, може би съм подготвена за срещата с героите и спомените, и преживяванията. Но ще я дочета, де. Определено искам да знам какво се случва, определено ми е интересно и да открия разликите със сериала.

Дочетох.
Книгата свършва там, където свърши първи сезон на сериала. Определено сериалът повече ми хареса. За първи път го казвам при сравнение на книга/екранизация.

 3 
 -: Януари 21, 2018, 14:15:54 
Започната от PPP - Последна публикация от Liliq
Ние сме в яка серия. Първо Маги една седмица със стомашен вирус, после точно се оправи и Тео го хвана, айде още една седмица вкъщи. Оправи се и той, тя вдигна температура, вече втори ден е с 38.5-39 и е много отпаднала. Той пък кашля силно и отхрачващо. Ще се гръмна. Ще стане сигурно месец да са си вкъщи, докато се оправят и дано закрепят, че вече сили не ми останаха от тревоги. А така както все се редуват, а не боледуват едновременно, постоянно сме в някакви схеми с гледане и работа и е ужас.

 4 
 -: Януари 21, 2018, 10:37:56 
Започната от PPP - Последна публикация от utopia
Тая задна хрема няма ли да минеее. Аман.

 5 
 -: Януари 19, 2018, 22:53:30 
Започната от juliet - Последна публикация от Liliq
Ти пък, ще страдаш, я си почини и се наспи, че скоро няма да ти се случи Cheesygrin


 6 
 -: Януари 19, 2018, 21:47:12 
Започната от juliet - Последна публикация от juliet
Благодаря на всички  Smile ние сме си още в болницата и чакаме до края на седмицата да ни изпишат. Бебка е добре, правим опити да се кърмим, въпреки че кърма все още не бих казала, че има ама вади там някакви нищожни капки. Аз много си страдам по Митака, че до сега не сме се делили и се съдирам от рев като го чуя по телефона ама той пък си звучи съвсем добре. Ще е интересно като се приберем вкъщи  Cheesygrin

 7 
 -: Януари 19, 2018, 15:41:54 
Започната от PPP - Последна публикация от utopia
Ами...давам си, да. Покашля 2-3 пъти днес засега. Иначе не мога да преценя, защото не на всяко кашляне отхрачва. Гадна работа. Да минава вече.

 8 
 -: Януари 19, 2018, 10:51:13 
Започната от HappyHeart - Последна публикация от Catherine
Аз даже искам да добавя, че освен, че се чувствам много по-енергична и здрава, кърмата ми чувствително се увеличи и пак започна Дамян да се наяжда само от едната гърда. Не знам каква е връзката, но сигурно има. Аз го наричам режим, но то реално си е здравословен начин на живот с няколко простички правила. А удареното беше, понеже две кила качих за две седмици. Като спрях тъпкането с тесто и захар някак естествено си „отпаднаха”.

 9 
 -: Януари 19, 2018, 10:07:08 
Започната от HappyHeart - Последна публикация от Fei4ka
Има чудесни режими, съобразени с кърмене Wink

 10 
 -: Януари 19, 2018, 10:04:18 
Започната от PPP - Последна публикация от Fei4ka
Фей, как е Тео?

Ми Тео се оправи, пупу. ММ го закара в Тетевен, че на 31 лл иска да го ваксинира, а тук постоянно е във вируси, как да стане...То при него май беше зъбарска история. Проби му кътник...Вече е с 12 зъба и останаха само кучешки и втори кътници.

Цвета обаче още си кашля с храчка, отхрачва, но не намалява тая кашлица бе! И пак включих Мукосолван, за кво ли я послушах тая педиатърка в клиниката да не давам сироп.

Ути, Гринтус е добре, защото е и за двата вида кашлица, а аз така като те слушам и ти не си наясно много точно суха ли е или има секрет и отхрачва...Давай го, каквото има ще си премине с него. Може да кашля, ако има неща за изкашляне, и от инхалациите. А може нещата да се развиват и да засилва. Това няма как да го знаеш. Отивай си на почивката. Ако там от чистия въздух не спре, като се върнете - слушалка.

Страници: [1] 2 3 ... 10
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!