star chick-chat.org star Последни публикации
Страници: [1] 2 3 ... 10
 1 
 -: Септември 22, 2019, 20:47:24 
Започната от Sahne - Последна публикация от angel_sin
Трейлър ли има  Rolling Eyes за мен е един от най-добрите сериали, които съм гледала... Много мислен, много добре направен и със страхотни актьори. На втори сезон сме и още ни държи в напрежение

 2 
 -: Септември 22, 2019, 15:36:08 
Започната от Sahne - Последна публикация от Smiley
Нещо... не ме грабна трейлърът.

Иначе препоръчвам Fleabag. Много свеж. И като цяло другите сериали, по които е работила създателката му Phoebe Waller-Bridge - Killing Eve, Crashing.

 3 
 -: Септември 22, 2019, 15:35:09 
Започната от Sahne - Последна публикация от Smiley
Ad Astra / Към звездите - не. НЕ! Бяхме с безплатни билети... иначе щях да искам някой да ми върне парите Lol

 4 
 -: Септември 18, 2019, 17:33:25 
Започната от utopia - Последна публикация от Korneliq
Мерси, Жул, успокоително звучи. Протеснява ме, че е винаги зешено, единици е инало жълто... и ако кара някаква болест без други симптом, ще е кофти за ваксините.
За болестите се зареждам с търпение... и ще ви мрънкм де Smile)

 5 
 -: Септември 18, 2019, 15:47:30 
Започната от utopia - Последна публикация от juliet
С боледуването е така. Митака довлече ли нещо, София го следва до три дни максимум. И двамата са ми акали зелено при силни колики. София освен зелено, акаше и слуз и кръв. Прясно мляко бая месеци не съм пила като известно време съм била и без никакви млечни. Сама си го израстна, но не помня кога. Диагноза никога не и е поставяне и към момента консумира всякакви млечни без проблем.

 6 
 -: Септември 17, 2019, 15:03:22 
Започната от utopia - Последна публикация от Korneliq
Благодаря на Ути, Лор и Лилия за включването, не съм писала много, но изчетох всичко жадно (то вече е събитие някой да пише и един ред, как да не се радваш...).

Аз чат-пат ще се отчитам тук вместо дневник  Cheesygrin

От 3 дни сме само с бебе и е направо почивка  Lol денем е кротичка, спи поне 2 пъти по 1-2 часа, та успявам да си свърша нещо. Има и залепени моменти, ама ги приемам философски, гледам си "Приятели" и се радвам на гушкането.
Нощем е особена, някои нощи се буди по 2-3 пъти, хапва и заспива, а други я хващат лудите и по 2-3 часа будува и мрънка, например от 2 до 4 много обича  Razz след това съм като болна, ама минава някак денят.

По-слабо активна е от Боби, прави си каквото трябва за възрастта, но не е напред както беше той (ама не се оплаквам, че цената беше нон стоп рев и на ръце). Понякога просто си седи и гледа в една точка и с мъжа се чудим как е възможно  Lol

Като цяло ми е много хармонично и нежно с нея, като има 2 проблема само- 1. Боледуването (1 ден градина, 10 дни все някой болен, 2 пъти бебка ми вдига температура :( ). С две деца явно все ще има болен и ме побърква направо, защото още е лято!
и номер 2. Акото  Lol Все така е зелено, вече над месец. Спрях млечните, давам й капки, поръчах и специален пробиотик (от днес почнахме)- засега няма ефект. Давах и ентерол по едно време.  Или са жълто-зелени кашави (с които се примирих), или чисто зелени само слуз (които за мен не са ок, а са поне 50% такива). Бяхме и на гастро и според нея всичко й е наред, няма алергия, нормално било. Аз на 5 кърмени бебета съм гледала памперсите и за мен не е нормално...още малко чакам и ще търся второ мнение. Но дано е права, че не е АБКМ (няма други признаци). Някой бебок от вашите със седмици със слуз и да го е израснал без проблем?

След седмица ваксина и умирам от ужас, защото може някой да е болен без да е показал симптоми, а това е опасно...Обмислям да я сложим в петък, докато Бо е на градина, после да е при баба си в събота и така за 2 дена все ще прояви симптом, ако има.

 7 
 -: Септември 13, 2019, 19:09:32 
Започната от Sahne - Последна публикация от angel_sin
Някой гледа ли Dark???

 8 
 -: Септември 04, 2019, 18:40:25 
Започната от utopia - Последна публикация от kateto
Абе тая баба много зла.. да ти хвърля вината върху тебе, щото видиш ли реагирал така заради сестричката си.. според мен това е в малка степен. Те като ги глезят, дали осъзнават, че после ни се качват на главите? Щото едната ни баба гони по 1 час с лъжицата, а аз след 15 минути като не иска да яде и остава гладно. После разбира се задължително се карам на бабата и насаме и ако иска да го прави пред детето отново - за да знаят и двете, че не е правилно така.

 9 
 -: Септември 03, 2019, 17:56:31 
Започната от utopia - Последна публикация от utopia
Еее, ама ти не се научи след първото да не си представяш глупости Cheesygrin

 10 
 -: Септември 03, 2019, 17:54:58 
Започната от utopia - Последна публикация от Korneliq
Ути, беше 10 дни при едната и после дневно при другата няколко дни... и аз си мисля, че е повлияло.
От два ена му обръщам повече внимание, играем заедно и ме чува повече, ама може и да е защото го е борил вече вирус  Lol
Септември се надявам да отидем на 1-2 кратки почивки, дано се отрази положително и не изперкаме напълно  Cheesygrin представях си по-идилично животът с бебе- голямото игре само, малкото спо и ние гушнати пием бира примерно  Cheesygrin а то е една лудница инвърволица от ангажименти, нямаме 5 мин да се видим с мъжа, дано мине по-бързо.
Лор, при вас е друго, те са двама, другатчета са си, а и малко по-големи. Не е едно дете да е царувало 5 години и после бам, постоянно един навляк е ръцете на майка му.

Страници: [1] 2 3 ... 10
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!