star chick-chat.org star Последни публикации
Страници: [1] 2 3 ... 10
 1 
 -: Май 27, 2018, 22:44:58 
Започната от Blow - Последна публикация от Fata morgana
О, стара новина съм вече, нови ремонти ги вълнуват, а и аз последните 3 години пирон не съм забила, умалително ми казват името и ме черпят бонбони за внуци  Cheesygrin
Има и вечно злобни, миналото лято се счупи товарният асансьор и веднага 10 апартамента бяхме проверени за незаконно строителство, проверяващият беше много щастлив, че имам разрешение за остъкляване на терасата, в неговата работа виждал рядко такива документи  Razz  Lol

 2 
 -: Май 26, 2018, 08:56:18 
Започната от bizzare - Последна публикация от bizzare
Добавям нова книжка към същия стил на възпитание - Въпроси и Отговори на Юлия Гипенрейтер. За съжалание е по-скоро блиц обобщение на предните й две книги за възпитанието на децата, които са невъзможни за откриване. "Как да общуваме с детето" търсих, но явно е издадена в много малък тираж, а и не е преведена на английски (?!), само на руски тук таме намираме. Та, ако на някого някъде му попадне, ще се радвам да сподели.

Иначе въпросната Въпорси и Отговори все още я има, доста набързо за засегнати темите - буквално на въпроси и отговори, не се дълбае много в техниките, но пък засягат доста неща от емоциите на децата, до тръшканиците, капризите, как да наказваме и как да възпитаваме без да крещим.


 3 
 -: Май 25, 2018, 18:59:17 
Започната от Mina - Последна публикация от Лора
Не е биг диъл въобще, то си е презастраховане и точно както казва Бизар, за да можеш да се движиш повече, а не обратното. Лошото е ако има много контракции, както бях аз, но ако е само за скъсена шийка (и това имах), да си ходи спокойно.

 4 
 -: Май 25, 2018, 18:56:00 
Започната от Sahne - Последна публикация от angel_sin
на мен ми харесва главната героиня - харесва ми колко е борбена ! Историята ми е интересна, а това че е направен изключително добре не подлежи на съмнение  Rolling Eyes
Сега се загледах отново в края ... на горният етаж имаше доста от тях  Unsure

 5 
 -: Май 25, 2018, 16:22:34 
Започната от Sahne - Последна публикация от bizzare
Виждам връзките, може би само това ми харесва, че има някакъв сай фай елемент. Иначе, както и преди съм казвала - адски е бавен, могат да го съкратят наполовина. И ми е като някакъв трилър за домакини (без да искам да обидя никой де, просто, когато ми го похвалиха, имах съвсем други очаквания).

 6 
 -: Май 25, 2018, 16:14:32 
Започната от Sahne - Последна публикация от lioness
Я ми подскажете само в коя година се развива действието, че се сещам, че даваха едни графики на раждаемостта до 2015 г, после стана ясно, че три години са под режима, т.е. е някъде около 2020 макс?

 7 
 -: Май 25, 2018, 16:04:51 
Започната от Sahne - Последна публикация от Fei4ka
Абе дори и сюжетът да не ви кефи, сниман е уникално!!! Всеки кадър е просто толкова изпипан от към ъгъл, светлина, игра. Няма нищо излишно. И адски допринася за настроението и толкова отива на сюжета... Страхотен кеф ми е да гледам всеки път!

И аз така
А и историята ме кефи, не виждате ли доста връзки с реалността ни към момента
Изобщо - защо да е странно или срамно Rolling Eyes

 8 
 -: Май 25, 2018, 16:03:18 
Започната от Mina - Последна публикация от Fei4ka
Да бе, да прави каквото иска...Понеже аз не съм го изживяла (серклаж), та реших да видя тези дето са какво ще кажат, дали е чааааак такъв биг дийл и получих точно очакваният отговор Smile

Е, Лъвче, ако си караш и паркираш всеки ден в София, като мен, изобщо няма да ти пука Smile Аз това го правя по 4 пъти на ден минимум, не ми е драма грам.

 9 
 -: Май 25, 2018, 16:02:34 
Започната от Sahne - Последна публикация от Smiley
Абе дори и сюжетът да не ви кефи, сниман е уникално!!! Всеки кадър е просто толкова изпипан от към ъгъл, светлина, игра. Няма нищо излишно. И адски допринася за настроението и толкова отива на сюжета... Страхотен кеф ми е да гледам всеки път!

 10 
 -: Май 25, 2018, 15:58:09 
Започната от lioness - Последна публикация от Fei4ka
Фей, а тръшка ли се вече?

Ее, отдавна. Но предвид, че имам Цвета...не ме впечатлява грам! Много бързо успявам да разсея и успокоя.
Доста по се води и кара от нея...

Страници: [1] 2 3 ... 10
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!