chick-chat.org

Женски работи => Сватбеният ден => Темата е започната от: PPP в Септември 17, 2009, 01:26:56Титла: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: PPP в Септември 17, 2009, 01:26:56
Моята история чак сега имам време да я споделя с любимия форум. Та, някои от вас знаят,че тази година пак бях на работа в Кипър, но този път само за 2 месеца, дълги и тъжни. Мъчно ми беше страшно много за моя приятел (вече годеник) и нищо че си пишехме по 20 смса на ден и всяка вечер окапвахме пред скаип, пак си ми беше много гадно. Но дойде и моят ден да се прибирам за България. На 30 август беше полета в 8 и 20 вечерта. И се чуваме ние с него още докато бях на летищтето в Пафос,Кипър и го предупреждавам изрично да ме посрещне сам, защото така и така много ще рева, та да си ме види само той  :lol:, но милия ми скроил "пъклен" план.
И така, пристигам аз на Солунското летище и си включвам телефона, както ни беше уговорката с мама, за да е спокойна, а тя преди това се чула с брат ми (който беше един от намешените в плана) и той и споделил,че ме чакат и ми готвят изненада и тя милата се изпуска пред мен и казва "браво маме, щом си пристигнала вече съм спокойна, айде че те чакат"  :lol: и веднага се поправя "така де, Боби те чака", но аз нищо неподозираща и не се усетих.
Отивам аз, взимам си багажа и тръгвам към голямата врата, зад която стотици хора чакат свои близки  :-D И забелязвам приятеля ми отдалече и си махаме. А неговото махане било кодов знак за другите, че приближавам  :-D И ми дава знак от коя страна няма толкова хора, да мина оттам и аз това и правя. Иии като го видях... нагласил се официално с панталон и риза, с огромен букет в ръка и направо се разтопих и директно му се хвърлих в обятията и взех да рева и да му обяснявам колко много го обичам и колко много ми е липсвал, при което правя неволно движение с глава вляво и виждам-брат ми,приятелката му, брат му, неговата приятелка и още една двойка общи приятели (момчето снимаше с камера) и аз в някакъв захлас директно тръгвам към тях, но приятеля ми ме дърпа леко за ръката и ми казва "мило, чакай да ти кажа нещо" и аз спирам. Той пада на колене изважда кутиика и започва да ми реди някакви мили неща, от който почти нищо не помня от вълнение  :lol: и аз естествено на въпроса "ще се омъжиш ли за мен?" отговарям с "да, мило" и следва една от смешните ситуации, той ми мушва пръстена на безименния на лявата ръка, но леко се инати и приятеля ми ми казва "мило, не влиза" а аз "влиза,влиза"  :lol: и последва истерични крясъци,насълзени очи и много поздравления и мили пожелания(при което всички хора дето чакаха на летището бяха вперили поглед към нас,беше много сладко). Страхотно беше просто, много плаках, но беше от радост. Това беше най-страхотния ми ден!  :-)


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: TinkerBell в Септември 17, 2009, 02:42:31
Много вълнуващо и красиво  :wub:
Честито !!!!!!!!
Дано радостта и хубавите моменти , сълзите на радост , прекрасни изненади и усмивки съпътстват целия ви съвместен живот !


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: bizzare в Септември 17, 2009, 07:53:57
Еее, браво бее, честито :)

Много любов и романтика и у вашата къща. Едно време като се отвори тоя раздел и се чудех за какъв чеп, като всичко на всичко имаше 1-2 сгодени, а то какво стана, леле мале. То за 2 месеца има само 4 нови теми :)


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Catherine в Септември 17, 2009, 08:21:36
Честито на новата бъдеща булка!  :-D Сватби, сватбииииии  :clap: :clover: Много се радвам  :wub: Бъдете много щастливи заедно!


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Лора в Септември 17, 2009, 09:09:43
Еее, мила, това е като извадено от някой филм, много е хубаво! Страхотен момент е избрало твоето момче - точно когато ще преливаш от емоции и ще си ужасно щастлива, че сте заедно. Все така да се обичате и се правите щастливи!
Планове за сватба има ли вече?

Оф, тука всички с егати грандиозните предложения, чак на мен ми се прииска  :sneaky:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: kika в Септември 17, 2009, 09:33:51
Честито и от мен! Много семейно щастие и радостни моменти.


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Mina в Септември 17, 2009, 09:39:32
Разгеле! Писна ми да мълча като гъз! :-D

Обичам ви! :kiss:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: una hada в Септември 17, 2009, 10:29:57
Ей, честито и от мен.
Пак се разплаках в офиса...


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Pupi в Септември 17, 2009, 10:32:42
Еее, колко време чакам вече да се похвалиш. Пуу, най-накрая. Отново ви желая безкрайно много любов, да запазите тази романтика и много да се уважавате и подкрепяте!  :kiss:
Биз, брака е много готино нещо, а явно е и заразно  :lol:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: angel_sin в Септември 17, 2009, 10:40:35
честито  :kiss: нямало романтични мъже, а  :-D


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: veselushka в Септември 17, 2009, 10:40:55
PPP, честито и от мен! Наистина звучи като от някой филм. Вълшебен момент ти е организирал твоят годеник вече, а най-хубавото е, че  още на мига сте го споделили с най-близките ви хора.
 :wub: :clover: :wub: :clover: :wub:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Anna T. в Септември 17, 2009, 11:26:20
И аз ревнах в офиса...

Всичко най-най-розово пожелавам!  :wub:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Galina_Dim в Септември 17, 2009, 12:04:12
Абе аз не ревнах, обаче много, ама много ви се радвам!!!


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: PPP в Септември 17, 2009, 14:21:26
За най-нетърпеливите добавям инфо  :-D , имаме дата и тя е 10.10.2009
рокля още не съм мерила, не знам и аз защо  :lol: тук в Петрич не ми се мери, ще ходим този уикенд може би с мъж ми малко на разходка- Пловдив,Асеновград (и именно там мисля да се развихря по магазините), София (но не е сигурно, защото исках леля ми да ми направи пробна прическа, но те тогава ще са извън София и може и да не минем оттам)
За тортата още не сме сигурни, може би ще я поръчваме от Сандански, мислим да е на 3 етажа, не съм по изхвърлянията (преди седмица бяхме на сватба на наши приятели и те я бяха поръчали от 5 звезден хотел 6 етажна- 500лв  :eek:, като се замисля за всички други разходи и не ми се поръчва такава торта,иначе и нашата мислим да е от същото място, защото сладкара ни е приятел и беше страхотна, може да му се доверим и за нашата  :grin: )
Всичко написах толкова объркано, но ми е простено  :-D
Нашите ще си пристигнат от Кипър два дни преди сватбата и ще са тук само 1 седмица, това малко ме натъжава, но се надявам във въпросния ден да не мисля за такива неща, че ще е много кофти да се разрева. Въпреки,че тези дето са минали вече по този път ми казват, че няма да имам време точно за това  :-D Искрено се надявам.
За прическа също не съм сигурна, но за сега съм се нагледала на 1-2 семпли прически, мисля да направя пробна и тогава вече ще знам. Не знам какво друго да напиша. Това е от мен за сега.  :kiss:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Лора в Септември 17, 2009, 14:43:17
Лелеее, не се шегувате вие! Та то има по-малко от месец! Хаха почувствах се както когато Ели каза, че е бременна в шестия :lol:

На 10.10 ще се жени един от най-близките ми приятели и много се вълнувам - паметен ден ще е :)


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: PPP в Септември 17, 2009, 14:47:00
много сте сладки и мили всички  :kiss: благодаря!


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: black_berry в Септември 17, 2009, 14:58:08
Честито и от мен! Да сте все така щастливи и влюбени!  :kiss:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Mina в Септември 17, 2009, 15:00:55
Петюша, виж тая фирма http://marcia.vibs.bg/contacts.php (http://marcia.vibs.bg/contacts.php). На мен ми беше един от вариантите за рокля, в случай, че не бях намерила кой да ми я ушие . Имат мнооого хубав, авторски рокли. Не са стандартните селски, дето до една си приличат. :razz:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Galina_Dim в Септември 17, 2009, 15:05:56
Евала ви правя, вие сте жестоки организатори!! ППП, много се радвам как всичко ви се случва в синхрон :)


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: paiachka в Септември 17, 2009, 15:07:10
Миличка, случило ти се е нещо прекрасно, много се радвам приятелят ти колко емоционално и незабравимо ти е предложил! Бъдете много щастливи!!


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Fei4ka в Септември 17, 2009, 16:27:24
Ех, Петенце, мило! Ти си такава душичка, че заслужаваш само чудни мигове като този, които си преживяла!

Много те обичам, много и цялото щастие ти желая на теб и обичания мъж! Много да се слушате и да споделяте всяка глътка щастие.

Аз разбрах от моя приятел фб и много се развълнувах :-) А днес с датата направо ме шашна!!! Но, евала, така се прави какви са тия такми по една година :-D

П.П. Ух, не знам за Петя, но аз се влюбих в тази

http://marcia.vibs.bg/rokli2/24_b.jpg (http://marcia.vibs.bg/rokli2/24_b.jpg)

http://marcia.vibs.bg/rokli2/25_b.jpg (http://marcia.vibs.bg/rokli2/25_b.jpg)


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: D.Dimitrova в Септември 17, 2009, 17:21:28
Ама вие направо скоростелно ще се вземате, за по-малко от месец. Успех с организацията!


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Vivi в Септември 17, 2009, 17:33:02
Разплака ме  :-) Наистина, моментът е бил незабравим!А годеникът ти е просто страхотен!
Честито!


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: lioness в Септември 17, 2009, 17:33:24
Ето на това се вика Мексиканска вълна!
Ама вие сте много бързи! Леле, по-малко от месец, аз се препотявам, че имам 9 месеца и нищо не съм измислила. Дръж ни в течение, резервирахте ли ресторант, в Петрич ли ще е сватбата, мъж ти от къде е, къде ще живеете... Искаме подробности!


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: PPP в Септември 17, 2009, 17:55:24
такаа, искам да уточня, че не стана толкова бързо, още докато бях в Кипър се организираха част от нещата(напр.получих смс с 10ина дати за свободни ресторанти и аз реших,че това е нашата дата), аз си знаех, че ще има сватба, но предложението гадаех къде ще е и как ще е, та той наистина избра най-вълнуващия и емоционален момент  :-D
да, Теди момчето ми си е от Петрич, ресторанта,които сме резервирали е на 4-5 км извън града, но го предпочетохме, защото е най-нов и модерен спрямо скромната бройка 5-6 други ресторанта дето са си в града. Ще си живеем тук където съм си и сега, в стаята на мъж ми, но подготвяме нещо като мезонетче, не е апартамент, малко скромно жилище в което ще поживучкаме 5-6 години по сегашни планове,а то се намира на горния етаж над нас  :-D
Много сте мили и емоционални, направо и мен ще ме разревете така като ми пишете една след друга как сте се трогнали от разказа ми  :-)
Мини благодаря ти за сайта, наистина има много хубави рокли и хубавото е, че имат магазин в Благоевград, а на мен другата седмица ми предстои път натам, така че ще го посетя задължително  :kiss:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: ghoul в Септември 17, 2009, 18:09:19
Честито и от мен. А датата ми е много скъпа, защото моите родители са сключили брак на 10.10, но преди 33 години. :-)


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: veselushka в Септември 17, 2009, 21:06:21
Хехе, вие сте наистина страшни организатори.  :woot:

То понякога така става, че като си притиснат от времето ставаш по-организиран и съсредоточен. А когато знаеш, че няма закъде да бързаш се моткаш.  :-)


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Bambina в Септември 18, 2009, 01:14:45
Петенце, честито!!! Направо не знам какво да кажа, нямам думи :) Толкова красиви, щастливи новини бликат от тоя раздел :)


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Lady в Септември 18, 2009, 01:18:33
честито и от мене!!! Желая ви от всичко по много......чакаме разказите ти за подготовката  :kiss:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: cristall в Септември 19, 2009, 12:40:08
Честитоооо!!!Страхотно! :kiss: :kiss: :kiss: Желая ви много щастие!


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Eli в Септември 25, 2009, 22:39:01
Петя, честито! Много се радвам за вас и чакам с нетърпение да разказваш как върви подготовката. До 10.10 то време не е останало :-)


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: euphoria в Септември 26, 2009, 16:10:49
Баси кво напрайхте вие бе!  :-D супер! Честито Пете, цялото щастие ти желая, то така като е тръгнало май и аз ще се разписвам скоро тук  :lol:
 :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: ghoul в Септември 29, 2009, 00:33:09
И тук честито. Да си направите най-хубавата сватба  :-)


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: PPP в Септември 30, 2009, 20:27:44
Отново благодаря. Искам да се похваля, че с годеника ми в събота бяхме на Асеновград-купих си рокляяяя  :roll: много съм доволна, имам чувството,че за мен е ушита, толкова много ми хареса. Даже не си бях представяла,че толкова ще ми пасне.Купих си и обувките от същия магазин. Мъж ми и той от Асеновград си купи неговите си неща. После хапнахме в Макдоналтс и потеглихме към гр. Раковски за халките. Там има страшно много избор. Над 900 модела. Избрахме и тях, за 15ина мин. ни ги надписаха от вътрешната страна с имената и датата на сватбата. И така, доволно се прибрахме и много щастливи от свършената работа  :-D


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Лора в Септември 30, 2009, 20:56:12
Ох, за мен халките са най-вълнуващата покупка!  :wub:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Mina в Септември 30, 2009, 20:57:19
Ползотворно пазаруване сте имали :)


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: lioness в Септември 30, 2009, 20:59:48
Какви халки си избрахте?
И моята мечта е да си харесам готова рокля, изобщо не искам да ходя по проби и да уфкам срещу шивачки.


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Pupi в Септември 30, 2009, 21:43:19
Това се казва успешен улов  :-D Бравос!
Ние над халките много се зорихме, ужасно трудно ни беше да се спрем на модел, който да допада и на двама ни. Ама накрая успяхме  :-D


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: lioness в Септември 30, 2009, 22:10:45
Пупи имаш ли ги снимни във фейсбук? Какви са вашите?


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: PPP в Септември 30, 2009, 22:18:40
Определено много добра работа свършихме  :grin: С халките и на нас ни беше трудно, защото избора ни беше много голям, но в крайна сметка се радвам че си харесахме едни и същи и даже имаше и размери и направо си ги взехме. горе долу класически модел са, но с бяло и жълто злато и са матирани.


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: veselushka в Октомври 01, 2009, 14:01:11
Ехеее, РРР, всичко сякаш е предначертано за вашата сватба. :) Засега (пу-пу-пу) всичко върви толкова гладно, сякаш някой предварително е подготвил всичко, начертал ви е една пътека и вие просто минавате и вземате необходимото. Някак си е много вълшебно!   :wub:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: alin в Октомври 05, 2009, 14:55:18
Лелеееее ще припадна.
Петенце честито!!!!
Страхотна новина :kiss: :kiss: :kiss:
Да сте много щастливи :kiss:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Fei4ka в Октомври 09, 2009, 08:33:37
Ох, така се вълнувам от утрешния ден, по-скоро вечер :-D


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Лора в Октомври 09, 2009, 09:04:34
Уф не мога да повярвам, че толкова бързо дойде. Петенце, пожелавам ти страхотен последен ден като госпожица и най-прекрасната сватба утре! Просто като си представя колко ти е трепетно в момента и ми става едно такова....носталгично :)
Утре ще е много сватбен ден, и мен ме чака сватбата на един от най-прекрасните хора в живота ми, така че много ще си мисля и за теб в сватбената обстановка  :kiss:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Mina в Октомври 09, 2009, 09:10:05
Отивам да си лакирам краката от вълнение  :-D


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Pupi в Октомври 09, 2009, 13:09:17
Вярно, че утре е дъ биг дей!!! Всичко най-най-прекрасно ви желая. Да се обичате, уважавате и да се радвате на невероятното създание, което расте в теб, и което скоро ще е в обятията ви. Много та цАлувам. знам, че ще си най-прекрасната!  :kiss:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: veselushka в Октомври 10, 2009, 12:41:29
Вярно, че му дошло времето. Много бързо!  :-D

Сигурно и утрешния ден ще мине светкавично, но нека остане един от най-незабравимите в живота ви! Винаги да запазите тази любов помежду си и този ден да е неин празник!


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Galina_Dim в Октомври 10, 2009, 13:39:56
Хей, честит сватбен ден :)


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: JustAGirl^` в Октомври 10, 2009, 21:53:34
Пете чакаме снимки от тържествения ден....не ни дръж в неведение  :kiss:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Mina в Октомври 11, 2009, 01:30:44
ot mqstoto na  subitieto-ebasi qkata svatbaТитла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: JustAGirl^` в Октомври 11, 2009, 01:34:36
ох само ни подхранвате любопитството....чакаме скоро да се смилите над нас и да ни черпите по някоя снимка  :kiss:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: JustAGirl^` в Октомври 11, 2009, 15:09:49
Пете снимките са страхотни а ти си изключително красива булка.  :kiss: :kiss: :kiss: Желая ти цялото щастие на света!


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: michelle в Октомври 11, 2009, 15:40:35
Честито и от мен! Желая ви прекрасни мигове и да се разбирате и помирявате цял живот!


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Eli в Октомври 11, 2009, 17:12:37
Петя, честито!!! Пожелавам ви цялото щастие на света и още милиони вълшебни мигове :kiss: и аз разгледах няколко снимчици от сватбата и да кажа много си хубава, като принцеса си с тези къдрици и тази рокля :kiss: пак ми се дожени :lol:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: alivera в Октомври 11, 2009, 17:31:40
Може ли и на мен снимки....,че и на мен ми се дожени....

Много семейно щастие!!ж :-)


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Лора в Октомври 11, 2009, 18:54:49
Петенце, като принцеса си била, с нетърпение очаквам разказа за сватбата!


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Mina в Октомври 11, 2009, 19:22:30
Сватбата беше много яка! :-D Аз на толкова тежка и многолюдна сватба не съм била, честно.

Петя беше ужасТно красива булка.Мнооого хубава. Аз още съм в афект и не мога да разказвам , обаче беше страхотно  :wub:


И да кажа- имам ужааааасно много снимки. Петя ако каже ги слагам у фацебукето :)


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Fei4ka в Октомври 11, 2009, 21:17:06
Аз казвам за моите да ги тургаш нейде дето мога да ги докопам :-D

Инак да се изкажа и аз...Благодаря на Петьофелчето, че ни направи част от своята приказка.

Определено сватбата беше както Мини вече описа - страхотна, многолюдна и пъстра веселба. И сред всичко това летеше една пеперудка, една магически красива, влюбена и добричка фея. Всички си знаете коя е :-) Искам да кажа, че съм много впечатлена и от съпруга. Мисля, че дадохме Петето ни в сигурни ръце :-D
Изобщооо...доволна съм и пълна с емоции :-D Но махни ме мен!

Да пожелаем още един път цялото щасти е и любов на Петенцето ни!!! :kiss: :kiss: :kiss:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: lioness в Октомври 12, 2009, 06:24:58
Леле, нямам търпение тя самата да се появи  :grin:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: kateto в Октомври 12, 2009, 10:12:19
Честито на младото семейство и от мен :)


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Mina в Октомври 13, 2009, 11:11:42
Качвам моите снимки от сватбата (които са около 250  :-D) във Фацебукето. Който иска да зяпа :)


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: utopia в Октомври 13, 2009, 11:13:38
Мини, има само 2 снимки там :/


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Mina в Октомври 13, 2009, 11:18:04
Абе качват се още. Веднъж пре**ах работата и ги изтрих без да искам. И сега отново се качват със скоростта на побеснял градински охлюв. :razz:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: alivera в Октомври 13, 2009, 11:58:14
Искам и аз да видя !  :-)


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Mina в Октомври 13, 2009, 11:58:36
Фацебуке! :-D


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: alivera в Октомври 13, 2009, 12:04:22
А как да те намеря там... :-? Дай ми някакво име.


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: black_berry в Октомври 13, 2009, 12:12:30
И аз ще се радвам да видя снимки...  :roll:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Mina в Октомври 13, 2009, 12:23:24
Там съм :)


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: black_berry в Октомври 13, 2009, 12:26:32
Благодаря!  :kiss:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Lady в Октомври 13, 2009, 12:27:19
съм там :)

не само там  :kiss:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: black_berry в Октомври 13, 2009, 12:36:25
Поисках ти приятелство...  :roll:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: una hada в Октомври 13, 2009, 12:39:43
Пете, прелестна булка си


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Mina в Октомври 13, 2009, 12:46:01
съм там :)

не само там  :kiss:

Вече само там  :lol:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: black_berry в Октомври 13, 2009, 13:08:06
Пете, страхотна си!!!  :kiss:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Catherine в Октомври 13, 2009, 13:12:53
Ех, Петеее, все едно беше вчера като си говорехме за любовни проблеми в скайп, а сега ти гледам снимките като булка  :sadeyes: Много си хубава, истинска принцеса. Пак ви желая да сте едно мнооого щастливо семейство!  :kiss:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Pupi в Октомври 13, 2009, 13:20:12
Страхотно сватбено тъжество сте си спретнали! Направо не знам какво да кажа...прекрасна булка си мила! Желая ви безкрайно щастие и любов!  :kiss:
Как ми се доходи пак на сватба  :-D


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: PPP в Октомври 13, 2009, 13:34:06
Благодаря за комплиментите   :grin: много сте мили. Аз още не мога да си формулирам какво да ви разкажа. Просто всичко за мен беше една прекрасна приказка. Толкова хубаво ми беше, не мога да го опиша, всичко беше много вълшебно. Много се зарадвах на всички,които въпреки разстояния и др грижи ме уважиха и успяха да дойдат на сватбата ни. Трогната съм от форумното присъствие,страшно много ме зарадваха.
Сутринта на 10.10 станах в 8:00 а предната вечер едва заспах към 2 часа от мисли, но не от притеснение, много спокойна си бях даже,всички ми се учудваха. Изкъпах се, хапнах точно два залъка и момичето дето ми прави прическа и грим пристигна в нас и започнахме с приготовления, в 13:00 бях готова.
Традициите не са това,което бяха... мъж ми дойде в 13:30,взе ме и отидохме в Резиденцията в Сандански за да си правим снимки за албума преди всички други процедури  :-D
Снимахме се, върнахме се, поседнах си малко при гостите да се видим и в 17:00 дойдоха да ме взимат. Братовчед му на мъж ми е спортист Николай Атанасов, той с два подскока се качи на гаража, оттам на терасата и нахлу с взлом вкъщи  :lol:
Беше много вълнуващо,аз изтичах да се скрия в спалнята, а приятелките ми как се разкрещяха  :lol: мъж ми го изтормозиха, на 5 врати му бяха подготвили барикади да дава пари за да го пуснат. Мина и това, достигна до мен,излезнахме, направих няколко адета,изиграхме едно хоро пред нас и потеглихме към гражданското.
Там беше страхотно вълнуващ момент, едва сдържах сълзите си, защото ако се бях разревала, щяха да ми паднат миглите  :lol: толкова беше романтично.
След това беше черквата,там също беше много вълнуващо, естествено и там едва ги сдържах  :lol: там всъщност видях форумките,че присъстват, че са пристигнали и само ме снимаха, толкова много се зарадвах. Врекохме се и пред Бог и потеглихме към ресторанта. Там след като гостите се настаниха последни влезнахме ние и последва още един вълнуващ момент, как след като влезнахме всички ни посрещнаха на крака и ни ръкопляскаха и ни се радваха. След това продължи веселбата почти без спиране до 2:30- 3:00... направо накрая вече бях капнала. Особено на даруването ни изтормозиха на мъж ми колегите и приятелите... качиха ни над 5 пъти на масата да танцуваме.
Много добре се позабавлявахме и много се радвам,че гостите ни се отпуснаха и също много се веселиха и всички бяха с грейнали лица.
Доволни сме много, получихме много цветя,подаръци,картички с много мили пожелания,парички и внимание.
Сетих се за една случка от сватбата, бяхме с мама и леля до вц да ми свалят воала и ето ти форумките в комплект и се спряха при нас и разговори, смешки, похвали към мен и мама. Много бяха сладки  :kiss:
Това от мен за сега. Скоро и аз ще кача снимки във фб  :kiss:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Catherine в Октомври 13, 2009, 13:43:57
Стахотно звучи всичко  :redface: Очаквам и твоите снимки, надявам се скоро да можем да видим и професионалните, със сигурност ще са прекрасни   :wub:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Mina в Октомври 13, 2009, 13:46:44
Аз чакам с нетърпение твоите снимки, защото искам от тези пред църквата  :-D


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: alivera в Октомври 13, 2009, 14:32:38
Ох и аз видях снимките. Страхотни сааааа....Много е хубава сватбата и булката.
Направо се "изцъклих" от гледане. Иксма и аз да изживея това, искам и аз да се омъжваааааам..... :razz: :grin:

Приказно е, наистина.  :-)


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Fei4ka в Октомври 13, 2009, 19:18:57
Много си сладка, много те обичам :kiss:


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: veselushka в Октомври 14, 2009, 10:37:13
И аз разгледах снимките на Мини. :) Личи си цялата весела атмосфера.

ППП, направо сияете с мъжа ти! И си много хубава!


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: alin в Октомври 14, 2009, 11:41:03
Старохтни сте!!!
Честито!!!


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: D.Dimitrova в Октомври 15, 2009, 17:29:57
Честито на семейството, много любов и разбирателство пожелавам. Видях снимките ти във файсбука, наистина чаровна и прекрасна булка си.


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: Cookies в Октомври 15, 2009, 21:16:01
Поздравления, страхотни новини! Всичко най ви желая, щастлив семеен живот и прекрасни мигове заедно!


Титла: Re: И аз казах "ДА!" :)
Публикувано от: michelle в Октомври 15, 2009, 22:58:08
Скъпа Петя, тази вечер случайно видях снимките от сватбата ти и искам да ти кажа, че си най-сладката булка, която съм виждала някъде! Захаросай всеки миг от съвместния ви живот и с пренебрежение овкусявай горчивините!