chick-chat.org

Женски работи => Домашен уют => Темата е започната от: Enti в Март 10, 2008, 09:29:32Титла: Златни правила за домашен уют
Публикувано от: Enti в Март 10, 2008, 09:29:32
Изразът "домашен уют" звучи много топло, но какво е необходимо за неговото създаване. Според мен на първо място - сплотеност между членовете на семейството, спокойствие, чист и подреден дом. Да не забравяме спазването на традициите - красиво подредена елха на Коледа или голяма кошничка с яйца на Великден. Така го разбирам аз, или поне на мен това ми създава уюта у дома.

П.С. Радвам се, че аз съм първата в този раздел, защото за мен наистина моят дом е моята крепост.


Титла: Re: Златни правила за домашен уют
Публикувано от: ileana в Март 10, 2008, 10:01:00
1-во златно правило за мен е приветливата обстановка вкъщи,домът е мястото където получаваме зареждаща енергия и пълна релаксация, необходимо ми е спокойствието и сигурността да виждам че близките ми са добре и са щастливи,всеки да има силите да каже "простено-прости" за да се радваме на разбирателство и приятни взаимоотношения. и да се отнасяме един към друг с уважение и да ценим желанията и идеите на членовете на семейството ни,мн. често тези неща се оказват непосилни,но аз си мисля че с търпение вс. става :-)


Титла: Re: Златни правила за домашен уют
Публикувано от: Mina в Март 10, 2008, 10:59:11
За мен домашния уют може да се отъждестви с няколко условия- разбирателство , любов в семейството , дом подреден и поддържан с желание, без значение дали е новообзаведен или не.
Иначе ако говоря за уют в обзавеждането, на мен ми е най-приятно мебелировката да е масив, цветовете да са топли.


Титла: Re: Златни правила за домашен уют
Публикувано от: alivera в Март 10, 2008, 13:12:12
На първо място едно здраво и сплотено семейство. Разбирателство и доверие във всеки един член на семейството. Всичко друго е някак на заден план. Разбира се е важно да има една спокойна атмосфера, уют, семейни вечери и неделни излизания заедно.....