Регистрирай - Required Information
Choose username:
Used only for identification by SMF. You can use special characters after logging in, by changing your displayed name in your profile.
Ел. поща:
Адресът на електронната поща трябва да бъде валиден.
Избери парола:
Повтори паролата:
Visual verification:
Type the letters shown in the picture
Type the letters shown in the picture
Здравейте и добре дошли във форума!
Моля обърнете внимание на следните правила за да направим присъствието си тук по-приятно.

1. Като пускате нова тема преценете в кой подфорум и е мястото и подберете така заглавието, че да става ясно за какво иде реч вътре. Заглавия, неносещи информация, като "Важно", "Търся еди-кво си", "Един въпрос", "Моля помогнете" "Помощ" не се толерират.

2. Пишете ясно, четливо (без цветни дивотии), ГРАМОТНО, на кирилица. Ако нямате инсталирана кирилица, използвайте бутончето до полето за пускане на мнение. Публикациите на латиница се трият от модераторите и се праща оплакване до учителката ви от 1ви клас.

3. Не е разрешено публикуването на снимки (включително и линкове към тях) с порнографско и насилническо съдържание, пропагандирането на всякакви противозаконни цели и идеи, дори и ако лицето на снимките е потребителя, който ги пуска!!!

4. Не е разрешено предписването на лекарства във форума и чрез форума.

5. При цитиране на постове, съдържащи директно показани изображения, махайте кода "[img]" пред линка на картинката, за да не се претрупва темата с повтарящи се едни и същи картинки. При цитиране е желателно да избягвате множество вложени цитати, които също излишно претрупват темите и ги правят сложни за следене.

6. Старайте се подписите/сигнатурите и аватарите ви да са _МИНИМАЛНИ_, така че да не пречат на нормалното четене на темата. Препоръчителната височина на подпис е около 150px (което се равнява на 2 тикера).

7. Mодераторите на форумa си запазват правото да изтриват и редактират мнения или теми, когато преценят, че е нужно. Те не са тежки случаи на малоумие и се смята, че могат сами да преценят, без дълго описание на позволени и непозволени неща.
Ако искате да носочите вниманието на модератор към дадено мнение или тема, използвайте линка "Информирай модератор" или му напишете лично съобщение.

8. При редакция на мнения от страна на модераторите те  вписват причината за това в съответното поле.

9. Администрацията на форума по никакъв начин не се ангажира със заличаването на профил, тема или мнение по желание на собственика му. Ако не желаете да използвате форума, не е нужно да ви бъде изтрита регистрацията. Потребителски профили, включително и постовете на даден потребител ще бъдат изтривани само и по преценка от екипа! Всякакви теми с подобни молби и съдържание са излишни.

10. Мненията в белия и черният списък на лекарите е задължително да бъдат писани с нужното уважение към тях и прецизна подробна обосновка. Също така мнения в тях, публикувани от новорегистрирани или недостатъчно активни във форума потребители ще бъдат изтривани без предупреждение.

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!